Politika

Luka Radović novi predsjednik omladine cetinjske URA-e

Poznati cetinjski muzičar i umjetnik Luka Radović, koji je samo u posljednjih godinu dana imao preko 20 humanitarnih nastupa na kojima su prikupljena značajna sredstva za socijalno ugrožene porodice i oboljelu djecu, izabran je za novog predsjednika mladih cetinjskog odbora Građanskog pokreta URA, saopšteno je iz ove partije.

Radović je, kako kažu iz URE, završio specijalističke studije na Fakultetu vizuelnih umjetnosti, a kao student je osvajao brojna priznanja među kojima i prvu nagradu na KUM festu. On se publici predstavio sa dvije samostalne izložbe i desetak grupnih.

“Politika me nikada u životu nije previše privlačila, a ni danas se tu ništa nije promijenilo. Međutim, nisam mogao sjedjeti skrštenih ruku i posmatrati kako moj grad propada. Odlučio sam dati svoj skromni doprinos u pokušaju da Cetinje vratimo na staze stare slave, kako u ekonomskom, tako i u moralnom i duhovnom smislu. Siguran sam da Cetinje i Cetinjani zaslužuju mnogo više, stoga se iskreno nadam da će konačno pružiti priliku ljudima koji imaju znanje i volju da Cetinje naprave boljim i sigurnijim mjestom za život svih nas”, kazao je Radović.

Cetinjska URA već od sjutra nastavlja sa terenskom kampanjom, u toku koje će “u svakom cetinjskom domu širiti ideju slobode”. “URA je da se ponosno, prkosno i cetinjski izborimo za naš grad!”, zaključili su u cetinjskom pokretu URA.

M. B.

Send this to a friend