Politika

Mandićeva Nova vrijeđa: DPS cetinjskoj omladini dao dozvolu da diluju drogu

Andrija Mandić

Nakon što je sinoć Andrija Mandić kazao kako su ga napali navijači FK Lovćen koje je nazvao najnižom sitorinjom i dilerima droge, danas je sa uvredama nastvila i Mandićeva stranka Nova srpska demokratija.

<<<Lipovina Mandiću: Izvinite se cetinjskoj i svoj crnogorskoj sirotinji<<<

<<<Mandić o navijačima Lovćena: Napala nas je najniža sirotinja i dileri droge>>>

“Ima velike sirotinje među našom decom, kojoj, osim para, roditelji ništa nisu mogli dati” – riječi su velikog srpskog pjesnika Duška Radovića. Tako i među Cetinjanima ima ljudske sitneži,moralne bijede i sirotinje poput one  koja je juče napala Andriju Mandića i njegovog  vozača Mihaila Čađenovića. Toj nesrećnoj mladosti DPS i Milo Đukanović nisu mogli ništa dati, osim dozvole da diluju drogu, da ponekad besplatno posjete Podgoricu i popiju u njoj piće, izviču se i izarlauču i onda vrate u Cetinje i sanjaju obećanu  fabriku čokolade. Niti je Duško Radović mislio na svu našu djecu, niti je Andrija Mandić mislio na sve Cetinjane kada je one jučerašnje žalosti, kojima za par piva u Podgorici vlast upravlja kako hoće, nazvao sirotinjom”, navodi se u saopštenju koje potpisuje portparol NOVA-e Marko Kovačević.

On brani svog šefa tako što kaže da je Mandić sve to što je iznio na TV A1, rekao  u sažaljivom tonu, govoreći o tome upravo u kontekstu duhovne sirotinje, jer zaista duhovna pustoš koja  je kod tih ljudi juče uočena ne može nikako izazvati bijes i ljutnju, već zaista samo sažaljenje.

“Što se materijalnog bogatstva tiče Mandić je jedan od rijetkih političara u Crnoj Gori koji za dugi niz godina bavljenja politikom nije stekao nikakav imetak i raspolaže samo sa imovinom koju je naslijedio od svojih predaka. Za razliku od Mila Đukanovića i njegove klike njemu novac i materijalno bogatstvo nikada nisu bili prioritet. I to narod zna. Za materijalnu i duhovnu pustoš Cetinja  odgovornost ne snosi NSD i Andrija Mandić, za koga uostalom Cetinjani i ne glasaju, već Milo Đukanović i DPS. Zato bi valjalo da ova vrsta Cetinjana svoj bijes zbog ukupnog siromaštva, i duhovnog i materijalnog, iskazuje na pravoj adresi pa da se okupe recimo  pred Prvom bankom. To bi bilo pametnije od nasrtaja na ljude koji su kao i oni žrtve ovog režima ali za razliku od njih imaju hrabrosti da se javno susprotstave ovom zlu. Veliki napredak bi bio kada bi prestali da se ponižavaju i javno ljube fotografije Mila Đukanovića i da poput nekadašnjih uglednih Cetinjana isprave kičmu i kažu – ovako više ne možeš”, napominje Kovačević.

On kaže da je proslavljeni komunistički general Peko Dapčević, rođeni Cetinjanin, imao je vrlo interesantna razmišljanja vezano za  budućnost i položaj Cetinja.

“Nova srpska demokratija i Andrija Mandić o stanovnicima ovog mjesta imaju mnogo bolje mišljenje od njega iako ih je on bolje poznavao od nas”, tvrdi on.

M.D. 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Dr Ljubica
Gost
Dr Ljubica

Andriju Mandića poznajem lično.Njegova ćerka je bila moj ortodontski pacijent Teško mogu da prihvatim da je nas Cetinjane sve poistovjetio ,a sigurna sam i da zna da u našem gradu postoji mnogo čestitih porodica koje itekako misle o zdravlju svoje djece i da mnogima od nas ni u snovima nenaumpada dilovanje droge i huliganstvo.

Ljuta
Gost
Ljuta

Najbolje da su ih zaposlili u onu fabriku čokolade….

vukomita
Gost
vukomita

PUT KOSOVA PRTITE ,RAUS IZ CRNE GORE I NASIH ZIVOTA..

Riki Mirotočivi
Gost
Riki Mirotočivi

Da samo znaš Mandiću koliko si degutantan,koliko si provaljen,mislim da ni oni kući neće te flasati,blago DPS-u!!

KOCOBO
Gost
KOCOBO

Nikad sebi necu oprostiti sto sam nekad vjerovao i glasao za ovoga ,gori cje covjek nego politicar ,sto u njegovom slucaju nosi veliku tezinu

Komita
Gost
Komita

E macka ti zdravicu dizala kakav si ,treba veliki junak bit da pobjegnes od 10 navijaca od po 15 godina ,pravi si srbijnaski vojvoda ,jedino naredjenje koje znas izdat je takticko povlacenje

ines23
Gost
ines23

I ti isti imas kuci nasilnika sina tvoga – sjecamo se svi odlicno kad je nozem krenuo da napada druga !

Vitinka
Gost
Vitinka

Ko si ti da tako pricas za djecu ko?? Ako su tebe napali ne znaci da ne postoji dobar razlog za taj napad!

oliver14
Gost
oliver14

Ovo je zastidje sta ovaj covjek prica, od kad su ga osudili vise ne zna sta ce od sebe!

goran1978
Gost
goran1978

Aooo je li moguce da ovo covjek prica?? Sram ga bilo i stid!

BMWRikonije
Gost
BMWRikonije

Meni se isplati dilovati KOLJENICE,najveća prođa u KRISTAL!

Fileopg
Gost
Fileopg

Curo fina, smanji malo, nije vala 90% građana CG sirotinja, barem pola SDPa su uhljebljeni na dobro plaćena radna mjesta….

Zoran
Gost
Zoran

Velikosrbadija se malo zaigrala a vojvoda manda
je njihov duhovni vodja.

Mirjana A.R.
Gost
Mirjana A.R.

Ne blesavite… Kako vas nije sramota da toliko trunja kupite za omladinom bilo Cetinjskom ili kojom drugom i da probate namećati dripačke standarde vezane za novac, pominjati drogu kao da je samo u CT itd. Pi! Vaš rječnik i ponašanje je za veliku ODGOVORNOST i za osudu! Okrenite se pravljenju planova za prosperitet zemlje i s vaše strane kao stranke,… Više »

Princ od Konika
Gost
Princ od Konika

Đe ste bili, kad su bili izbori ?

Dps podgoricani
Gost
Dps podgoricani

Alo,navijači lovcena,sto se junacite nad opozicijom,sto ne odete sa nama u Tuzi da branimo crnogorski barjak od uck zastava.valjda treba i vi da date neki doprinos za drzavu koju ste dobili.vidite da je Taci dosao kod maljote Djeljosaja da mu daje sledece instrukcije.uozbiljite se malo

Bjelopavlici
Gost
Bjelopavlici

Sram vas bilo provocirate ljude nicim izazvane sa skakanjem sa tri prsta pa bijezanija u auto. I onda kukate kako ste ugrozeni i zrtve. Dosta ste vi iz Nove pozivali na rat, nasilje i agresiju.

Velimir136@gmai
Gost
Velimir136@gmai

Iz ovih psiho nastupa ,ne morate se baviti politikom ,lako je svakome normalnome čovjeku da vidi količinu mržnje i neprijateljstva prema svemu Crnogorskom!

Harpovic
Gost
Harpovic

Pa opste je piznato da pojedincima i u pg policija gleda kroz prste kad je dilovanje u pitanju

21 maj
Gost
21 maj

Kod siromaha na cast a kod bogatasa moj Mandicu na glas. Bez provociranja sledeci put, i niko nece primijetiti ni tebe ni tvog vozaca, potpuno ste nebitni. Ali bas , bas nebitni…

astojeovo
Gost
astojeovo

milcic pravi rekonstrukciju kosovskoj mita,mandic zove gradjane sirotijom,becic glumi ka erdogan u spot,abazovic seta po briselu i njemackoj,kuku kakva opozicija

One_Gorke_Suze
Gost
One_Gorke_Suze

Kovacevicu, junacino, dodji na Cetinje…
Mozda … ako si na “srpskom” Kosovu, ne zuri …

Rade
Gost
Rade

Sto bi rekli stari Crnogorci: NISTA ROBA OD COEKA.

Branko
Gost
Branko

Cetnicka prica NSD
Zivio Peko Dapcevic, antifasista i anticetnik

Anonimus
Gost
Anonimus

Ovo, svi mi znamo da vlast kraducka ali nekako prefinjeno, gospodski, nadasve inteligentno… A slušajući ovaj proglas Nove, ovaj ‘vrh’ njihovog mozganja, moramo svi priznati da su baš intelektualna ‘sirotinja’… Gdje bi im kraj bio ovako oholima i gladnima…

bane
Gost
bane

Sto mi brisete komentra…bojite se da ne uvrijedim ovu ljudurinu

Javise
Gost
Javise

Sramota napada svoje i svoga Milatatu

Vaso
Gost
Vaso

Tata uzornog omladinca inace!

amo
Gost
amo

A sto radi tvoj sin vojvodo od kristala i koljenice.

Brat
Gost
Brat

Vojvoda je pod jakim stresom. Nemojte ga kritikovati odmah. Čovjek halucinira. Haluciniranje je normalna nuspojava kad je čovjek pod teškim stresom, dakle je samo patologija.

Bel
Gost
Bel

Sprdnja od stranke i ko sve prestavlja srbe .

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Cetinjani mladi, ugledajte se na sina vojvodina! Zlatno dijete😂😂😂

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Lako je utvrditi ko je kriv za incident, samo treba uzeti snimke kamera sa NLB banke, ali to nekome očigledno ne odgovara

srki
Gost
srki

Ne dizi cetinjanima tri prsta crni ti

Libero
Gost
Libero

Prevazilazite sami sebe u vasoj mrznji,podlosti i niskosti.Neka vam je veliki Bog u pomoc.Bio sam ubjedjen da vise trebaju Boziju pimoc ovi pljackasi ali izgleda sam se prevario.

Nera
Gost
Nera

Bog ne postoji.

Libero
Gost
Libero

Uvjerices se da postoji kad tad

Racko
Gost
Racko

Nije stekao nista……

Mitar K.
Gost
Mitar K.

Ni pod kapicu, na žalost.

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Pa zar ne vidiš kako je mršav, jedva 120 kila. Ljeba za jesti nema!😂

max
Gost
max

Kakvo posrnuće,ove,,moralne gromade,,Vazduh će čistiji bit,bez ovih,zagađivaća.Užas,taman pomisliš,ne može niže,prljavije…

Starac focco
Gost
Starac focco

Kako pravo zborio tako zdrav bio!!!

Dimo
Gost
Dimo

Sta nekome mogu da kažu vojvoda i izrodi iz vojvodinog okruženja da nebi izazvalo prezir kod normalnog ljudskog bića !

ene gi bre
Gost
ene gi bre

Ono sto je SD za DPS u poziciji,isto je Nova u opoziciji

Qvatro
Gost
Qvatro

Tesko ce se oprati od svoje izjave za “sirotinju” a paradoksalno je da ga je vecinom “sirotinja” i glasala nadajuci se boljoj situaciji sa njim! Sa ovakvim izjavama i ponasanjem ide punom brzinom u penziju.

Pravi građanin
Gost
Pravi građanin

Penzija ? Može ! Ali prvo kpd Velje Brdo !

Dukljanin
Gost
Dukljanin

Mislis u Spuz?

dobronamjerni
Gost
dobronamjerni

Možda nema materijalnog bogatstva osim što je naslijedio ali fukarluka ima i na pretek. Ne znam da li je njega naslijedio ili stekao.

Omladinka
Gost
Omladinka

Ovi su jos ludji no sto sam mislila

mga
Gost
mga

I sad si kao mislio na duhovnu sirotinju je li? Naknadna pamet! Sram te bilo! Jasno je svima na sta si mislio, uhljebu drzavni nesposobni, hiljade eura primas za nerad i jos se rugas onima kojima je obraz vazniji od hiljada!

Vasojevic
Gost
Vasojevic

Stidi se mandicu,kad spomeneš Cetinje,treba da ustanes!

Vaso
Gost
Vaso

Kako crno Cetinje ustajte kad se pomenu Vasojevici.

Send this to a friend