Politika

Marković: Nastavljamo sa ulaganjima u sjever

Premijer Duško Marković čestitao je 4. avgust – Dan opštine Petnjica predsjedniku Opštine Samiru Agoviću, predsjedniku Skupštine opštine Mehmedu Adroviću, odbornicima u lokalnom parlamentu i građanima.

“Napredak cjelokupnog društva prelama se kroz kvalitet života naših građana, na svakoj stopi Crne Gore. Vlada je dosljedna takvom opredjeljenju i stoga nastavljamo sa ulaganjima u sjever koja su prisutna u svim sektorskim politikama a posebno u turizmu i poljoprivredi, kao i kroz razvoj sveukupne infrastrukture”, navodi se u čestitki Markovića.

Pored toga, kako se ističe, samo u rekonstrukciju prve faze puta Berane – Petnjica uložili smo blizu četiri miliona eura, a do kraja godine očekujemo da budu završeni radovi na kompletnoj saobraćajnici, u koju ćemo investirati još blizu osam miliona. Petnjica će biti na korak od auto puta, pa će benefite ovog značajnog projekta osjetiti i ovaj kraj.

“Sa tako ojačanom i opremljenom infrastrukturom, i odličnim uslovima za rad lokalne uprave za koju je Vlada izgradila administrativni objekat, siguran sam da jednu od najmlađih crnogorskih opština očekuje uspješna razvojna etapa”, piše i čestitki premijera.

6

avatar
1000
6
0
0
 
6
RozajeSefketMetropolaPekiEnigma
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Rozaje
Gost
Rozaje

Nema veze koliko ima Petnica stanovnika, treba da se ulaze u sjever, dosta se ulagalo u Pg

Sefket
Gost
Sefket

Daj boze da zbilja imate namjeru da obnovite sjever.Do sad ste ulagali u privatne dzepove radi kupovine izbora.

Metropola
Gost
Metropola

Koliko stanovnika ima opština Petnjica?Šprdnja!!!

Peki
Gost
Peki

Koje ulaganje…krpite rupe ali pred izbore😅😅😅😅😅😅😑😑

Enigma
Gost
Enigma

Radijator pod mišku pa nazad na sjever uživaj u ljepoti Mojkovca 😂😂😂😂

Bele
Gost
Bele

Ma kako da ne.

Send this to a friend