Politika

Marković Novljanima: Vlada će nastaviti da podstiče investitore

Predsjednik Vlade Duško Marković čestitao je građanima Herceg Novog u ime Vlade i svoje lično 28. oktobar-Dan opštine. Marković navodi u čestitki da raduje činjenica da je Herceg Novi tokom ove godine dobio nove hotelske kapacitete koji doprinose turističkoj privredi i ukupno crnogorskoj ekonomiji, čiji nam rastući trendovi garantuju bolji životni standard za svakog pojedinca i svaku porodicu.

„Neponovljiv prirodni resurs, bogata tradicija sa viševjekovnim civilizacijskim i kulturnim dostignućima, kao i jedinstveni ambijentalni uslovi – naš Herceg Novi svrstavaju u najprosperitetnije sredine Crne Gore, ali i šire. Upravo zato vaš grad je privlačna mediteranska destinacija kako za turiste i poklonike kulture i umjetnosti, tako i za kredibilne investitore. Kreiranjem povoljnog ambijenta i implementacijom razvojnih politika, Vlada će nastaviti da doprinosi razvoju cijelog kraja, uz podsticaje za domaće i strane investitore da grade i ulažu u turističke komplekse, kao i u druge razvojne projekte“,  stoji u čestitki predsjednika Vlade.

B.M.

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Tragikomedija
Gost
Tragikomedija

Da da hoteli,vile luksuz a obicni gradjani da tu rade kao konobari.spolja gladac a unutra jadac.

Miro
Gost
Miro

Hocemo Gospodine kradljivce drzavnih radijatora. Vidjeli smo kako ne treba raditi i pljackati Herceg Novi, a samim tim i Crnu Goru, tako da cemo ici suprotnom politikom sto moze samo bolje ovom gradu donijeti.

Send this to a friend