Politika

Matiji Bećkoviću zabranjen ulazak u Crnu Goru

Matija Bećković

Uprava policije donijela je rješenje kojim se srpskim intelektualcima, među kojima je i književnik Matija Bećković, zabranjuje ulazak u Crnu Goru.

“Prelazak državne granice, osim Bećkoviću, uskraćen je i istoričarima Čedomiru Antiću i Aleksandru Rakoviću, kao i srpskom političaru i pravniku Dejanu Miroviću”, saopšteno je Danu iz Granične policije.

Starješinama na svim graničnim prelazima je dostavljen spisak osoba koje ni slučajno ne smiju da uđu u zemlju, jer ugrožavaju nacionalnu sigurnost Crne Gore.

Srpski intelektualci kojima je zabranjen ulazak bili su najavljeni kao govornici na manifestaciji povodom proslave Podgoričke skupštine. Kao glavni razlog zabrane navode se njihove ranije izjave, koje su, po procjeni crnogorskih bezbjednosnih službi, opasnost po sigurnost države.

Centralna proslava stogodišnjice Podgoričke skupštine i Dana ujedinjenja Crne Gore sa Srbijom i drugim južnoslovenskim narodima biće održana, 1. decembra u Kripti Sabornog hrama Hristovog Vaskrsenja u Podgorici, a trebalo je da govori Bećković.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
🇲🇪🇲🇪🇲🇪
Gost
🇲🇪🇲🇪🇲🇪

Kakav pogled, LUKAVI NAS POSMATRA! Sata na!

SAVELJIC
Gost
SAVELJIC

Bog ce im oprostit ne znaju sta rade.

Vesna
Gost
Vesna

G. Beckovicu…Neka je vjecna Crna Gora.
Neka je vjecna Crnogorska crkva.
Sve sto imate da slavite ,slavite u granicama svoje drzave Srbije.

🇲🇪🇲🇪🇲🇪
Gost
🇲🇪🇲🇪🇲🇪

Sve ti cvjetalo! Nek nas Bog čuva! DA JE VJEČNA!

Stojan
Gost
Stojan

Mi smo u NATO a Matija nas destabilizuje. Mnogo opasan taj Matija.Ili je nešto trulo u državi Danskoj.

Zeljko Jovetic
Gost
Zeljko Jovetic

Stojane..opasan je taman,koliko i ti..nije opasan..vrijedja nasu drzavu..zato mu je zabranjen ulazak..svaki Srbin koji postuje Crnu Goru,dobrodosao je ..

Gojak
Gost
Gojak

Iako je prilicno lajav, danasnja izjava mu je vrlo duhovita i intiligentna ! Mislim na Matiju a za ove ostale nikad nijesam ni cuo !

CCCCCC
Gost
CCCCCC

Tako pitom i blagosloven pogled ova ljudina ima…..haha

🇲🇪🇲🇪🇲🇪
Gost
🇲🇪🇲🇪🇲🇪

Ka đavo, polo gleda

H.Maslesa
Gost
H.Maslesa

Ima pogled ko zmija zvecarka.Najpametnija stvar je zabrana.Ima dovoljno problema u Srbiji pa nek tamo kritizira.Odvratno je to sto je od roditelja Crnogoraca.

Guslar
Gost
Guslar

Nek ide da poje pjesmarice na Kosovo.

biba struja
Gost
biba struja

ako si završijo vakultet u cg i oćeš dinamičan i atraktivan posa javi se u parove, ovi sa privatnija vakulteta mogu konkurisati i u zadrugu da se durže sa lepim mićom

Crniseverkoreac
Gost
Crniseverkoreac

Celoj vladi cg placen odmor u pjong jangu, dobro odradjeno.

biba struja
Gost
biba struja

vučko već udario kontra mjeru—–zabranio crnogorcima da ulaze u parove i zadrugu

Crniseverkoreac
Gost
Crniseverkoreac

Dodjite kod nas u severnu koreju, mnogo mozemo da naucimo od cg, mi smo mala deca.

Jovo
Gost
Jovo

Je Li Kosovo srce te Severne Koreje?

Crniseverkoreac
Gost
Crniseverkoreac

Nije kosovo, nego crna gora tobje nase srce.

Mirko
Gost
Mirko

Baš se čudim što mu nisu dozvolili da dođe Crnu Goru na proslavu dana kada je nestala tadašnja Crna Gora i da se u govorima tvrdi da crnogorci ne postoje i da su to sve srbi. Čudi me što je to uvredljivo crnogorcima? Sloboda govora, pa u kojoj to državi možeš da vrijeđaš tako bestijalno. Zamisli da idemo u BG… Više »

biba struja
Gost
biba struja

pričaju da su u matici srpskoj na video bimu pušćali matiju uživo traži se karta više, neviđena navala, srbi da ga podrže a duklje da ga gađaju jajima, svi zadovoljni i matica i jajare, hahaha treba sad uč u sve knjižare i pokupit matijine knjige i na lomaču—hahaha vatrogasci nemogu angažovat vatrogasaca koliko izdavači naštampaju, opet svi zadovoljni i papirdžije… Više »

Crniseverkoreac
Gost
Crniseverkoreac

Kim vam govori: bravo tako treba.

....
Gost
....

Vala viđi,i meni kao običnoj građanki Crne Gore(što me vazda briga bilo što se radi ovđe) je počelo da smeta.Prvo ovi što vele da je Crna Gora dio Srbije(ti debili da malo smanje doživljaj,izgleda da je sve dio Srbije.Za koji dan će počet govorit da je Amerika isto dio Srbije) do ovih što pljuju po Crnoj Gori.Ako ti se ne… Više »

Željko
Gost
Željko

Srbima ako nije dobro u Crnoj Gori, ako je ne prihvataju kao svoju domovinu, poništiti državljanstva i protjerati u Srbiju!!

Crniseverkoreac
Gost
Crniseverkoreac

Zeljko, tako je, tako mi rado u severnoj koreji

Crniseverkoreac
Gost
Crniseverkoreac

Vala vidji, idem da se gonim u tri severne koreje, tamo je demokratija

Bolje
Gost
Bolje

Pa sad onu skalameriju sa Rumije oburdati.

Crniseverkoreac
Gost
Crniseverkoreac

Bolje je bombardovati, ko ce da se penje gore da rusi?

Miško CG
Gost
Miško CG

Šteta, baš je fin čovek ovaj Matija ali veliki velikosrbin i čovekomrzac.

Bero
Gost
Bero

Zbilja,kako CG moze da bude ugrožena ili da nekim slučajem nestane kad je nato brani

Željko
Gost
Željko

Poptuna podrška našim vlastima Crne Gore što su zabranili ulazak ovom srpskom ultra nacional-šovinisti, čovjeku koji i dan danas recituje “ćeraćemo se”, nažalost, tužno je što ima likova Srba koji i danas podržavaju takvu bolesnu ideologiju, to vidimo i u komentarima. Za ostale zabrane ne mogu komentarisati jer te ljude ne poznajem.

Dijaspora
Gost
Dijaspora

Slabo ovo ide, nema još 1000 komentara! Da se malo ubači Amfilohije i Miraš?

Mirko
Gost
Mirko

Fašizam kao ideologija je zabranjena svugdje u Evropi. Kada bi neko govorio da su svi srbi fašisti, da u stvari srbi ne postoje i da su srpski političari kriminalci i slično vidio bih kakva bi bila reakcija vlasti u Beogradu, Još ako dodamo tome javno nepriznavanje države i tvrdnju da treba da se pripoji nekoj drugoj državi… Beograd bi na… Više »

Neonix
Gost
Neonix

Zar je Crna Gora toliko slaba da Matija Beckovic prijetnja? Ovim postupkom je samo dobio na znacaju, a to je, mozda, i bio cilj. Ja bih preispitao ove sto donose ovakve odluke, koje su pogubne za Crnu Goru. Narod se sad pozabavio Matijom, a dug raste li raste.

Crniseverkoreac
Gost
Crniseverkoreac

Niposto nepreispitivsti, mnogo mudra odluka.

faust
Gost
faust

Neka ide da slavi U Knin ili Pristinu, nema im cika niđe, samo su ovđe širili mu.a do sad. Ajmo polako, podavijenoga repa

Ako, ako
Gost
Ako, ako

Mrzitelj. Pjesnik mrzitelj. Katastrofa. Od umjetnosti ni u.

Nenad
Gost
Nenad

Iz kojeg je klana Beckovic , svercuje li cigare ..Bitno je da su oni Marovicu prvo udarili zabranu da udje u cg..ja iskreno mislim da mnoge nazovi akademike iz srije placa dps.. uvijek pred izbore se javi neki da kaze srpsko cetinje, srpsko more itd…i to izazove revolt cak i kod srba iz cg..a i ove zabrane sada ce da… Više »

Rako
Gost
Rako

Svercuje istoriju, to je najgrdji sverc.

Murga
Gost
Murga

Poezija Matije Beckovica on je valjda neki književnik ,evo da vidimo,nekoliko Matijinih stihova dvije tri strofe Lovci na vukove bodez sa dve ostrice umoce u svezu krv balcak pobodu u led i ostave u sneznoj pustinji, gladan vuk oseti krv na daleko pogotovu na cistom svezem vazduhu i brzo pronadju krvavu udicu oblizujuci krvavu sukrvicu poreze jezicinu I svoju toplu… Više »

Dijaspora
Gost
Dijaspora

Drži se ti Branka Kockice, dok ga ne prerasteš.

Zvek
Gost
Zvek

Nije valjda da smo zaboravili da je ista ova vlast onomad dodelila Bećkoviću Njegoševu nagradu za književnost!
Ne znam za vas ali mene je blam neviđeni zbog ukidanje slobode mišljenja.

Blažo
Gost
Blažo

Sloboda misljenja ne podrazumjeva vrijedanje nacije. Nije to apsolutna sloboda. Ona podrazumijeva i obavezu da postujes tudju naciju i nacionalno opredjeljenje. Koliko to puta treba objasniti?!

Zvek
Gost
Zvek

Blažo jadan ne bio, pa čoek priča isto otkad je primio od Mila Njegoševu nagradu, đe vi je pamćenje? Drugo, jedan dio Crnogoraca kažu da su Srbi pa je tako pa tako.

drug
Gost
drug

Matija, nećemo se više ćerat. Mi tebe proćerasmo

Sovljak
Gost
Sovljak

Za ove ostale nikad niko u crnoj gori nije cuo ! Matija je nas coek, malo istina kontroverzan kao sto je cest slucaj u crnoj gori i sa malo jacim “jezikom” i divljom prirodom karakteristicnom za dinarce ! Njegovo pjesnicko djelo ga ipak promovise kao crnogorca uprkos svemu sto je izblejao u vezi crnogorske nacije.

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Za ostale je svako čuo, osim tebe, kojem su jedini istoričari Rastoder i Adžić.

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

A režimlija Andrijašević? Kako on puva!

Sovljak
Gost
Sovljak

Andrijasevic je odlican istoricar i nije rezimski istoricar. Nicim to nije pokazao. A to sto ti poistovjecujes palanacke price sa istorijom i sto i ne razumijes sto je istorija, to je tvoj problem!

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Andrijašević dobro poznaje istoriju, samo je kroji kako odgovara aktuelnoj politici! I to stalno pokazuje. Ako ti to ne vidiš, to je tvoj problem!

AMON
Gost
AMON

Teško koji istoričar nije u službi politike. To su praktično povezana crijeva.

Bero
Gost
Bero

Da se ne lazemo poezija mu je nikakva

zastidja
Gost
zastidja

E, i? Bas je nas, Crnogorce, fino predstavio, hvala mu. Znam ga odavno, i znam koliko blatiCrnu Goru. Davno je trebalozigosati takve stvari, dovoljno nam je teskoca i bez tih dezurnih pljuvaca i posrbljivaca. Licno znam velikibroj podataka koji su sramotno iskrivljeni u cilju posrbljavanja. Sramota za citav vijek sto je Crnogorcima ucinjeno! Aferim za ovaj potez MUPa, vrijeme je… Više »

Sovljak
Gost
Sovljak

Slazem se da postoji ta nekakva velikosrpska nacionalna ideologija zbog koje smo prezivjeli dosta teskih godina i u crnoj gori tamo devedesetih pa sve do nekoliko godina pred referendum. Ali je njen uticaj na danasnje stanje u crnoj gori potpuno marginalan i bez bitnih posledica. Najvise stete u stvari pravi onom dijelu pravoslavnog naroda koji se izjasnjava kao srbi sto… Više »

Jovo
Gost
Jovo

Crnogorci nisu kalasture, prgavog jezika, to nama nije svojstveno.

Sovljak
Gost
Sovljak

Nijesam ni rekao ali koriste jake rijeci, nijesmo bas neke diplomate u svakodnevnom zivotu.

freeMNE
Gost
freeMNE

Beskrajno tolerantni DPS prema dokazanim negatorima svega crnogorskog je ipak prelomio,cudi me!? …mada je Beckovic oduvijek volio da misionari po CG a nadahnuca mu nije falilo u propovjedima…i sve to u kripti hrama Hristovog Vaskrsenja..nista drugo do cista perverzija(boze me oprosti)

Petar Pet rovic
Gost
Petar Pet rovic

Od glave Zete do grada Spuža
Krvavi lanac vojske se pruža
Pritisli Srbi turske livade
Turcima u Spuž zadaju jade
A serdar Vule s visoke kule
Džeferdar pali, kukaju bule
Leleču Turci, kukaju bule
Oj lele lele, evo ga Vule
A serdar Janko sa sabljom maše
Udrite braćo, srpstvo je naše!

Prcko
Gost
Prcko

A, đe si, stihoklepac!

zastidja
Gost
zastidja

“srbi” u znacenju HRISCANI, uzalud vam glupa prica…Nikad, do 1918. nijedan Crnogorac NIJE postao SRBIN. Uostalom, sto bi Fatic na tzv. Podg. skupstini rekao da od tog trena nema vise Crnogoraca no da svi moraju biti Srbi. Zalosno, da zalosnije ne moze!

djuro
Gost
djuro

ZIVIOOOOOO BRATEEEE

Tip top
Gost
Tip top

Niko ne rece, gde se to jos u evropi zabranjuje ulaz zbog razlicitog misljenja.cestitam cg prva je u tome.slika i prilika drustva, ovo je u rangu s.arabije sto ubi onog novinara.

Miško
Gost
Miško

Ovo je u rangu zločina i zločinaca.

Nikola
Gost
Nikola

Zdravo bio, hvala na cestitkama, a vi ste osvjedocene demokrate. Teraj Ziko bre.

Petar Pet rovic
Gost
Petar Pet rovic

Zemlja u kojoj vlast krši osnovna ljudska i građanska prava, u kojoj je srpski narod, koji čini trećinu stanovništva a više od polovine u kulturnom i identitetskom pogledu, nema svoja prava, koja maloletnog sina lidera najveće srpske parlamentarne stranke drži mjesec dana u pritvoru bez optužnice, u kojoj caruju narko-karteli, progone učenike i izbacuju profesore iz škola, u kojoj pod… Više »

Jadnog li tebe
Gost
Jadnog li tebe

PP: Tačno se vidi da su ti ugrožena sva moguća i nemoguća prava. Ajde ti put Srbije ravne, spasi sebe i familju. Svaki ćemo dan pitat đe si i što radiš.

Petar Pet rovic
Gost
Petar Pet rovic

Nauci geografiju nije Srbija ravna ,nego Vojvodina,i da zapamtis i naucis sta je Srpska Crna Gora ,pa da se javis .Sedi jedan

djuro
Gost
djuro

ajde probaj da nas isceras…ajde ajde…

4С
Gost

Srbijo…! Zabrani i ti svima iz Crne Gore koji se ponasaju prema tebi kao Matija, Cedomir & co. prema Crnoj Gori. Koji te negiraju, ne priznaju pravo na postojanje, lazu, pljuju, vrijedjaju, govore neistine, sire propagandu i dezunformacije, falsifikuju i podmecu, rade za strane sluzbe, pozivaju na nasilje, pobune, nemire i rusenje vlasti uz saradnju sa stranim zemljama, njihovim spijunima… Više »

Zeljko Jovetic
Gost
Zeljko Jovetic

Kakvo si ti magate4c.Ko je ikad negirao Srbiju……nismo mi bitange nacionalisti i protuve.Mi svakog postujemo..ko postuje Crnu Goru..i Crnogorski narod..a vi prijatelja nidje nemate..i uporno samo neprijatelje sticete….

Petar Pet rovic
Gost
Petar Pet rovic

Kako ćeš je i negirati od Vasojevića i Drobnjaka i tako redom

Nikola
Gost
Nikola

Punite nam pod rep.

Dejo plačko 💔
Gost
Dejo plačko 💔

Mladene oli mi pomoći da otvorim kafeteriju dolje u bar u lokal. 👍

Marko K.
Gost
Marko K.

Sada kad je zabranjen ulaz akademiku Beckovicu ima sve da ‘procvjeta’ u CG. Mislim da ce zabrana biti kontraproduktivna i da ce na narednim proslavama u HN,Kotor i Budvi doci bar 3 puta vise ljudi. Isto se desilo na odrzavanju parastosa kod crkve na Zlijebe,uprkos velikom broju policajaca priustovala je masa vjernog naroda. A koliko su ‘ ugrozeni’ Crnogorci u… Više »

Zeljko Jovetic
Gost
Zeljko Jovetic

Pa Lovcenac je Cg..

Petar Pet rovic
Gost
Petar Pet rovic

I Dedinje đe su naše sve svetinje Jovetiću muko što to zaboravi

R. Srpska
Gost
R. Srpska

@ Zeljko Jovetic

Lovćenac bi mogao na Lovćen.

biba struja
Gost
biba struja

Direktor Zavoda za zapošljavanje Suljo Mustafić dobio je prije dvije godine od države, pod povlašćenim uslovima, stan od 128 metara kvadratnih za nešto više od 26.000 eura, potom ga prodao, kupio manji i na tome zaradio finu paru i sada na miru čita od matije gluvo duboko

Bolje
Gost
Bolje

A micite ovog dusmanina.

Kiko
Gost
Kiko

Ova proslava je dobra prilika da vidimo ko su sve dusmani Crnogorski glavom I brdom, imenom I prezimenom. I tim treba da se drzava pozabavi, da ih ima sve na oku. Odnosno jedan dio njih, bice I onih sto ih potajno podrzavaju a ne smiju otici na proslavu.

Tip top
Gost
Tip top

A sto ne smeju, jer ne mogu javno da kazu svoj politicki stav?

KraljevicCmarko
Gost
KraljevicCmarko

Nije u pitanju stav. Tskvi kao ti ne zele da postojimo i ne priznaju nase postojanje i mi se borimo protiv toga

Serdar_mne
Gost
Serdar_mne

I konacno se zavrsava njegova poznata CERACEMO SE JOS. Docerasmo mi tebe Beckovicu dje ti je mjesto. Van granica Crne Gore.

Krle
Gost
Krle

E blago vama kad se bojite Matije Beckovica da mu ne dozvoljavate ulazak u CG

Ozezi
Gost
Ozezi

Ne bojimo se mi tog djeda,samo je precerao u svom ceranju brate.Presao je svaku granicu.Eto mu Ravna Gora pa neka besjedi!Stop cetnicima!Bravo za vladu,pozitivno su me iznenadili.

Ema
Gost
Ema

“Serdare”, imaš junaštva, fali ti još samo čojstvo da bi bio serdar. Jer serdar koji nema čojstva je smrdljivi serdar.

Serdar_mne
Gost
Serdar_mne

Za takve nekulturne kao ti ema cojstvo ne treba.

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Ti si ser-“dar”-e, ka golub, toliko ti je pod kapom.

Serdar_mne
Gost
Serdar_mne

Opa, opet je stara podgorica ukrala nick. E da mi je znati ko si, pa da ja tebi pokazem sta si pod kapom 🙂

djuro
Gost
djuro

probaj… probaj

Dejo plačko 💔
Gost
Dejo plačko 💔

Vraćem se čim maknem ove dvije tablete. 👍

Sasha
Gost
Sasha

E,ako je ovaj gore sa slike,opasnost po drzavu Crnu Goru………….kukala nam capra.A,sto bi sa nasim junastvom(samo junastvo,posto cojstva odavno nemamo)kad se od ove sijede glave prepadosmo.Obrukaste nas sve crnogorce,sa ovim kukavickim cinom.Brisite ovu zabranu,dok ne pocne cio svijet da nam se smije.

Miki
Gost
Miki

Mozda ti samo ne mozes da shvatis to, a opasan je itekako.

Sasha
Gost
Sasha

Pa,evo ne mogu.Objasni mi ti *Miki.Niti ima vlast,niti ima moc.Moze samo da prica.

Sovljak
Gost
Sovljak

Potpuno si u pravu, bez vlasti ili “meleona” ne predstavlja opasnost za crnu goru. Opasniji su razni srpski biznismeni koji veoma vjesto i uporno osvajaju prostor i sticu pozicije u crnoj gori !

Dejo plačko 💔
Gost
Dejo plačko 💔

Za dvije tri godine se vraćem. 👍

Zeta
Gost
Zeta

Rikverc !!!

Perun
Gost
Perun

Trebalo je odavno! Svaka cast za Vladu!

Rolex
Gost
Rolex

Za obrazovane ljude i intelektualce srpske provijencije ovo je samo jedna bezazlena opomena da smanje dozivljaj i pocnu da postuju drzavu Crnu Goru u svakom pogledu,u protivnom stetu nanose samo sebi i svojim bliznjima,jednom rijecju urazumite se jednom za uvijek!

Petar Pet rovic
Gost
Petar Pet rovic

Od glave Zete do grada Spuža
Krvavi lanac vojske se pruža
Pritisli Srbi turske livade
Turcima u Spuž zadaju jade
A serdar Vule s visoke kule
Džeferdar pali, kukaju bule
Leleču Turci, kukaju bule
Oj lele lele, evo ga Vule
A serdar Janko sa sabljom maše
Udrite braćo, srpstvo je naše!

Misko
Gost
Misko

Ajde Amfi izadji iz zemlje ako ti basta,mozes OUT,ali IN je pitanje pitanja..hahahaaaaaa

Loky
Gost
Loky

Ne mogu da shvatim da je ovaj covjek, koji je akademik, intelektualac okarakterisan kao neprijatelj nase drzave. Mi smo trebali da pokazemo nase pravo dostojanstvo kojeg pravi Crnogorci nose u sebi od rodjenja i da dopustimo ovom covjeku da govori u nasoj drzavi protiv nas koliko god oce. Jer on zapravo time ne vrijedja samo nas, nego i sebe s… Više »

Miroslav
Gost
Miroslav

Dosta je nama toga dostojanstva, dosadilo nam je da nas svaki dusmanin pljuje. Podrska za ovakvu odluku.

Bokelj
Gost
Bokelj

Loky@Da pokazemo dostojanstvo,da ka Kralj Nikola pa dje je zavrsio on i drzava.Prema nekima nije moguce pokazati dostojanstvo ,jer nisu dorasli da ih smatramo ljudima!

Sir Oliver
Gost
Sir Oliver

Ovaj covjek ima dosta krivice za ono sto se dogadjalo 90-ih godina proslog vijeka,ovaj covjek je zadrti cetnik,sin cetnickog krvnika iz Kolasinskog zatvora poznatog po mucenju rodoljuba.Sto trazi ovaj covjek u CG?Samo unosi zlu krv.Srbija je posla drugim putem,rehabilitovala cetnistvo,srecan im put!CG nikada nije podnosila izdajnike!CG bastini antifasizam srecom.

Primorac
Gost
Primorac

Da ima pravde u srbiji, ovi polutant od intelektualca sa cosicem,onim glavonjom sto se kezi,bi trebali biti u zatvor.

Felix
Gost
Felix

Podrska suverenoj vlasti crne gore. Ratno huskaci vam ne trebaju. Kad bi ove pustili eto i seselja za koji dan.

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Ratni huškač vlada Crnom Gorom, sine

NEKO NOVO DOBA
Gost
NEKO NOVO DOBA

Isti ovi koji mu dadose Njegosevu nagradu sada mu dadose i zabranu,cudna neka sorta a nikogovic je lajo i prije i sada

Majko mila
Gost
Majko mila

Pjesnik, 78 godina, državni neprijatelj broj 1. E nemalo nas.

Miki
Gost
Miki

Taman vas nemalo.

Brko
Gost
Brko

A bogami takvi kakvi su nijesu bas za nidje.

Pracka
Gost
Pracka

Sramota za Crnu Goru. Pih. Samo pokazujemo koliko smo mali i jadni. O demokratiji nema govora. Privatna fasisticka drzava Crna Gora.

Eviva Duče
Gost
Eviva Duče

Nema Crne Gore! Ovo je jadno Montenegro! Sekule Drljevića i kompanije.

KraljevicCmarko
Gost
KraljevicCmarko

Miliji mi je Sekula no Matija

...
Gost
...

Kod koga si sad unutra?

KRALJ NIKOLA I
Gost
KRALJ NIKOLA I

iscackao bih ja kako se ti zoves i prezivas da sam drzavna bezbjednost pa te pospremio preko granice pa snjim idi po kosovu pa propovijedaj!! nesoju!!

pravednik
Gost
pravednik

Kralju zaboravio si da si i ti Srbin bio, mnogo ti nešto Srbi smetaju.

Crnogorac NK
Gost
Crnogorac NK

Bili smo Srbi ali nijesmo bili Srbijanci,bili smo i Sloveni ali ne i Slovenci,bili smo i Jugosloveni ali nijesmo vis ni to. Očigledno ne znas razliku izmedju Srba i Srbadije(tako vas je Njegos zvao)

Sovljak
Gost
Sovljak

Crnogorac nk, ne brani vise crnogorce ljeba ti, bolje je !

vesko
Gost
vesko

Bili ste i ljudi ali vise niste!

R. Srpska
Gost
R. Srpska

@ Crnogorac NK

…” Bili smo Srbi “….

Nikad vi niste bili Srbi, niste ni sada niti će te ikada i biti.
Možete se osjećati i izjašnjavati kako ‘oćete, ali mi vas nikada nećemo prihvatiti kao svoje.
Iz prostog razloga,…. vi niste naši.
Vi ste zapadnoalbansko pleme koje sticajem istorijskih okolnosti govori drugačijim jezikom od braće vam iz Tirane i Prištine.

Ne vrijeđaj Srbe !

D.B.
Gost
D.B.

Ne brini, već smo ga arhivirali-

Pircio Biroli
Gost
Pircio Biroli

Vidi kod mene u arhivu, naćeš djeda i pradjeda…

Dule
Gost
Dule

Nisu mi jasni svi ovi komentari.Ljudi odakle crpite toliku mrznju.Mora da su vam zivoti tako jadni da vam je siktanje tog otrova jedina svijetla tacka u zivotu.JADNO I BIJEDNO…

Weknd
Gost
Weknd

Dule ajd malo put Paracina na srbijanske portale pa vidi sta je prava mrznja prema svemu crnogorskom. Ali se bojim da ti to vec znas nego odje pametujem previse

brainsprinter
Gost
brainsprinter

@Wknd sto bas put Paracina? Moze li mozda do Lajkovca? Ili Vranja? Portal se moze otvoriti bilo gdje ja mislim? Mozda moze i iz Cetinja? Hahaha jado, tamo ljude briga za “montenegro” koliko za lanjski snijeg sa Durmitora 😉

KNJAZ DANILO
Gost
KNJAZ DANILO

PA STO SE ONDA POTRESAJU ZBOG ZABRANE… STO SE OGLASI ONAJ VAM VOJSKOVODJA I HEROJ VULIN POVODOM ZABRANE U PLJEVLJIMA

Todor
Gost
Todor

Zapali jedan, Danjo! Mrče…

nikad vise DF
Gost
nikad vise DF

Ne pametuje, nego radi po zadatku sa 7-8 nik name-ova na one tablete i lap topove sto su nam bili dali pa nam nekima uzeli jer nismo bili aktivni..
svasta je trebalo da pisemo i velicamo, a svemu crnogorskom posprdavamo i ostali su mi duzni 20 dnevnica po 10e..

Dule
Gost
Dule

Ko prica o Paracinu i srbovanju???Svakom svacije…mrznjom se nista ne postize jer kad pljunes gore padne dole.No jado gledaj svoju familiju i svoj dom…

Stefan
Gost
Stefan

I treba tako, Srbovanje ostavit za Srbiju i široko mu polje.
Crnogorski pjesnik, više dobar pjesnik nego Crnogorski ispotavilo se i tako će ostati zapamćen pa eto im ga tamo dje mu je ljepše. Treba bit primjer i za druge.

ZigmuND
Gost
ZigmuND

Šta dočekasmo ! Da se potomci stide svojih predaka, odnosno gaze njihove ideje o ujedinjenju i stvaranju jake slovenske države na balkanu. Žalosno je što ima dosta ljudi u Crnoj Gori što zagovaraju germansku i vatikansku politiku.

bruka
Gost
bruka

Možemo pričati o djelima Bećkovića ili njegovim političkim stavovima, pa i imati bajgoru kritiku za sve to. Međutim ovakve zabrane nisu primjerene ni jednoj normalnoj državi koja pretenduje da bude dio Evrope. Mene je sramota i ne znam zašto bih se naslađivao bez obzira što nisam ljubitelj dotičnih sa spiska.

Pracka
Gost
Pracka

Tako je.

Foxfoxic
Gost
Foxfoxic

S obzirom da pominješ Evropu, napadni ti bruko bilo koju EU drzavu kao što napadaju CG pa da vidiš kako ćeš proći! Dokle bi ti da pustas da te neko pljuje, nipodastava i svajata? Koja je veličina u tome? Da se servi nijesu postiđeli možda za ovih 100 godina? Ne no’ su još gori postali umislili da su u pravu..da… Više »

Zvek
Gost
Zvek

Jesi li ti iđe mrdno iz CG? pa napadaju se međusobno na svakom koraku. Pročitaj himnu Škotske nećeš moći vjerovati da žive u jednoj državi, kad Škoti šalju Kralja Edvarda poraženog kući da razmisli kad će opet doći.
Ćuti bre!

\"nezavisni inte
Gost
\"nezavisni inte

Podrška, svaka čast!

Eviva Duče
Gost
Eviva Duče

Vrh ti je kom, nedovršeni!

Pastrovic
Gost
Pastrovic

Pa brani ovu srpsku lelekacu. Ovo je trebalo zabranit od referenduma a i ranije.

rekbu
Gost
rekbu

Brao ti ga minjo pobratime brate moj . Esencija demokratije je izbacit svakog ko nije isti kao ti .

Foxfoxic
Gost
Foxfoxic

Je li demokratski pustit da se neko iživljava nad tobom, da te muči i napada, da te nipodastava i pljuje..je li burek?

Gulag
Gost
Gulag

Kakav tata takav i sin, fašista!
I svi koji su im bliski i podržavaju ih zabranit ulaz u CG

Nešo
Gost
Nešo

Ja sam imao djetinjstvo kome su kumovali Matija i njemu slični , podstrekači ovog ludila koje nas i dan danas drži. Ne želim takvo djetinjstvo mojoj đeci i zato puna podrška ovoj odluci. Ne trebaju nam takvi pjesnici, znamo o čemu su 90-ih pojali. Onima kojima trebaju, eto im ih. Crnoj Gori – NE trebaju.

marv
Gost
marv

Hahaha pa sto ti je onda Milo predsjednik. Joj sto lupate hahaha

Nikola
Gost
Nikola

Zato sto nas je spasio da ne prodjemo kao ovi kod kojih je Matija na privremenom radu.

Bogdan
Gost
Bogdan

Ne treba nam njegovo podstrekavanje na međunacionalni nesklad i međuvjerski. Dosta je on svojim činjenjem zla nanio, prije svega Srpskom narodu. I isti pristup treba primjeniti prema svima koji pokušaju da urade što je on namjerio, nebitno koje da su nacije. Dosta je nama 90ih.

Koča
Gost
Koča

Država se jednako mora štititi i od kriminalaca, terorista, podstrekača na nasilje . Nema tu neke ozbiljne razlike, svi su prijetnja za bezbjednost države i prema prijetnjama se treba odnositi na isti način.

Weknd
Gost
Weknd

šta dozivje Matija o kukavno srpstvo ugašeno

hahaha

Koča
Gost
Koča

Sve po zasluzi.

Prle
Gost
Prle

Crna Gora je vazda protiv fašizma bila. Zato podržavam odu odluku.

Radovan
Gost
Radovan

to što podržavaš je fašizam!

Prle
Gost
Prle

Bože sačuvaj, to je odbrana od fašizma.

Tihi
Gost
Tihi

Glup si ti da to shvatiš, Prle.

Prle
Gost
Prle

Tebi ga samo ime daje – TIHI

Tihi
Gost
Tihi

I ti i ja smo iz Otpisanih, ja mozak, ti fizikalac!

Rijecnik
Gost
Rijecnik

Matija jaci od rvnopravne NATO clanice. Ni Masani, ni milionski helikopteri ni NATO nema odbramu od Matijine rijeci.
Rijec jaca od NATOa.
Ovo je istorijska odluka. Matija dokazao koje je najjace oruzje covjecanstva. Matija bezbjednosna prijetnja sa perom. Jadni su oni koji se bore sa knjigama.
Doslo se do faze kad se i komentar cenzurise. To vise govori o cenzorima nego o komentaru.

Saša
Gost
Saša

Omogućiti ovim Srbijancima koji ođe žive, a nedostaje im Matija, da pođu u Serbiju da ga slušaju kako mudro besjedi. Evo ja bih dao doprinos odmah.

Primorac
Gost
Primorac

I kupio im kartu u jednom pravcu.

Animus
Gost
Animus

Ne moze Uprava policije ista da zabrani, to moze samo sud…sudska zabrana je jedino pravosnazna.

Pogba
Gost
Pogba

Vidi se da ti je omiljeni predmet bio skolsko zvono.

Dejo kolega
Gost
Dejo kolega

Koju si ti školu zaobilazio, Pogba?

JovoK
Gost
JovoK

Ne brani se crna gora tako sto se zabranjuje nekom pjesniku da dodje u crnu goru a recimo onaj kriminalac keljmendi bude docekan od nekoliko gradonacelnika !

lexy
Gost
lexy

bravo, to se trazi, mogli biste bit i agresivniji u zastiti crne gore ali za pocetak bravo

Volter
Gost
Volter

“Ja se ne slažem niti s jednom riječi koju si izgovorio, ali ću do smrti braniti tvoje pravo da ih izgovoriš.”

Tihi
Gost
Tihi

Kako bi te ovodje izgoreli ka šibicu, Voltere posrbice.

Weknd
Gost
Weknd

LOL Cao Tuti Fruti

Dejo plačko 💔
Gost
Dejo plačko 💔

Onaj bi dragan svašta napravio kako se on oženio da mi je znati ima četiri razreda osnovne škole a žena mu ima fakultet. Kako ljudi moji 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂👍

Dejo plačko 💔
Gost
Dejo plačko 💔

Ranka samo ako mi ti doletis mogu ostati u cg ili neka druga može i lijepa niksicanka.👍

Realan
Gost
Realan

Bogomi onome Tahiru Veliju sto je drzao skup u Tuzima o pripajanju Tuzi i djela Podgoricei velikoj Albaniji niko nije ni mrko pogledao .Beckovic je stvarno izjavio da Crnogorci koji nisu Srbi moraju na poligraf ali nema teritorijalne pretenzije prema Crnoj Gori za razliku od ovog Albanca.

Fg23
Gost
Fg23

Zakonik knjaza Danila jasno kaže svaki Crnogorac i Brdjanin jednak je pred zakonom, dakle pojam Crnogorac je tada bila geografsko – državna odrednica a ne etnička, tadašnji narod je bio Srpski, živjelo je i nešto Arbanasa tada što pokazuje i popis u kraljevini Crnoj Gori. I ja prihvatam da jedan dio ljudi u Crnoj Gori sebe više ne smatra Srbima… Više »

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Fg 23 a đe nađe da su Srbi. Piše Crnogorci, ali ti državu koja ima Knjaza, škole, vosku, granice, slobodu…, nazivaš geografskim pojmom. Onda ubačiš Srbe, koje tada u Crnoj Gori niko ne pominje i eto tebi nove istorije. Komplikovano je ovo za tebe.

Stara
Gost
Stara

Crna Gora i Duklja se samo DELIMICNO teritorijalno poklapaju. Izmedju Crne Gore i Duklje stoji srednjevekovna srpska drzava Nemanjica koja se prostirala na toj teritoriji. Ne postoji nikakav istorijski, teritorijalni, drzavni kontinuitet izmedju Crne Gore i Duklje. Isto tako, stanovnici Duklje nisu sebe nazivali crnogorcima, imenom koje ce nastati tek nekoliko vekova posle nestanka Duklje. Kakve veze Crna Gora ima… Više »

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Stara, ili ne znaš ili… Stara Crna Gora je sva na teritoriji nekadašnje Duklje. Između Duklje i Crne Gore stoji Zeta. Zetu je okupirala Raška. Pa se Zeta oslobodila a poslije toga Raška-Srbija pada pod Turke, skoro 500 godina. Podgorica je u sastavu Srbije bila 1 godinu. Od “Podgoričke skupštine” do nastanka Kraljevine Srba, Hrvata i Slovenaca.

Stara
Gost
Stara

Ne lupaj.. Samo cu kratko ovaj put… Boka je bila ni 50god. u sastavu Duklje, a drugi Dukljanski vladar je ubijen u Kotoru.

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Sve je istina što sam napisao. Koliko god da je Boka bila u sastavu Duklje zete ili Crne Gore manje je važno. Važno je da u sastavu Srbije nije bila ni jedan dan. Ali zato Nemanjići, Karađorđevići i Obrenovići nijesu morali daleko da idu. Jedni druge su ubijali kući.

Stara
Gost
Stara

Tako se to radilo jer su vladari bili za života, a kamo sreće da je i Karadjordjevic završio kako mu je i otac došao. Bitno je, jer Boka je podneblje koje nema veze sa “vama”. Boku su naseljavali Srbi iz Travunije kao i dio CG koji je spadao u Staru Hercrgovinu. Tako da nemoj da me pitaš odakle Srbi u… Više »

Gornja Morača
Gost
Gornja Morača

Stara, bili su i sad su Srbi-Brdjani, i 4 nahije. Onda se zvala Knjaževina Crne Gore i Brdah, i slavila je školsku slavu Svetog Savu, i lično je knjaz Danilo dijelio nagrade najboljim djacima. U doba Zakonika nije imala granice…

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Gornja Morača, đe pročita to Srbi, časti ti? Crna Gora je bila država. Nekad mala, nekad malo veća. Nekad slobodna a nekad okupirana. Imala je uvijek atribute države. I sa tvojin uvezenim srpstvom nije imala veze. Pročitaj Letopis matice srpske iz 1825 godine o narodima Balkana..

Crnogorac NK
Gost
Crnogorac NK

Njegos je bio Srbin isto kao sto smo i mi bili Jugosloveni. Znas li uopšte razliku izmedju Srba i Srbadije (tako vas je Njegos zvao) Da je Raška uzela neko drugo ime sada ne bi vodili borbu oko toga da su Crnogorci nastali od Srbijanaca

Micko
Gost
Micko

Lika niti licno znam-niti me interesuje ali ovakve stvari ne donose dobro,da se zatvaramo u granice CG… Mrka kapa.Koji to likovi odlucuju ko moze da udje a ko da izadje?

KraljevicCmarko
Gost
KraljevicCmarko

Krenuli su srpski naci-nacionalisti kao 90-ih. Samo im Cosic fali. Samo se Bogu molim da ovo ne zavrsidi kakvim jadom i kolonama izbjeglica. Svaka prica o ugrozenisti Srba zavrsavala je tako sto poslije sukoba tu Srba vise nije bilo. Molim se, da se dozovu pameti jer ako se ne dozivu nece biti dobro ni za koga a pogotovo za njih.

I jesi čmar
Gost
I jesi čmar

Kome ti pretiš mišu iza tastature? Kao da vas je 10 miliona pa možete da priuštite egzodus, entičko čišćenje stanovništva i toliko pražnjenje teritorije. Pogledaj na šta liči Lika bez stanovništva u Hrvatskoj. Pa to je Sahara. Pod hitno da uzmeš terapiju dok nije kasno.

Milisavk9vi
Gost
Milisavk9vi

Po ovome se vidi da je i ljudska i knjizevna gromada. Uspio je sa rijecima da prepane RAVNOPRAVNU NATO clanicu. Ovo je istorijski trenutak. Jedan knjizevnik, intelektualac predstavlja bezbjednosnu prijetnju za RAVNOPRAVNU NATO clanicu.

Boro
Gost
Boro

Zaludnja ti velika škola, što bi moja pokojna baba rekla.

Peki
Gost
Peki

E Matija, što doživje pod starost. Zasluženo, rekao bih.

Milisavk9vi
Gost
Milisavk9vi

Sve ovo podsjeca na film Emira Kusturice, Podzemlje. On je na prekrasan nacin pokazao kako funkcionise totalitarizam.
Jos kad se aktiviraju Ilije Čvorovići. I ovo ce se juce zvati

MiLo
Gost
MiLo

Meni licno vise smeta sto je zabranjen povratak Svetozaru Marovicu iz Srbije u CG. A ova odluka o slobodnom kretanju “intelektualaca” je za dnevnopoliticku upotrebu!

Rankovic
Gost
Rankovic

Eeeee, jadna je drzava kad su ovi prijetnja za nacionalnu bezbjednost !!!

Boris
Gost
Boris

Nemamo mi Crnogorci ljepše države niti ćemo je ikada imati od ove naše male lijepe Crne Gore, a ti ako ti se ova ne sviđa vazda u tuđinu možeš otići.

Boris
Gost
Boris

Uvjek me je fascinirala ta potreba da ne voliš svoje a da voliš tuđe. Da li to dolazi od infaltilnosti, nedostatka samopouzdanja, psihičke rastrojenosti ili šta li? Vjerujem da će biti naučnih radova koji će se baviti ovom temom.

Apstinent
Gost
Apstinent

Kako te može, “uvjek fascinirati ta potreba”, Borise? Ne znam šta piješ, ali ti ne odgovara!

Boris
Gost
Boris

Vjerovatno je tebi malo problem da to shvatis, nije ni napisano da svako shvati. Mozda jos koji put da procitas? Ili ipak ne.

Apstinent
Gost
Apstinent

Da ti pomognem, Borise, fascinirati je glagol, u značenju: opčiniti, opčinjavati, opsjeniti, opsjenjivati, omađijati, omađijavati, zaslijepiti, zaslijepljivati; očarati, očaravati. (lat.). Pročitaj još koji put, možda pomogne!

Boša
Gost
Boša

Ne vidim što je sporno, jednom od najvećih dušmana ove države zabranjen ulazak. Ovo najviše ide u prilog Srbima koji žive u Crnoj Gori. Postoji mnogo književnika u Srbiji koji poštuju našu državu, neka ih pozovu, uvjek su dobrodošli u Crnoj Gori.

Drago
Gost
Drago

Kako si sijao Matija, tako si i požnjeo.

Doktor
Gost
Doktor

Srecno bilo…matijica ha ha ha…

Miloš
Gost
Miloš

Na kraju svakoga stignu svoja ne/djela.

Volter
Gost
Volter

U pravu si, Miloše! Pamtiće se tvorci ovog saopštenja.

Zvrle
Gost
Zvrle

Beckovicu da nijesi ljudska i knjizevna velicina ne bi se borili sa tobom. Poceli su da se plase od rijeci intelektualaca. To je obicno zavrsna faza totalitarnih rezima. Treba da si srecan ko ti je zabranio ulazak na djedovinu. Ali svakako u ime vecinske Crne Gore , oprosti im.

KraljevicCmarko
Gost
KraljevicCmarko

28% a uskoro i manje ne moze vecina biti. Vratice se posrbljeni Crnkgirci tamo dje su do 91-e bili a broj Srba na prirodnih 8-9%

Dejl
Gost
Dejl

Aj Zvrle pa da tebi i toj “veincskoj Crnoj Gori” se napravi ispracaj u Srbistan i da se i vama zabrana udari

Tip top
Gost
Tip top

Ko jos u evropi proteruje ljude zbog razlicitog misljenja, navedite jednu evropsku drzavu.

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Hrvatska je zabranila ulazak Vulinu a Srbija jednom Hrvatu. A na listi iz Crne Gore je 300 osoba, kojima je u Srbiji ulazak zabranjen,među njima je i Soraja. Osobi ka Matija bi u svakoj državi bio zabranjen ulazak.

Gornja Morača
Gost
Gornja Morača

Nemanjin sin, kralj Stefan Prvovjenčani, u spisu o svom ocu Žitje. Sv. Simeona, izvješćuje da Nemanja “povrati Dioklitiju i Dalmaciju”, rušeći “Danj grad, Sardoniki grad, Drivast, Rosaf grad zvani Skadar, grad Svač, grad Ulcinj, grad slavni Bar”. „A Kotor ostavi, utvrdi ga i prenese svoj dvor u nj, koji je i do danas. Ostale gradove poobara, i poruši, i pretvori… Više »

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Gornja Morača,džaba pišeš, kad Matija i Amfilohije bolje znaju što je bilo prije 800 godina, od Nemanjića koji su to pisali. Samo je u Stonu ostala freska Kralja Mihaila, prvog kralja Duklje, jer do tamo Srbi nijesu stigli.

Tip top
Gost
Tip top

Onaj nazovi profesor is n.sad sto govori sve najgore o srbiji moze slobodno da govori i da prima platu od srbije i niko ga ne dira za razlicito misljenje, mozes na trgu bilo kog grada u srbiji da se deres koliko oces protiv vlasti niko te nece dirati jer iznosis svoje misljenje.mozes li to u cg, iskreno odgovori.

Tip top
Gost
Tip top

Ima li ko da kaze gde se jos ljudi proteruju zbog razlicitog misljenja.

BudoMNE🇲🇪
Gost
BudoMNE🇲🇪

Evo ja ću da ti ga-proteram….😀😀😀

Budomojedesno
Gost
Budomojedesno

Zanosi ti, neka ti zijevanja okolo.

JovoK
Gost
JovoK

Na ovaj nacin mu se pridaje visi znacaj nego sto zasluzuje….

Srboljub
Gost
Srboljub

BRAVO TAKO JE … RISTO RADOVIC JE SLJEDECI.

bart
Gost
bart

Kniževnik?Pjesnik?……. to što piše ide samo uz gusle,a citiraju ga ovi iz zadruge.

Black Block
Gost
Black Block

Srecom pa nema intelektualaca u ovu nakaradnu CG.Dje bi ih ova Mafija procerala?Tuzna je drzava koja se pisaca plasi.Tuzna i glupa.

Boki
Gost
Boki

Tužan je i jadan onaj koji na đedovinu pljuje.

Ozezi
Gost
Ozezi

To je pisac koji je sijao mrznju 90-ih,a sije jos uvijek.Koliko je samo ljudi stradalo od mrznje takvih.Za mene je gori od budala koje je zatrovao i koji su u ratu ubijali zaslijepljeni mrznjom.

Milisavk9vi
Gost
Milisavk9vi

A tebe niko nista i ne pita. Matija je svjetsko ime u knjizevnosti, a ne bloger. Neko je strucniji i pametniji procjenio Matijinu velicinu. Svakoako treba da se raduje cinjenicom da je uspio da riječju prestrasi NATO clanicu. Matija kralju svaka ti cast.

Savo
Gost
Savo

Tuzna je svaka drzava koja zebe od vladika i intelektualaca. S. Koreja ogranicavanjem kretanja i informacija jedina na planeti oce da svoje stanovnistvo ubjedi da im je lijepo. Ali jos neki hoce da nas vrate u mrak komunizma. Prave spomenike simbolima komunizma, prividjaju im se četnici, vizija buducnosti im je da cemo ostati ” ostrvo komunizma”.

Doktor
Gost
Doktor

Ćeraćemo se još! Mi tebe proćerasmo Matija, pa ti viđi.

Siki
Gost
Siki

Samo ne rece da li se tim sramnim činom ponosis, ili se stidis.

Rade007
Gost
Rade007

TAKO JEEE!!!! BRAVOO

Biohazard
Gost
Biohazard

Bravoooo !!!! Svaka cast !

Cg4Ever
Gost
Cg4Ever

Ne smijemo se zaustaviti na ovome. Treba isto tako prognati one koji mrze Crnu Goru i Crnogorce. Pocnimo sa Ristom Radovicem.

Dado
Gost
Dado

Srećnijeg mi glasa odavno nije dodilo.

JovoK
Gost
JovoK

Kuku tebe kukavce

mina
Gost
mina

Sta reci na ovaj skandalozni otez ove vlast,a da ih ri tom ne uvrijedis?Mene je sramota od njih,kao gradjanke suverene,proseritetne,evropske,demokratske,ekoloske,socijalne,kulturne,clanice NATO pakta,Koja je pamet covjeka da pjesniku,istoricaru,za iznijeto misljenje zabranu ulazak u RCG?Bruka,bruka,bruka………

Edin
Gost
Edin

Bravo!! Svako ko ima namjeru da narušava red tako i treba

Milan
Gost
Milan

Što je sljedeće u banana državi?

KraljevicCmarko
Gost
KraljevicCmarko

Da tebe proceramo

Milaš
Gost
Milaš

Ako mene proćera, ti si gotov.

Janko
Gost
Janko

U ovoj zemlji nema mjesta za velike ljude od kojih je jedan i Matija.

Dirigent
Gost
Dirigent

On niti je veliki niti je čovjek. Ili ti to naspram sebe mjeriš.

Čatko
Gost
Čatko

@Dirigent aj ti pa diriguj Betovenovu Mjesec sonatu bez CDM-a 🎹🎻🤓

KraljevicCmarko
Gost
KraljevicCmarko

Mislis nema mjesta za nacionaliste i naciste poput ovog inspiratora zlocina!? Nema i nikad nece biti

Crnogorac BG
Gost
Crnogorac BG

E neka su svaka čast ! Pozdrav iz BG

R. Srpska
Gost
R. Srpska

@ Crnogorac BG

E neka su svaka čast ! Pozdrav iz BG
_____________________________
A koji đavo ti kao pripadnik jednog Srbima potpuno stranog i neprijateljskog naroda činiš po Beogradu ???

KraljevicCmarko
Gost
KraljevicCmarko

Odakle ti znas sto je on po nacionalnosti? Mozda je Srbin ali umjeteni i pametni a ne kao ti

Stara
Gost
Stara

Glupi cmarkoslave pise ti u nicku da je Crnogorac u BGu ahahha

Fra Sotona
Gost
Fra Sotona

@R.Srpska,
Isti, ka’ što ti ođe činiš.

Marv
Gost
Marv

I tebe bi trebalo procerat iz Beograda.

Crnogorac BG
Gost
Crnogorac BG

Neka se ćera sa samim sobom !

Mr. Perfect
Gost
Mr. Perfect

Konačno država preduzima nešto!

KraljevicCmarko
Gost
KraljevicCmarko

Inspiracima srpskih zlocina zabraniti za uvijek ulazak u CG

gost
Gost
gost

Da li zaista mislite da bi neki Crnogorac zabranio ulazak ovim ljudima u Crnu Goru i pisao ono sto se moze procitati na ovim portalima?! Jasno je ko to pise i zasto…. Ko drugome jamu kopa neka u nju sam upadne….

100% CG sam
Gost
100% CG sam

Ahaaaa …Ugrozavaju NACIONALNU SIGURNOST CG ahaaaaaa ! Sudicu vas u Strazburg za uvredu…! Ne mozete nekome odredjivat naciju po imenu Gore Crne to je uvreda…..Znaci da se CG zove Sar Planina mi bi bili Sarplaninci….

Ding dong
Gost
Ding dong

Nauci nesto pa lupetaj! Isto kao sto se drzavljanin Amerike zove Amerikanac, bio on iz Spanije doselio ili iz Nikaragve! Jednostavno Amerikanac! Oces da kazes da ne postoji Americki narod, da su Seselj i drugi fasisti rekli da to ne postoji pa je to tako. E pw to nije tako. Nacionalna pripadnost se određuje po Drzavi ciji si građanin a… Više »

SEKULA DRLJEVIC
Gost
SEKULA DRLJEVIC

Razvedrilo iznad Crne Gore!

BudoMNE🇲🇪🍃
Gost
BudoMNE🇲🇪🍃

Evo kiša pada u Podgorici.

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Ne gledaj to Budo očima. Vedra duša, puno srce. Znaš kako kaže pjesma …”budite se, svanulo je”…

Serdar
Gost
Serdar

Kiša je tebi u životu…kleptoman-podvojena ličnost…opaka bolest…

NBA
Gost
NBA

TAKO TREBA! KONACNO! DOSTA JE BILO , PREVRSILI SU SVAKU MJERU……

Dejo plačko 💔
Gost
Dejo plačko 💔

Ne da mi majka da se vratim u crnu goru da me ne otruju sipaju nešto u piće i da se sprdaju sa mnom. 👍

Komedijaš
Gost
Komedijaš

Pa ti i jesi za sprdnju.

Dejo plačko 💔
Gost
Dejo plačko 💔

Teško će crna gora izaći na kraj sa svima pošto je mnogo ranjiva. 👍

biba struja
Gost
biba struja

važno je da cg valjaju tači i haradinaj oni su uvijek dobro došli

Crna Gora
Gost
Crna Gora

Naravno! Oni ne pljuju po Crnoj Gori, po njenoj naciji, vjeri i crkvi…

Rogodjed
Gost
Rogodjed

U Velje Duboko ti ne mogu zabranit da dodjes.

Neka to
Gost
Neka to

Samo tako vrijeme je da se srBska invazijai laži prekinu.

Srpska Boka
Gost
Srpska Boka

DF neka napusti odbor, nakon ove diskriminacije. Istinu o proslosti rezim ne moze sakriti.

HNovi
Gost
HNovi

Sprska nikad nije bila, niti će biti.

Ljubo
Gost
Ljubo

BESKUCNICI DA STE ZNALI SVOJU PROSLOST NE BISTE ODJE DOSLI

Srpska Boka
Gost
Srpska Boka

Dps hapsi istinu.

Rolex
Gost
Rolex

A vise vrijeme da im se zabrani ulazak,a ima ih jos nisu samo oni,pobogu ima li idje na svijetu da neko dodje u neku drzavu i rusi istu.A dosta je bilo izgleda da je kap prelila casu!

Andjela
Gost
Andjela

Sto je sa imanjem u Grbalj , sto mu je Sveto nasocio?

NATO-ZLATO
Gost
NATO-ZLATO

Trebali ste ga pustit da se proseta po Podgorici da vidi koliko bi izdrzao…

Srpska Boka
Gost
Srpska Boka

Boka je pored Crne Gore.

KraljevicCmarko
Gost
KraljevicCmarko

Seli pored CG u Srbiju

Andjela
Gost
Andjela

Prenesi je u sbijicu,

Lukase
Gost
Lukase

Zlo je vrijeme došlo kada se jednom dobitniku Njegoševe nagrade zabranjuje ulazak u Crnu Goru.Matija je isto oisao i govorio i onda i sad.Ali ovi što su mu nagradu dodijelili su oromijenili 6 politika od tada.Klizi se u diktaturu..poslije one gluposti sa uakonom o himni ovo je još jedan pokazatelj slabosti.Sramotno!

Crnogorski Beto
Gost
Crnogorski Beto

Potpuno si u pravu. Treba mu oduzeti i Njegosevu nagradu.

Istina lijek
Gost
Istina lijek

Istina se ne moze sakriti. Dukljani, proslost vam je srpska.

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Ha ha. Prva dukljanska dinastija Vojislavljevića starija 180 godina od prve srpske dinastije Nemanjića. Prvi dukljanski kralj Mihailo krunisan 1077 a srpski Stefan 1218, poslije 140 godina. Jedino vi možete biz Dukljani. Nikako obrnuto.

Stara
Gost
Stara

Ne lupaj stara. Srbi imali drzavu 400god. prije Duklje, a ciji su potomci Vojslavljevici znas li ? hahahah

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Vi Stara istoriju podešavate kako vam odgovara. U Srbiji se uči da je Stefan Nemanjić Prvovjenčani(prvokrunisani), prvi srpski kralj. No vi ođe bolje znate no Srbi u Srbiji. Što bi Nemanja porušio i popalio Zetu da smo isti narodi da je to njegova država? No ste se vi sa logikom davno posvađali.

Gornja Morača
Gost
Gornja Morača

Nemanjin sin, kralj Stefan Prvovjenčani, u spisu o svom ocu Žitje. Sv. Simeona, izvješćuje da Nemanja “povrati Dioklitiju i Dalmaciju”, rušeći “Danj grad, Sardoniki grad, Drivast, Rosaf grad zvani Skadar, grad Svač, grad Ulcinj, grad slavni Bar”. „A Kotor ostavi, utvrdi ga i prenese svoj dvor u nj, koji je i do danas. Ostale gradove poobara, i poruši, i pretvori… Više »

Stara
Gost
Stara

Nisi ti vidio Srpske istorije cim tako pricas. Reci ti meni zasto je Nemanjic palio ako znas? Ja cu te prosvijetliti nakon toga. Nema vise anglo-germanskog potiranja istorije. Tako da ti ta prica o podesavanju ne pije vodu. Samo govori da si slabo upucen, a i logika ti je losija strana. Ko su preci Vosjlavljevica? Nisi mi odgovorio? Da ti… Više »

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Ne lupaj Stara. Uključi logiku. Ako je Mihailo Vojislavljević kralj Duklje Srbin, kako je prvi srpski kralj Stefan poslije njega 140 godina krunisan. I kako su Nemanjići prva srpska dinastija. No ste vi to ođe viđeli pa sad pišete novu istoriju. No prvo treba Srbe u to da ubijedite.

Stara
Gost
Stara

Crna Gora i Duklja se samo DELIMICNO teritorijalno poklapaju. Izmedju Crne Gore i Duklje stoji srednjevekovna srpska drzava Nemanjica koja se prostirala na toj teritoriji. Ne postoji nikakav istorijski, teritorijalni, drzavni kontinuitet izmedju Crne Gore i Duklje. Isto tako, stanovnici Duklje nisu sebe nazivali crnogorcima, imenom koje ce nastati tek nekoliko vekova posle nestanka Duklje. Kakve veze Crna Gora ima… Više »

Stara
Gost
Stara

Ne izbjegavaj odgovore na pitanja molicu! Stefan nije bio prvi Srpski vladar, a SRbija je bila knjazevina prije Duklje 400god.

Stara
Gost
Stara

Dingo zvala se knjezevina Srbija na celu sa dinastijom Vlastimirovica. Inace, mjesavinom Vlastimirovica i Belojevica (takodje Srpska dinastija) nastaju Vojslavljevici u Duklji.

Ding dong
Gost
Ding dong

Kako se zovu ti i kako ss zvala ta drzava od prije 400 god prije Vojislavljevica? Lazi lazo jer Srpsko ime nosis

Duklja
Gost
Duklja

Hahahah…daleko bilo, pi, pi, pi…

marius
Gost
marius

Ima danaske da se oburda rekord po broju komentara. Do navece blizu 10000 . Garant !

marius
Gost
marius

Precerah. Mislio sam iljadu (1000). Zabrojah se sa ovijama “0-ma” .

Piroska
Gost
Piroska

Srbi koji se “profesionalno ” bave nacijama moraju da znaju da nacija nije nesto sto je vjecno. Nacije nastaju ali i nestaju. Primjer su Iliti, Tracani, Austrijanci, Svajcarci, Makedonci, Amerikanci, Australijanci,…….Ako ima ljudi koji imaju nacionalna osjecanja, a jos ako imaju nacionalnu istoriju i kulturu, a jos ako imaju i drzavu, onda tu nema tih naucnih simpozijuma koji njima mogu… Više »

Vidak
Gost
Vidak

Odličan komentar!

Ding dong
Gost
Ding dong

Bravo! Antifasizam je najveca vrijednost Crne Gore, nije apsolutno kod svih u CG zastupljena ali je vecinska! Zato nacionalisti nikad nece doc na vlast!

Apstinent
Gost
Apstinent

U pravu si, kod Monigrena uopšte nije zastupljena.

biba struja
Gost
biba struja

na petrovdann 1941 u zetskom domu na ct je proglašena neovisna cg i poništena pg skupština, pa u čemu je više problem, neovisnost cg nije ukinula pg skupština 1918 već 1945 đilas i kompani

BudoMNE🇲🇪
Gost
BudoMNE🇲🇪

Veliki pozdrav za Vojvodjane-i upamet se, bježite od srbije i gradite svoju kuću, ništa dobro niste dobili-niti ćete, od beogradskog pašaluka…imate podršku od Crnogoraca da gradite svoju kuću-nezavisnu Vojvodinu.Prvi ćemo je priznati…

Istina lijek
Gost
Istina lijek

Vojvodina 75 posto Srbi, a u opstini Vrbasu tacno 210 ljudi, na popisu, govori cirgilicomm

Biohazard
Gost
Biohazard

Nema veze sto su srbi i u Vojvodinu , imas ih masu koji oce da se otcjepe od Beograda , to sam slusao svojim usima od ljudi tamo …. i to od srba

Tip top
Gost
Tip top

Sta ces ti tamo u okupatorskoj srbiji, ipak ne mozete bez srbije koliko god je pljuvali, cist mazohizam.

R. Srpska
Gost
R. Srpska

Mazohizam pomiješan sa nevjerovatnim pokvarenjaštvom.
Međ Srbima priča drugu priču.
Tipičan Crnogorac,
Treba ga locirati po IP adresi, da se zna ko je i šta je i šta misli narodu koji ga ‘ljebom hrani.

BudoMNE🇲🇪
Gost
BudoMNE🇲🇪

@Tip top
E ne možemo bez vas vidi…-da reče- bez vaših žena…možda bi i blizu bio…lijepo ljeti mastiti brke…što jes jes….

Ding dong
Gost
Ding dong

Tako je! Od kad su Vojvođani pod Srbijom vise nisu bogati kao sto su bili, vec su sirotinja puka! Zato i oce da odu! Srbija mora da vrati zemlju folksdojcerima, pa ce broj Srba opanut!

Novosadjanin
Gost
Novosadjanin

Nema potrebe da se delimo, nama ja sasvim ok. Sta sad da pravim trziste od milion ljudi kada mozemo od 7 miliona. Cista ekonomija. Sve je to nasa kuca. Dodji da vidite. Naravno da ima nekih koji su za neka otpcepljenja ali su marginalci koje mi ne proterujemo, svako iam prava na svoje misljenje. Imate Canka koji ide na proslavu… Više »

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Novosađanine,od skoro si ti u Vojvodini. Gledamo mi vaše TV. Nema dana kada ne pljujete po Crnoj Gori. I to sve televizije, bez izuzetka. Nikada se to nije desilo u Crnoj Gori za vas, iako ima razloga. I stvarno je velika razlika između vas i nas. Samo vi svoga posla a mi vam želimo sve najbolje.

Novosadjanin
Gost
Novosadjanin

@Stara Podgorica Pa daj mi jedan link podgorice, jedan da vidim. Ti samo pricas pricas ali nista ne vidim. To je tipicno za vas crnogorce. Mlatite zene i pricate u prazno. Od kad znam sebe takvi ste.

Waikiki
Gost
Waikiki

E neka su više ovome pavijanu zabranili ulazak.

Milaš
Gost
Milaš

Ako je on pavijan, šta si ti?

Dps obmanjuje
Gost
Dps obmanjuje

Logicno da neko ko je izmislio identitet u trecem milenijumu, dukljani, da se boje istine.

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Ha ha. A Duklja je bila država prije hiljadu godina. To je 200 godina prije prve srpske dinastije Nemanjića.

Oprem dobro
Gost
Oprem dobro

@VESELI, još napiši da su u Duklji govorili crnogorskim jezikom i imali autokefalnu CPC.

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

O tužni Oprem, stari manipulatoru. Dukljani su govorili slovenskim jezikom i bili su katolici. I prvi Nemanjić koji se rodio neđe oko Podgorice je kršten kao katolik. Poslije se vratio i popalio Zetu. Klizav je ovo teren za tebe.

Stara
Gost
Stara

Gluposti pricas stara bas gluposti… Kako su bili Katolici majke ti? ahhaha Raskol bio 50god. poslije njenog osnivanja xD Sto je Nemanja Palio Zetu znas li?

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Raskol je bio 1054 godine. Teritorija Duklje, Zete je ostala katolička. Nemanja je kršten kao katolik. To je istorija. O svom dolasku u Zetu Nemanja piše:” Osvojih, poruših i u prah pretvorih…” gradove Zete Svač, Drivast, Oblun… A zašto??? Vjerovatno su to radili i ostali. Ali se nemojte pravit blesavi.

Stara
Gost
Stara

“ostala katolicka” ccccc sta ti to znaci kad su tada katolici ustvari bili Hriscani? Rimokatolici oces reci? A to vec nema veze sa vezom. Znaci li to da ne znas zasto je Nemanjic popalio te gradove i od koga ih je “preoteo”?

Istina je jaka
Gost
Istina je jaka

Zasto cirgilica nije postojala prije 1918?

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Kakve gluposti pišete o jeziku. Sam Matija je najveći promoter Crnogorskog jezika. Njega 80% Srba uopšte ne razumije. Pročitaj kako je Vuk iz Crne Gore “donio” u Srbiju 5 novih slova i učinio da Srpski jezik liči na crnogorski. Najveći im je problem bilo slovo “J” kojeg u srpskom nije bilo.

dobroe
Gost
dobroe

A Šešelj?

Dps Konavle
Gost
Dps Konavle

Zasto se vlast boji istine? Je li ovo dolaz da dps falsifikuje istoriju?

Gost
Gost
Gost

Srbija sa Kosovom! Srbija sa Kosovom! Idemo svi! Srbija sa Kosovom!

SASA
Gost
SASA

Da daA…. srbija ce biti srce Kosova- A CIRILJCA CE BITI OO PASA ZOTEN…

Strijelac
Gost
Strijelac

Idemo svi: Kosovo nije Srbija!

Dps Konavle
Gost
Dps Konavle

Jedini saveznik Montenegra u svijetu je Kosovo. Ostali ih cuskaju.

BudoMNE🇲🇪
Gost
BudoMNE🇲🇪

Ali ga zato vi svakome…ali opet kosovo je pored srbije…

Strijelac
Gost
Strijelac

Samo se vi tješite i dičite, onim čega nemate, ili je tuđe.

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

U Srbiji je zabranjen ulazak za oko 300 Crnogoraca. Oni su zabranili Soraji da uđe u Srbiju a mi Matiji da dođe kod nas. Kako su njih dvoje otprilike istih moralnih kvaliteta, rezultat je 1:1.

BudoMNE🇲🇪
Gost
BudoMNE🇲🇪

A dobaar si!🍻😁😁😁

Ding dong
Gost
Ding dong

Nisu istih moralnih kvaliteta, Soraja je covjek zena za njega!

Perjanik
Gost
Perjanik

Aj sa srecom,nikakve stete…

Sad but true
Gost
Sad but true

O kakvoj “istini” zborite za covjeka koga svi znaju kao starog udbasa i bivseg beogradskog zigola ?!

SEKULA DRLJEVIC
Gost
SEKULA DRLJEVIC

NEK IDE U RUSIJU,ARMENIJU,S.KOREJU
MISLI PLJUVAT PO CRNOGORCIMA
NECE MOCI!

Crnogorski Beto
Gost
Crnogorski Beto

Konačno drzava djeluje. Samo – gdje Irinejom. Nekad je vječna Crna Gora.

Jimdo
Gost
Jimdo

Alo ko da slavi 1 decembar ??? Ko god dodje na proslavu da se protjera za Srbiju i oduzet mu imovinu pravo na sve sto je Crnogorsko i sto je u granicama CG !! Proglasiti ih izdajicama i špijunima !.

Zoran
Gost
Zoran

Miomir Maric?

2105
Gost
2105

Kad umre jedino njegova bruka će se pamtiti medju Crnogorcima

Uros
Gost
Uros

Uf kako se nesto osjecam bezbjednije od kad procitah ovo…

Dejo
Gost
Dejo

Potpuno logična odluka, pozdravljam, mogla se i mnogo ranije donijeti.

Dosledno
Gost
Dosledno

Dejo dejo dejo

hm...
Gost
hm...

Hahahaha djed od 80 god opasnost po drzavu …nisu opasnost mini elektrane…nije opasnost po drzavu zakon o penzijama…nije opasnost sto u tovarima banana volija se nadje kokain ,koga niko vise ne pomije,nije opasnos sto se bjezi iz drzave,sto je natalite nikakv a ni to niko ne pominje,sto su kockarnice i kladionice na svakom cosku,sto se fax zaludu zavrsava,sto taru unistise,sto… Više »

Jimdo
Gost
Jimdo

Njegov govor je opasan za takve kao ti !!

hm...
Gost
hm...

Govor opasan u demokratiji?????e moj prijatelju obrazuj se malo a ne samo glavom na prvu…procitaj osnovne postulate demokratije

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Demokratija je bila kad su objavili da Irak ima oružje za masovno uništenje. Pa je cijeli svijet uništio Irak. Pa kad se uspostavilo da to nije istina, bilo je ups. E tako bi Matija da pokuša da zapali Crnu Goru. Viđeli smo njegovi “demokratiju” i kako su prošli Srbi kojima je on donosio.

Stara
Gost
Stara

Tako su vasi saveznici i Srbiju unistili, a ti to vrlodobro znas 😉

Apstinent
Gost
Apstinent

Nije cijeli svijet nego Amerika i par satelita! Još vuku demokratsku naftu.

Vale
Gost
Vale

Ovo polako ide u totalnu tiraniju

DUKLJA
Gost
DUKLJA

MATIJA BEĆKOVIĆ BI TREBAO DA ISPRATI KNJIŽEVNIM DJELOM HRONOLOGIJU SVOJE UŠE FAMILIJE,NA NAČI DA NAKON KNJIGE”ĐESU KOSTI MOGA OCA” KAO NASTAVAK DONESE DJELO “ĐE JE OBRAZ, SINU MOGA OCA”

Miki
Gost
Miki

Svaka ti cast na komentaru.

Apstinent
Gost
Apstinent

Ti, očigledno, nijesi dobro ispratio šesti razred osnovne!

Danko
Gost
Danko

I ipak ce bit odrzana proslava! E jbm ti drzavu!

Bogdan
Gost
Bogdan

Što ćeš, uvjek je bilo služnjeva pa i sad.

Zetatrans
Gost
Zetatrans

Pa nek slave.dje smo mi da slavimo dan drzavnosti i dan nezavisnosti,nema nas.90% radni dan osim drzavnih prrduzeca.sto radimo da taj dan bude istinski praznik,nista.a pocelo je aj da ne ispadne da provociramo komsije koji nisu bili za nezavisnost e eto nam ga sad .

Bogdan
Gost
Bogdan

Vrijeme je bilo.

Jakša
Gost
Jakša

Kladionice stavile kvote ko će prvi da nam odgovori: Dačićka – 1.1; Vulin – 1.2; Vučićević – 1.48; Sarapa – 1.5 ; Marić – 1.55 ; Žika Šarenica – 1.57; Lazanski – 1.58;

Miško
Gost
Miško

Stavio bih ozbiljne pare na Dačićku.

BudoMNE🇲🇪
Gost
BudoMNE🇲🇪

Pip pip pip blebećkoviću…

Mašo
Gost
Mašo

Aj sa srećom, vazda vi cvjetalo. Neka sije mržnju po Srbiji.

Savo Fatić
Gost
Savo Fatić

Od danas nijesmo Crnogorci već Srbijanci!

Miki
Gost
Miki

Neka ti je sa srecom. Vise vas bilo.

Gost
Gost
Gost

“Spasi, spasi Bože pravi srpske zemlje srpski rod”

Miško
Gost
Miško

Danas neću više niti jednu vijest d pročitam, da ne kvarim raspoloženje. OJHA.

Peki
Gost
Peki

Sramno i fukarski, sta drugo reci o mafijaskom rezimu.

Cikotickiii
Gost
Cikotickiii

jad i čemer od države, književniku zabranit ulaz koji je iz Crne Gore. A stručnjaci zabranite dilerima droge što potrovaše ovaj narod, braći Kosovarima, Albancima i Bošanjacima. Jadi jedni bijedni. Samo navlačite prezir još veći od naroda-

BudoMNE🇲🇪
Gost
BudoMNE🇲🇪

Postojaće Crna Gora, dok je Lovćena i Durmitora, dok je mora pod Barom i Kotorom, dok je sunca i dok je Grahovca, ne damo Te….🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪

Rajo DG
Gost
Rajo DG

Prlainovići, Bećkovići, Mandići – DOBRO VAM JUTRO!!!

Majska CrnaGora
Gost
Majska CrnaGora

Dođem na posao i pročitam ovako lijepu vijest, uz kaficu, Crnagorkop i na yotube puštio No name – “zauvjek moja”, vas se naježih. Nirvana.

Nata
Gost
Nata

Sad Njeguski prsut i sir prezalogaji i Bog da te vidi !

Prijestonica
Gost
Prijestonica

Odlični potezi, jedno po jedno. Donijeti i Zakon o slobodi vjeroispovjesti naredne godine i da zaokružimo za vijeki vjekova identitetsko pitanje, da nam đeca i unučadi nikad ne na’m pane da slave 1918 , godinu okupacije Crne Gore, najtužniju godinu u dugoj i časnoj istoriji Crne Gore.

Starac Fočo
Gost
Starac Fočo

Bećko je inače stari saradnik kos-a i srpskog db-a, zadužen za “medene klopke” još od studentskih demonstracija ’68. Davno provaljen kao i većina takvih individua. Zukorlić je na istom platnom spisku, i njemu zabraniti da pomoli nos ovamo. Državo samo jako, mi smo u NATO, ne mogu nam ništa. Koga smeta Crna Gora pa dođe ovamo da brlja i pljuje,… Više »

Markonni
Gost
Markonni

I zaboravih Matija nije sve u plsanju mnogo je vise do obraza…

Cetinje
Gost
Cetinje

E vala mi ljepšeg glasa nije na zoru moglo doći.

Markonni
Gost
Markonni

Nazovi pjesnik koi mrzi i pljuje komsije ako se izjasnjavaju suprotno od njegovog velikosrpskoga misljenja. mozda ces mi zamjerit sto sam crnogorac ali ne pridajem vaznosti jer to dolazi od huskaca (pomalo pjesnika)

Rašo
Gost
Rašo

Crna Gora je kolijevka antifašizma. Drago mi je da i dalje idemo tim putem.

R. Srpska
Gost
R. Srpska

@ Rašo

Crna Gora je smjesa kapičićizma i drljevštine.
No, nas Srbe nije briga zbog toga, nama smetaju buljuci crnogoraca po Srbiji.
Ta bagra se po Srbiji toliko osilila da se još ponaša kao svoj na svomi, kao domaćin.

BudoMNE🇲🇪
Gost
BudoMNE🇲🇪

@R. Srpska
I ti si se osilio i slični tebi…ko da ste svoji na svome…e nema više…papa…

R. Srpska
Gost
R. Srpska

Ja sam svoj na svome, na svojoj đedovini daleko od CG.
A kod vas ne dolazim iz higijenskih i moralnih razloga.

Ma kako se samo ono nađe uvrijeđeno kad mu spomeneš crnogorštinu po Srbiji.

BudoMNE🇲🇪
Gost
BudoMNE🇲🇪

Volio bih da te upoznam…promijenio bih ti mišljenje u to sam ubijedjen…

R. Srpska
Gost
R. Srpska

@ BudoMNE🇲🇪

Ne puštaju mi ime i prezime a nebbrojeno puta sam ga ostavljao ovdje.
Ukucaj Marko Lazarević Pelagićevo i eto me na fejsu.

BudoMNE🇲🇪
Gost
BudoMNE🇲🇪

😀😀😀@R. Srpska
Teško je napisati komentar za tebe a da ga pušte, što jes jes…bavi se svojim stadom i neka ti Crne Gore i Crnogoraca u Beogradu…a nisi ni iz srbije…
Retko smešan tip😀😀😀

R. Srpska
Gost
R. Srpska

Napiši svoje ime prezime junačino velikog jezika.
Pa me upoznaj ili da ja tebe upoznam.

Didi
Gost
Didi

Lijepog li jutra!

Kotor CG
Gost
Kotor CG

Po jutru se dan poznaje.

Istina je jaka
Gost
Istina je jaka

Represija vlasti nad istinom?

Jadnik
Gost
Jadnik

Kako je jadno biti Matija Bećković, rodiš se u Crnoj Gori, a živiš i radiš cijelog života protiv nje.

zupa Niksicka
Gost
zupa Niksicka

Ti si jadan,on se jeste rodio u Crnoj Gori ali ga boli to sto se radi u GORI CRNOJ da brat na brata rezi da se proganja crkva u kojoj si se krstio i bogu molio.

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Zupa, Matija je rođen u Senti. Ali ga boli sve crnogorsko. Đe god je stiga, zamutio je. I đe god su on i Amfilohije srpstvo branili, Srbima ga je đavo izio.

Green
Gost
Green

Beckovic je rodjen u Senti 1939. A ne u CG.

R. Srpska
Gost
R. Srpska

Da Srbija ima patriotsku ( a ne izdajničku vlast) trebala bi učiniti reciprocitet :

1. Staša Zajević, rođena u Nikšiću
2. Borka Pavičević, rođena u Kotoru

Oduzeti srpsko državljanstvo.

Crna Gora
Gost
Crna Gora

Ko su ti te nevjeste?

R. Srpska
Gost
R. Srpska

Vaše su, poznaćeš ih po brkovima.

BudoMNE🇲🇪
Gost
BudoMNE🇲🇪

@R.Srpska
Što vele stari ljudi-Ne gledaj svaku kroz svoju majku…

R. Srpska
Gost
R. Srpska

Šta misliš kad bi te pronašao ???

Strijelac
Gost
Strijelac

Tebi nick ne treba, po komentaru se vidi okle si.Nije Matija, državljnin Crne Gore, kao one Srbije-bukvo!

Čobanče
Gost
Čobanče

Kako će ovčice bez pastira 1 decembra?

Trpimir
Gost
Trpimir

Srbija nema potrebe da zabranjuje ulaz akademicima odavde jer ih i nema osim par nekih ufuranih koje ne slusaju ni u kuci

Rašo
Gost
Rašo

Trpi Trtimire, pardon Trpimire.

Trpimir
Gost
Trpimir

Raso ma ti si gospodin covjek vidi se i ti i slicni tebi sve ziva eminencija hahhahahahhahahha

BudoMNE🇲🇪
Gost
BudoMNE🇲🇪

Nemoj tako Rašo-trpimir je zaslužio ovo ime…muški ga je zaslužio…toliko njih…ajde druže.. .

CGDOTOKIJA
Gost
CGDOTOKIJA

Iako je oblačno vrijeme, ova me je vijest ptpuno “razvedrila”!!!

Dukljanin
Gost
Dukljanin

matija beckovic nemoze vise kupit kartu za MONTENEGRO…kraj ..dosta je bilo cetnistva i lazi…Zbog takvih su neduzni ubijani…Svemu dodje kraj..

Istina je jaka
Gost
Istina je jaka

A znas li da je kralj Nikola bio Srbin?

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Istina, ma čuš Nikola. Svi u Evropi. Skoro su vaši akademici napisali da je i Isus Hrist bio Srbin. Gradili ste Kineski zid i piramide. Mislim čak, da ste vi i dinosauruse istrijebili.

vasojevic
Gost
vasojevic

Sve je srpsko,voda,vazduh,…planeta je srpska i svi i sve je nastalo od srba,prosto da ti ih ponekad bude zao koliko su pomracenih umova.

4С
Gost

Kralj Nikola je zbog svog србовања izgubio drzavu, tron, vlast i dostojanstvo. Prognan, od zeta i unuka ponizen i siromasan umro je u bijedi i siromastvu u tudjini. Poslednje sto je prodao da bi isplatio dugove je vila u Stambolu, poklon od turskog sultana. Toliko ga je kostalo njegovo србовање.

naravno, aha!
Gost
naravno, aha!

4С, I DALJE NEUMORNO FALETAŠ U KARTE…

SEKULA DRLJEVIC
Gost
SEKULA DRLJEVIC

Da, zato ste ga protjerali srbi lazu cim zinu
Srbi najstariji narod vas celom svetu

vasojevic
Gost
vasojevic

Srbi su nebeski narod, magla koja kad se razvedri kao jutros nestane. Mlatija Blebleckovic adio..

naravno, aha!
Gost
naravno, aha!

Istina je jaka, jes bio Srbin taman kao i ja. Nikad! MALO STE VODALI STARA ČOVJEKA, OD BOGA PLATILI!

Dps Konavle
Gost
Dps Konavle

Ko je ono bio na dubrovackom ratistu? Dps.

SEKULA DRLJEVIC
Gost
SEKULA DRLJEVIC

Na konavle su isli srbocrnogorci spc obrazovanja
Pravi Crnogorci su bili protiv,ali srpska masinerija oruzija je bila jaca

Ema
Gost
Ema

“nemože” se piše odvojeno. U sve se razumiješ, malo ti ovo pisanje ne ide

dali
Gost
dali

Sad treba Srbija da zabrani ulazak na njenu teritoriju na isti način pa ćemo vidjeti ko će gore proći ili da nam vrate ove naše a mogu vala i da nam izruče mučenike Maroviće a imali su debelih razloga .Ustvari sad je moguće i da mu se zabrani ulazak u Crnu Goru kao Bećkoviću jer je isto opasan tako bi… Više »

DANGRAD
Gost
DANGRAD

Vlast je vazda i svudje zabranjivala ono cega se bojala. Tako su i komunisti slali na Goli otok sve koji su joj bili trn u oku i koji su znali da joj kazu “ne”. Prodje i njihovo, proci ce i ovih. Samo ne znam dje ce onda ovi sto laju sad, ispod kojeg krsa ce se sakriti.

naravno, aha!
Gost
naravno, aha!

DANGRAD, kakve ti veze uopšte imaš s komunistima, ovim ili onim? Četnici se ne snalaze u antifašizmu, ne znaju oni što je to.

SRB
Gost
SRB

Hahaha, cirkus od kvazidrzave. Koji kompleksi. Sta bih dao da i meni zabranite ulazak, bio bih ponosan. Crna Gora je Srbija!

C G
Gost
C G

Nikakav problem, samo reci ime prijatelju. Ispunićemo ti želju.

R. Srpska
Gost
R. Srpska

@ CG

Želja će biti ispunjena kad se buljuci crnogoraca po NS i BG ( naj češće) vrate u kamenjar i pećine odakle su i izmigoljili.

C G
Gost
C G

Čekaj, zar to nijesu Srbi? Znaš ono: svi Crnogorci su Srbi, itd, itd… Morate biti dosljedni, odlučite se više. I Bećković ti je iz pećine, kako kažeš, izmigoljio, pa ti je sasvim ok, zar ne?

R. Srpska
Gost
R. Srpska

@ C G Milion puta sam naveo da : NE POSTOJE SRBI U CRNOJ GORI ! NE POSTOJE SRBI IZ CRNE GORE ! Primjera je na pretek da ste vi sve pomalo u zavisnosti od trenutnog a sitnog interesa. Naravno da je i Bećković izmigoljio iz pećine. Da nije, bio bi Jevrem Brković. A da je Jevrem Brković izmogoljio iz… Više »

R. Srpska
Gost
R. Srpska

Marko Lazazarević Pelagićevo.
Ukucaj to na fejs i eto me.
A i javi mi se.

R. Srpska
Gost
R. Srpska

@ SRB

CG nije Srbija, CG nije ni u kakvoj zajednici sa Srbijom.
I to je dobro, po Srbiju- naravno.

Crna Gora
Gost
Crna Gora

@ R.Srpska,
To je prije svega dobro za Crnu Goru

R. Srpska
Gost
R. Srpska

Djelimično si u pravu.
Zato jer se cg čobani i dalje po Srbiji osjećaju kano svoji na svome, kao kod kuće.
Crna Gora se razišla od Srbije, e to je ono što je dobro za Srbiju no ovo prvo navedeno je dobro za navedene čobane.
Da se mene pita sve bi ja vas nazad, na kamenjar.

Vaso
Gost
Vaso

Da mi je tvoja glava, da odmorim… izgleda da si zakasnio da potrazis strucnu pomoc, sad je vec bas, bas kasno… zato ti i ne bi mogli zabraniti ulazak, ali mogu izlazak, e ces napraviti kakav kastig nedje drugo

BudoMNE🇲🇪
Gost
BudoMNE🇲🇪

Papa četnici, nema višeee, a ti druže ne postojiš-nema te, nebitan si…ti si dileja ovog vremena-kao i sve posrbice ovog vremena -jedino kad prodje kamion sa brašnom pred izbore…tad ste bitni…

Toni
Gost
Toni

Kako Matija Bećković “ugrožava nacionalnu sigurnost”? Nikad ga nijesam bio pretjerani ljubitelj, niti većinu njegovog stvaralaštva smatram nekim velikim kvalitetom, ali ovo je nečuveno i skandalozno. Granice vam šuplje kao sir, ulazi kutra i murta, a vi zabranjujete ulaz jednom – književniku. Jad ćete neki navući sebi na bvrat ovakvim djelovanjem.

BudoMNE🇲🇪
Gost
BudoMNE🇲🇪

Toni-ti si klasični posrbica koji je glasao bošnjake…ovara vamo ovara tamo-što vele stari ljudi…pali…

Dule
Gost
Dule

Napokon

NEKO NOVO DOBA
Gost
NEKO NOVO DOBA

Da niste zabranili i MAROVICU pa zato i ne dolazi…….

R. Srpska
Gost
R. Srpska

@ NEKO NOVO DOBA Marović je slika i prilika vaših moralnih karakteristika ( tzv. čojstvo i obraz). Prevedeno to znači: Bio je u Vladi koja je među prvima priznala Kosovo, i mjesto da bježi u prijateljsku mu Tiranu ili Prištinu ( kad već ni ambulanata i Domova zdravlja nemate, a kamoli Kliničkih centara) on pobježe u mrski mu Beograd, koji… Više »

Strijelac
Gost
Strijelac

Znamo, čobane iz šumske što tebe tangira, pored toga što više nijesmo u jednoj državi sa Srbijom, a to je priznanje Kosova.Sa Bosnom, imamo odlične odnose i to bi trebalo da te veseli.

R. Srpska
Gost
R. Srpska

Kopiljanu, tebi je povrijeđena sujeta, pa misliš da neko žali za vama.
Upravo suprotno …. previše nam je i vašeg smeća po Srbiji.
Sve bi ja vas napolje u međeđe brloge : RAUS !

SR CG
Gost
SR CG

SLAVA TEBI BOZE PESNICE JEDINI I ALILUJA TVOJOJ TVOREVINI.

Terra nova
Gost
Terra nova

E neka ste zlatile vam se, prvo njemu, jer je prećera svaku mjeru u pljuvanju svega crnogorskoga. Ne da samo pljuje i laje protiv crnogoraca i Crne Goer, nego huška ove nepismene četnike na zlo, tako da Matija ajde s milim Bogom nikad te naše oči više ne vidjele.

Trpimir
Gost
Trpimir

popij nesto smiri se da te ne strefi nesto ne daj boze

Terra nova
Gost
Terra nova

A dje ti sebe pronadje – biće u ono nepismeni četnik, izvini j.bi ga ali namjerno. A da znaš popiću jedno nikšićko kažu smiruje.

Novosadjanin
Gost
Novosadjanin

ZNaci Irinej je u pravu …

Ozezi
Gost
Ozezi

jes No 1 je u pravu, ovamo sve logor do logora,ajde ne trabunjaj

Cinik
Gost
Cinik

Mi smo jedini narod na svijetu dje gradjani dobrovoljno, slobodnom voljom ukidaju sopstvena prava i slobode, umjesto da ih snazimo i jacamo. Kako ne kapirate da zakoni i pravda moraju vaziti za sve, ili za nikoga? Ono sto mene boli danas, boli ce tebe sjutra. Sta cemo da radimo kad za 5,10,20 godina i ovaj rezim dodje kraju, kao sto… Više »

Meho
Gost
Meho

Alo osnovni stub demokratije da se svako izrazava kako hoce. Pa ovaj covjek je rodjeni Crnogorac… Jedan pjesnik ugorzava CG? Pa ovo je za komediju.

Cinik
Gost
Cinik

Upravo tako moj prijatelju. Ne moram da se slazem sa nekim, ali mu niti mogu niti hocu, niti smijem oduzeti pravo da slobodno iznese svoje misljenje. A kod nas, da se pitaju ove ‘patriote” sve bi nas zatvorili u gulage, jer smo se usudili da iznesemo svoje misljenje

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Nije Meho, no je rođen u Senti. Svaka država koja drži do sebe ne dozvoljava ovakvima ulazak na svoju teritoriju. Skoro je Hrvatska zabranila Vulinu ulazak zbog jedne izjave i Srbija nekom Hrvatu iz istog razloga. Ovog huškača je Crna Gora predugo tolerisala.

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Cinik, pobrka si nešto. U svakoj državi i u svakom vremenu je zabranjeno pljuvanje po državi, raspirivanje vjerske i nacionalne mržnje, pozivi na rušenje, vrijeđanje bilo koga… Zamisli da iz Hrvatske neko dolazi u Srbiju, da slavi oluju ili početak “rada” Jasenovca.

Novosadjanin
Gost
Novosadjanin

@Stara Podgorica Covece to upravo nigdje ne psotoji sem u Saudijsko Arabiji i zemljama diktaturama tipa Rusije, Belorusije, Irana i tako dalje. Pa u Srbiji imate Crnogoraca koji zive i rade decenijama i pljuju vlast svakodnevno. Neko ih voli neko ne ali imaju prava to da pricaju. Recimo Borka Pavicevic. Pa onda imas onog albanca predsednika opstine Bujanovac sto ne… Više »

Zemlja tuge
Gost
Zemlja tuge

“Dve nedelje nakon proglašenja NDH, 25. aprila 1941. Pavelić je zabranio upotrebu ćirilice i izdao naredbu o nošenju plave trake sa slovom P (“R”) za pravoslavne. Jevreji su nosili žutu traku. Srbima i Jevrejima zabranjeno je da se voze tramvajima.”

Kotor CG
Gost
Kotor CG

A kod nas su u Skupštini, Vladi , ministarstvima. I pored toga pljuju po nama. Srbi.

SEKULA DRLJEVIC
Gost
SEKULA DRLJEVIC

SRBI SU NAJVECI NEPRIJATELJI CRNE GORE
STA SU TO LOSE URADILI HRVATI CRNOGORCIMA?

Oprem dobro
Gost
Oprem dobro

Ali je zato dozvoljen ulazak Tačiju, Haradinaju, Keljmendiju…

lara
Gost
lara

Naravno! Oni ne negiraju ništa Crnogorsko i dobrodošli su kao i svi naši prijatelji.

Nepismena Stara
Gost
Nepismena Stara

Kukala ti majka kad su ti to prijatelji. A i nama sa tobom.

Strijelac
Gost
Strijelac

Tako i treba, oni priznaju i Crnu Goru i crnogorsku naciju, pa peri ti i oči i uši-jednako ti se piše.

Ozezi
Gost
Ozezi

Rekose li nesto ruzno oni o CG?Zasto bi im zabranili?

Gulag
Gost
Gulag

Odlično! Proširit spisak na sve koji rade protiv CG!

Katarina
Gost
Katarina

Ne treba nikada zaboraviti 1918 godinu i patnju crnogorskog naroda pod srbijanskom okupacijom. Ne treba i ne smije se zaboraviti zapaljenu porodicu Zvicer. silovanja srbijanskih vojnika, glad i bijedu koju je donijela ova okupacija.Ne smije se zaboraviti Bozicni ustanak i iskrena borba Crnogoraca protiv ove “bratske” okupacije. U ime svih koji uzasno patili pod ovom okupacijom NE ZABORAVITE!

high
Gost
high

Njima je ulazak trebala da zabrani sanitarna inspekcija, nacionalna bezbijednost valjda ne zavisi od ovih uzaludnika.

Saša
Gost
Saša

Fitosanitarna.

Gost
Gost
Gost

Srpska reč se nikada u Crnoj Gori neće zabraniti.

Boki
Gost
Boki

Gostu, možeš da gostuješ u Crnoj Gori dok slušaš, kad ne budeš slušao imamo za tebe traktorče.

Gost
Gost
Gost

prijatelju Boki ja sam Crnogorac ali nemam ništa protiv akademika Matije Bećkovića da mu se zabrani ulazak u Crnu Goru.

Gost
Gost
Gost

Biće tebi traktorče Boki kad se promeni ova mafijaška vlast.

Kotor
Gost
Kotor

Uh, jaka vam je “reč”.

vasojevic
Gost
vasojevic

Vasu “rec”niko i ne slusa, za nas ste nebitni od 2006 godine, ali nikako da vi nas pustite da zivimo svoj zivot, zadnji minuti vam otkucavaju u slobodnoj evropskoj Crnoj Gori.

Strijelac
Gost
Strijelac

Koliko držite do riječi, znamo po onoj Bećkovićevoj prije referenduma, kad se zakleo-da će u nezavisnu Crnu Goru, doći samo još jednom-kad umre, da ga sahrane u Velje Duboko.

...
Gost
...

“Doći će vremena kada će pametni šutjeti, budale govoriti, a fukare se obogatiti.”- Ivo Andrić

Gost
Gost
Gost

Uvesti recipročne mere pod hitno. Ćosoviću, Vlahoviću i sličnima zabraniti ulazak u Srbiju zbog negiranja postojanja Srba u CG.

Mima
Gost
Mima

Jel’ moguće da si tako bistar? Negiraju li oni postojanje srba u srbiji?

Novosadjanin
Gost
Novosadjanin

Negiraju, zovu ih Srbijanci. Znaci reciprocitet!

Janus
Gost
Janus

,, jelek, anterija i opanci,
po tome se znaju Srbijanci… ”
Cekaj… mozda ipak Srbi?

Kotor CG
Gost
Kotor CG

A no što ste no Srbijanci? Da niste Indijanci?

Novosadjanin
Gost
Novosadjanin

@Kotor Jel za Srbina iz Hrvatske kazes Hrvatijanac ili Hrvat srskog porekla? Sta je Srbin iz CrneGore, Crnogorijanac ili Crnogorac srpskog porekla? @Janus misli se na one Srbe iz centralne Srbije, Sumadije, a ne na nas iz Vojvodine recimo. Mi iz Vjojvodine ih zovemo Srbijanci. Srbi smo svi ali centralna i juzna Srbija je termin Srbijanac.

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Ha ha Novosađanine. Sve si pobrkao. Mi Crnogorci sve vas nazivamo Srbima što i jeste. Srbijanac je u Srbiji sada uvredljivo i mi to ne koristimo. To koriste ovi naši “Srbi” da bi se od vas razlikovali. Tako im izdajstvo Crne Gore lakše pane.

Novosadjanin
Gost
Novosadjanin

@Stara Podgorica Ne koristite? Pa prebroj samo koliko puta je receno na ovom portalu.

Gost
Gost
Gost

“Pametna” Mima, znači li to što govoriš da sme da se negira da su Crnogorci u Lovćencu i Vrbasu Crnogorci?

Gost
Gost
Gost

A zašto mu je zabranjen ulazak u Crnu Goru? Što je dragom i svemoćnom Bogu zgriješio? Nažalost od ove vlast ne može.

Ozezi
Gost
Ozezi

Dosta je zgrijesio i on i njegovto tajo,ne brini.Putuj igumane ne brini za manastir

Istina je jaka
Gost
Istina je jaka

Matija zbori istinu.

C G
Gost
C G

Da, da, po tome je poznat …

Gaga
Gost
Gaga

Čuš “književnik” Matija Bećković?!? Memorandum SANU je bio okidač za Jugoslovensku klanicu, a među vodećima iz te “elite” je bio Bećković. Zaista je glupo pisati o njemu kao o književniku kad se zna da je Slobodan Milošević bio samo izvođač radova Bećkovića, Crnčevića i ostalih.

Maks
Gost
Maks

Bravo državo

razocarani
Gost
razocarani

Izdaja do izdaje.Prvo Jezik,zatim Azbuka,,pa Njegos,zatim Kralj Nikola,Potom Kosovo,uz Kosovo NATO,sada Beckovic. Ocekujemo uskoro Svetog Petra Cetinjskog i Svetog Vasilja Ostroskog ,da se Crna Gora OGRADI od ovih ,,POSRBICA,,jer C.Gora,ima NOVE ,,Velikanei Mila,Duska ,Veljovica,Sekulica Stanisica i Prijatelje iz Nove nacije Bosnjaka i Starih Crnogorskih prijatelja Arbanasa. E Proklata Crna Goro ,dovijeka li ce biti zemlja izdajica. Damo da vidimo kome… Više »

Stop diskrimin
Gost
Stop diskrimin

Istina se ne moze zabraniti. Ukinuti diskriminaciju u CG.

C G
Gost
C G

Tako je, ukinuti diskrimimnaciju Crnogoraca! Ti si sigurno na to mislio…

Đoko Peśov
Gost
Đoko Peśov

koju diskriminaciju avetinjo.idi radi nesto ćurane..Što pravite od ove lijepe države fašističku državu vašim komentarima…vi mislite sa yw strasno bistri…Ovskvim komentarima samo urusavate Crnu Goru ludaci…Alavertite se više..Nema diskriminacije…

Kotor
Gost
Kotor

Šešelj, Marić, Džomić i svi popovi sekte SPC…Da je sreće ovaj bi spisak trebao da bude mnogo duži, ali dobro je da se krenulo sa mrtve tačke.

Bokelj
Gost
Bokelj

Vidji “Kotore”,

Prvo objasni odakle Srpsko pjevacko drustvo Jedinstvo u Kotoru,osnovano 1839 godine?

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Ima to i u Njemačkoj, Americi, Australiji… pa nijesu tamo Srbi. Ako znamo da je prva srpska dinastija Nemanjići, u kom trenutku vi Bokelji, koji ste živjeli u Duklji i Zeti, Mletačkoj Republici i Crnoj Gori, postadoste Srbi.

Nepismena Stara
Gost
Nepismena Stara

Od kad smo je naseljavali iz Hercegovine crni stara. Poznanovic iz Crne Gore nastanjeni su u Herceg-Novom.Svi potièu iz Trebinja.U Herceg-Novi su došli odmah nakon osnivanja grada.Prvi poznanovic, poznati trgovac sa Dubrovèanima, pominje se 1397 a ostatak Poznanovica iz Trebinja naselio jse u H.Novom u drugoj polovini 17 vijeka.Bli su trgovci i pomorci.Najpoznatiji pomorac bio je Bogdan Poznanovic

Stara
Gost
Stara

Porfirogenit navodi da Srbi zive u Raskoj, Travuniji, Zahumlju i Paganiji. Da ti pojasnim – Raska, danasnja severna Crna Gora, Pljevlja, Bijelo Polje, Berane itd. Travunija i Zahumlje danasnji zapadni delovi Crne Gore i Hercegovina. No, i pored toga vi poricete da je Srba ikada bilo ne samo u danasnjoj Crnoj Gori, nego i u Hercegovini! Isto tako Konstantin Porfirogenit… Više »

Bokelj
Gost
Bokelj

Pravo pitanje je,u kom trenutku su Crnogorci postali montenegrini?

Kotor CG
Gost
Kotor CG

Da zabavljaju nas Crnogorce, uvjek su nam neki “zabavljači” trebali, a Srbi su za to najbolji, vrlo povoljni.

Mima
Gost
Mima

Pa evo da ti ja objasnim: Postojala je šačica mladih i raspjevanih bokelja koja je mislila da su srbi i u jednom momentu baba jednoga od njih nije mogla da istrpi (loše) pojanje po cio dan u njenoj kući, pa ih je mrčenica izbačila vanka. Oni nemajući kud iznajme sobu i tako je nastala ta klapa.😜

Kotor
Gost
Kotor

Viđi Bokelju,
…mada mislim da si više posrbica nego Bokalj, ali nema veze. Nažalost, imate u Crnoj Gori i Srpsku Crkvu i Kolo srpskih sestara i Srpsko pjevačko društvo i … mnogo toga srpskoga koje ćemo da izbrišemo. Asimilacija traje od 1918 i debelo ste puštili korijene, ali daće Bog da vas išćeramo na traktore.

vasojevic
Gost
vasojevic

Nadamo se uskoro i za te sto si pobrojao, ja bi ih u one autobuse iz BD pospremio i put serbije.

Oki
Gost
Oki

Hocemo Kraljevinu Crnu Goruuu…hocemo ekonomiju…hocemo progres…napredak…modernizaciju svega onoga sto je zaostali zadnjih trideset godina…

ND
Gost
ND

Treba zabraniti tu “proslavu”,a zabrana ulaska,pa i Ljotićevcu Bećkoviću,nije demokratski čin.

CT-CG
Gost
CT-CG

A, kuku nama kad ovo čuje Dačić!

Mima
Gost
Mima

Ima da nas ubije! …ali od lošeg pjevanja!!!

Aparati
Gost
Aparati

Znaci Matija zbori istinu.

PG_man
Gost
PG_man

On ne “zbori”, davno je prestao da zbori, nego sada “kazuje” po Serbiji.

neman
Gost
neman

E, propali se, kad knjizevnik ne smije uci u cg, jer on je “opasan po nacionalnu bezbjednost”. Sramota me svega mi da ovo ikom kazem, da Matija Beckovic je “kriminalac” po standardu dps! Eeee, ima li ko da nas sravni da se ne bruka vise ljudski rod!!!

samo kažem...
Gost
samo kažem...

Daleko je on od književnika…

Marko
Gost
Marko

“Svega ti”? Očekivao sam ipak “Ostroga mi”, nekako za tebe bi to bilo prikladnije. Sve nepismeno, a potresoste se za književnike.

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Neman, kraj ti je dobar. Međutim, davno smo izašli iz vremena kad su se izdajnici i oni koji brukaju Crnu Goru “sravnjivali”. Sad treba samo da čitate i onaj Fatićev virus, koji se vratio u Crnu Goru 1988-e, će vas proći. Izbjegavajte deseterac, od njega vam se stanje pogoršava.

Cinik
Gost
Cinik

Hapsimo opozicionare, pucamo na novinare, a intelektualcima branimo ulaz u drzavu. Staljin bi bio ponosan na nas…

Saša
Gost
Saša

Da, upravo bi Staljin bio za vas.

Ocaj rezima
Gost
Ocaj rezima

I CG politicari treba da pojacaju kampanju, o istoriji CG prije dukljana. Nije CG adnan i miras. Istina se ne moze ucutkati.

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Naravno da se ratnim huškačima zabrani ulazak u Crnu Goru. Možda su istoričari šćeli da objasne đe su bile te “borbe” za oslobođenje Crne Gore. A oni ni Srbiju nijesu oslobodili no su čekali na Krfu, dok se rat završi. Sjetimo se kako su prošli Srbi u Krajini i na Kosovu, kad su ih branili Matija i Amfilohije.

Nik
Gost
Nik

Svaka cast na komentaru

Budo meeeee
Gost
Budo meeeee

Fali ti slovo “o” u nicku.

Ocaj rezima
Gost
Ocaj rezima

Istinu ne mogu sakriti.

C G
Gost
C G

I ne treba. Da se dobro vidi ko ste i što ste.

Jaksa
Gost
Jaksa

Bravo!!!!

Hood
Gost
Hood

Konacno

Mima
Gost
Mima

Kao prvo, ovo je sjajna vijest! Hvala bogu da se nešto preduzelo povodom pljuvanja po svemu Crnogorskom, barem na Crnogorskom tlu. A kao drugo, nije mi jasno da će da bude dozvoljeno organizovanje onih skupova istomišljenika gdje veličaju užas koji su, oni donijeli na ove prostore. Al’ dobro, barem ćete manje kefćat sad kad vam nema vođe čopora!

Podrska Matiji
Gost
Podrska Matiji

Strah od istine je cudo.

ND
Gost
ND

Zadržite tu Vašu istinu za sebe!

Dps obmanjuje
Gost
Dps obmanjuje

Dukljani su izdali CG. Matija, istinu ne mogu sakriti.

PG_man
Gost
PG_man

Bećkoviću, trk nazad kod Marića, Sarape i Vučićevića plaču za tobom.

Mitro
Gost
Mitro

Blebećković STOP!!!

noljevfan
Gost
noljevfan

E kad se država boji jednog čovjeka tu nema države.

Dps obmanjuje
Gost
Dps obmanjuje

Istinu ne mogu ubiti.

Danilo Docleano
Gost
Danilo Docleano

Zasto se dozvoljava proslava pocetka progona i ubistava Crnogoraca i svega crnogorskog 1918.g.? To sto su okupatori Crne Gore radili nije ni Hitler radio jevrejima, a pominje se proslava istog, uzas da ne moze veci biti. Amfilohije na celu tog uzasa i pakla, moze se i njemu valjda primijenit zabrana neka tj lisenje slobode

Srpska Boka
Gost
Srpska Boka

Dokaz da Matija zbori istinu. Dukljani na aparatima. Boka slavi ujedinjenje.

maki
Gost
maki

neka on slavi u svojoj avliji

herceg novi
Gost
herceg novi

Bokelju iz Bileće čini mi se da si ti na aparatima…Hahah..

brkoo
Gost
brkoo

Sramota

Prava istorija
Gost
Prava istorija

DPS pokusava zaustaviti istinu.

Rale
Gost
Rale

Zasto ne ukinu odluke Podgoricke skupstine kad je ona anticrnogorska. Hahahaha
Zato sto bi ukidanjem odluka te skupstine Boka i crnogorsko primorje bili van Crne Gore. Primorje i Boka nikad nijesu bili Crna Gora do Podgorcke skupstine

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Nemaš pojma Rale. Crnogorci izBoke su 1813-e na referendumu izglasali pripajanje Crnoj Gori ali je na pritisak Rusije u Beču 1815-e data Austriji.

Gornja Morača
Gost
Gornja Morača

Da mi je tvoja tikva da odmorim dva dana.

Nepismena Stara
Gost
Nepismena Stara

Ne lupaj stara. To ujedinjenje niko nije priznao. Sto ne kazes kad ste sa turcima napadali Kotorske bedeme?

Đoko Peśov
Gost
Đoko Peśov

Ne laži da te zamolim…

ND
Gost
ND

A đe su to bili? Đe bi to da se vratiš? Da obnavljaš crno-žutu Monarhiju? Mletačku Republiku?

Građanin
Gost
Građanin

Ovo su dobre vijesti za građansku Crnu Goru, treba spriječiti svako zlo da uđe u Crnu Goru, nebitno sa koje strane i na koji način da pokušava da uđe, putem medija ili kao u ovom slučaju fizički. Ne treba nam neko ko ne živi u Crnoj Gori da nas on uči pameti o izvanjac. Da živimo svi u ljubavi, skladu… Više »

Ema
Gost
Ema

Vidite li da su svi ovi što bi kidali glave i progonili ljude koji različito misle – nepismeni! U komentaru naprave po nekoliko pravopisnih i gramatičkih grešaka. Pogledajte “Cvat lipe na Balkanu”, i vidjećete da se situacija nije promijenila, da u svim zdravomislećim ljudima obitava sirota Riki…

ND
Gost
ND

Tebi je osnovni izvor informacijs jedna serija?

janicar
Gost
janicar

srecno.dugovjecno..
jedino ispravno nesto za jednu drzavu jedan narod…
domaci izdajnici…e viva…..

Prava istorija
Gost
Prava istorija

Rezim zulja istina.

Amfilohije
Gost
Amfilohije

Kakve veze ima hram sa podgorickom skupstinom? I TREBA DA PODJES DA TI CETNICKI POP KOJI JE TU DA RUSI KAZE KAKO DA ZIVIS!!!

ND
Gost
ND

Tako je. Sramno je da se u Hramu slavi okupacija i nestanak CG. A onda Irinej govori o progonima Srba!

Gojko
Gost
Gojko

Sad ces huškat nedje drugo nana

Siki
Gost
Siki

Tuzna je drzava koja zebe od intelektualaca i vladika. S. Koreja cuva tekovine komunizma tako sto ne dozvoljava slobodu misljenja i kretanja. U S. Koreji zabranjuju internet i drustvene mreze pred izbore, kako stado ne bi znalo kako funkcionise normalni svijet. Kusturica je totalitarne rezime lijepo opisao u filmu Podzemlje. On je pokazao kako diktatura zaglupljuje narod i drzi ga… Više »

Bana
Gost
Bana

E vala ti je Kusturica baš intelektualac i širokouman čovjek, pacifista. E vala me baš lijepo na zoru nasmija.

Srpska Boka
Gost
Srpska Boka

Matija se usudio da negira tvorce dukljanske istorije, Adnana i Mirasa. Dukljani na aparatima, falsifikati nijesu prosli.

Hood
Gost
Hood

Ne…srbijance iz bosne ili sao jao krajine….beckovic nece proci…pa guslajte sad do mile volje

Piper
Gost
Piper

Posto Beckovic dobro naplacuje pljuvanje po Crnoj Gori, to mu je profesija i izvor prihoda, ovog puta bice uskracen za honorar!

CRNOGORSKAGaeta
Gost
CRNOGORSKAGaeta

Nego što, nego zabranili ulazak.Taj spisak bi trebalo proširiti,a Bećkoviću i njegovoj porodici dok su živi zabraniti ulazak!!!

Srpska Boka
Gost
Srpska Boka

Mi Bokelji nijesmo Crnogorci nego Srbi. Vratiti granicu na Brajice.

Bana
Gost
Bana

E pa vas se ovo i ne tiče. Neka ođe kod vas u “viruelnu” Boku. Hahahaha.

Hood
Gost
Hood

Evo odma…

Peđa
Gost
Peđa

Odlična vijest.

Novak Adzic
Gost
Novak Adzic

To je davno trebalo uraditi. Dosta mi imamo posrbica i neprijatelja CG iznutra da ih ne uvozimo sa strane. Neka im je zabranjeno. Ne podrzavam ovu vlast, napeotiv kritikujem je osnovano i cesto, ali ovaj cin meni je moralno i politicki i sa stanovista zastite casti i ugleda drzave posve prihvatljiv. Stvarno su ovo ekstremisti-recidivisti. I recimo Francuska da oni… Više »

Mirko
Gost
Mirko

U potpunosti se slažem sa napisanim.

CGora
Gost
CGora

Dukljani se boje istine. Mijenjanje istorije ni cirgilica nijesu uspjele. Sad treba traziti prava srpskom narodu, jer Srbi si stvorili CG.

Zoki
Gost
Zoki

A što nam napriča, prosvijetlio si nas. Mora da si neredovan u osnovnoj školi bio.

C G
Gost
C G

Ma da, naravno – Srbi su ˝stvorili˝CG… Ostaje nejasno zašto nijesu prvo stvorili Srbiju, nego je trebalo čekati 400 godina da Otomanska imperija onemoća… Svaka vam je priča ovakva, logika iščašena, a laž istina u koju se zaklinjete.

Zeljko Jovetic
Gost
Zeljko Jovetic

Stvorili ste samo probleme
Vi nikada niste postojali uCG.Dobro je rekao Slavko Perovic.Vi ste u Cg izmisljena prica..

CGora
Gost
CGora

Ovo je dokaz da je sve sto Matija govori ziva istina.

naravno, aha!
Gost
naravno, aha!

CGora, koji Matija? Onaj srednjoškolac iz Sente što je prslih opanaka “pesnikovao” po Šumadiji?

Zvizdoje
Gost
Zvizdoje

Progon. Zatvaranja. Nasilna asimilacija. Unistavanje crkve i kulture. Zabrane jezika i pisma. Zastrasivanja. Izgladnjavanja porodica sa djecom do smrti.
Stop fasizmu! Stop genocidu!

putalj
Gost
putalj

to vas stil i velikosrpski projekat koji traje stoljeće.. sad polako ali sigurno vraćamo sve na svoje mjesto. Crna Gora iznad svega!

free samples
Gost
free samples

a sta je sa Svetom zna li ko od ovih dolje dusebriznika za drzavu?da ne treba njemu i Losmiju crnogorskijeh (narodnih)para da se patriote crnogorske lijece u mrznom nam Beogradu?

Pogba
Gost
Pogba

Svim pljuvacima Crne Gore zabraniti ulaz,ne smijemo dozvoliti da neke marginalne licnosti pljuju po hiljadu godisnjoj tradiciji,svijetloj istoriji,nikad osvajacki nastrojenom. Ispadomo mi krivi sto smo se branili od njihove agresije. Htjeli su ogradu da npsrave od Crne Gore i loviste za britanske lovce. Sraman je i Beckovic i svi njemu slicni!!!

naravno
Gost
naravno

Pogba, tako je, pa onda na red da dođu “unutrašnji” “autonomaši”, to je barem lako!

Bokelj
Gost
Bokelj

Da li neko misli da je ovim fašističkim činom riješio pitanje “Ujedinjenja Crne Gore i Srbije 1918”? Evo,mi Bokelji,Kotorani,9.novembra imacemo Svecanu akademiju u Kotoru posvecenu oslobodjenju od austrougarske okupacije i odluke da se Boka kotorska ujedini sa Srbijom. Nijedan Bokelj nije ucestvovao na Velikoj skupstini u Podgorici 1918 godine iz prostog razloga jer Boka nije bila Crna Gora! Mi Bokelji… Više »

Fićo
Gost
Fićo

Što vele Bokeljke? Ajte malo na brod, da se spuštimo iz Titograda malo kod njih.

CGora
Gost
CGora

Tacno tako.

Nepismena Stara
Gost
Nepismena Stara

Au Sokrate ala si se izlupetao. 90% Katolickih crkava? ahahahah prije ce biti da je obrnuto. Nije samo Kotor Boka znas? A Vojslavljevici nisu upravljali Bokom uopste, vec je stric Jovana Vladimira ubijen u Kotoru poslije dvije god. vladavine Dukljom. Sjedi 1

Sokrat
Gost
Sokrat

Sve je to lijepo ali Boka nikada nije bila država pa da se “oslobadjate”. Vas su uvijek “oslobadjali” drugi. počev od Vojisavljevicam pa preko Nemanjića, Balšica, Crnojevica, Venecije, Austrije, sve do danšnjijeh dana. I samo nam objasnite odakle u “srpskoj, pravoslavnoj, Boki” – 90% katolićkih crkava? Sram vas bilo. Pobjegli ste i dovukli se iz Hercegovine i zloupotrebili naše gostoprimstvo?

Zoki
Gost
Zoki

Sokrate, nick ti je na mjestu. Potpisujem svaku tvoju.

Bokelj
Gost
Bokelj

Podsjeti me gdje ono bijaše Istraga poturica?U Boki ili nedje drugo?

Nikad više 1918
Gost
Nikad više 1918

A đe takve ličnosti ne ljudske da ne mogu ući u Crnu Goru

Gaeta
Gost
Gaeta

Nikad više 1945, dokle više komunjare

Fićo
Gost
Fićo

Bećkoviću sjedi u Beograd, Kneževiću sjedi doma, Mandić će u Spuž, eto za svakoga e mjesto nađe. Samo polako.

Dirigent
Gost
Dirigent

Ne mogu vjerovati da neko može da slavi uništenje i potiranje jedne države, nacije, crkve… Crna Goro proširi spisak dušmana!

Drago
Gost
Drago

Doće i popovi nared, polako.

Nikola
Gost
Nikola

Kome fali Matija, trk svi u Beograd.

Miloš
Gost
Miloš

Proširio bih ja ovu listu.

Marko Miljanov
Gost
Marko Miljanov

Hašim Tači, Ramuš Haradinaj, Edi Rama…. može li inicijativa da se proglase počasnim građanima Crne Gore.

kosmač
Gost
kosmač

Opa …direktno u 48-osmu..Ovaj mi se nikada nije svidjao ni po kom osnovu,niti se slazem sa njegovim stavovima ni u jednoj stavci…ali zabranjivati pjesnike kao opasnost za drzavu,je bruka za drzavu…..

Guru
Gost
Guru

Kad neko živi u laži strah ga je od svake istine. Zašto vrli demokrati (makar na riječima) ne dozvole I drugačije mišljenje?

Pejo
Gost
Pejo

Pa demokratija je kad nekog ko propagira zlo i jednoumlje ne strpaš u zatvor, nego mu zabraniš ulazak u zemlju. Time pokazuješ da je ovo zemlja antifašizma.

Aleksa
Gost
Aleksa

Ma važno je da Škaljarci I Kavčani mogu slobodno da putuju I da nemaju nikakvih zabrana. Ostalo nebitno. E Viva

Vesna
Gost
Vesna

LoL, oni su Srbi inace …

Nikšićanin
Gost
Nikšićanin

Konačno da država uradi ono što jre trebala davno.Još i Rista da pošalju u njihovo društvo.Svi su učesnici oktombarskih dešavanja,na
čelo sa Šešeljovim đakom.Bravo Državo!

Dukljanin
Gost
Dukljanin

Vrijeme je…Dobro je pobjedilo zlo..

Forza
Gost
Forza

Napokon.
Ćeraćemo se još, ali sa graničnih prelaza. Mlatinja sada. Mlatinja Blebetović.

CG vjecno!
Gost
CG vjecno!

Zivjela Crna Gora, CPC i Crnogorci!

zji
Gost
zji

Zasto ste dozvolili proslavu dana klinicke smrti Crne Gore i Crnogoraca?
Bog naredio da haram bude “slavljenicima”! Amin!
Prokleto svakome ko slavio izdaju Crne Gore!

joko
Gost
joko

Ova Država se zove CRNI OBRAZ.

Dejo
Gost
Dejo

Crni Joko, crn si da crnji biti ne možeš

Nikad više 1918
Gost
Nikad više 1918

Živa istina Dejo

joko
Gost
joko

Znamo li se te znaš da sam crn…….,,.zla nadživjeh tvoja svakolika,
a s najgorim hoću da se borim !

Đoko Peśov
Gost
Đoko Peśov

Boli istina Deša, boli….

Mitar
Gost
Mitar

Ako je tvoj obraz svijetao,onda mi je milo sto je moj crn!

Mitar
Gost
Mitar

Imenjace ni rijec vise
Ne brukaj mi ime
Ako ti se djed srbijancima proda,ti se proda DPS,nemoj jos javno da nam ime brukas
Pstttt

zastidja
Gost
zastidja

Joko, jadan ne bio, crn obraz imaju izdajnici, nesto ih je puna Crna Gora, pa je malo pocrnjela od njih, ali, polako, opracemo je, imamo dosta vode na Jadranu, a i sapuna u Ziksu, pa cemo se polako cistiti
Zivjela Crna Gora! Bog joj bio u pomoc da se oslobodi mrzitelja svega crnogorskog! Amin!

COBER
Gost
COBER

Ljudska glupost nema granica! Demokratija čista ko suza. Ovim je država pokazala slabost a ne snagu.

Serdar
Gost
Serdar

A šta je po tebi snaga-da puštiš svakog izdajničkog miša da organizuje i laprda protiv države na javnim mjestima šta mu volja….pa ajde ti to uradi u neku drzavu pa javi kako si prošao…
Ova vlast ih je previše puštila ovo je trebalo da se sasiječe u korijenu a ne ovako…svaki kurta i murta udara po Crnoj Gori….

vasojevic
Gost
vasojevic

Ovim je drzava konacno pokazala da je drzava, ali cekamo da se prosiri spisak ovo je pocetak.

Gaeta
Gost
Gaeta

E jada. Sramota što dožilje Crna Gora.

Miki
Gost
Miki

Sramota je da ima onih koji bi da slave valstito ugnjetavanje.

Gaeta
Gost
Gaeta

Nas ugnjetavamo samo mi sami i polupismeni propali student, čast izuzetcima. I evo još sad ima onih koji bi bruku da stvaraju i ne daju da ovaj narod živi bolje i u slozi. Stalno dižu tenzije da bi ovi što su na vlasti opstali tu i dalje a rezulte njihove vladavine su vrlo vidljivi. Umjesto da nam je ekonomija vrlo… Više »

CRNOGORSKAGaeta
Gost
CRNOGORSKAGaeta

Odakle ti ime sojlija?

Gaeta
Gost
Gaeta

Sojlija u Gaeti bjehu nekad SRBI a ne izrodi koji su voljeli svoga kralja Nikolu i dinastiju Petrović ali i svoj Srpski rod za razliku od ovih sada koji ne znaju što su.

CRNOGORSKAGaeta
Gost
CRNOGORSKAGaeta

Ma vi ste turci,ostaci turske imperije.Biti 500 god.pod turcima i reći da ste sad srbi!Kako?

Gaeta
Gost
Gaeta

To ti misliš ali istina je sasvim drugačija. Pogledaj svoj DNK pa onda zbori.

Teta
Gost
Teta

Diktatura sta reci….

Bojan Ct
Gost
Bojan Ct

Neka, neka, samo naprijed, da se malo redu naučite.

Montenegrina
Gost
Montenegrina

Svaka cast. Jos da uklonite spomenike Njegosu, Marku Miljanovu i ostalo srbadiji pa da se konacno oslobodimo velikosrba.

zastidja
Gost
zastidja

Necemo ni zbog koga ukidati spomenike pravim cistim Crnogorcima! A Srbi su navikli da svojataju tudje, nema od toga nista! Rekao je Njegos ovako 1847: “U svim zivotnim situacijama Crnogorac je uvijek Crnogorac.” Ovo je doslovan citat koji Crnogorci treba ZAUVIJEK da zapamte. Sve ostalo su srpske konstrukcije i tumace,ja u svrhu velikosrpstva!

SEKULA DRLJEVIC
Gost
SEKULA DRLJEVIC

“Ljut sam na gospodara,ali C.G.volim iznad svega”
Ne lazi po dobrom starom obicaju srpskom
Montenegrina

Zeljko Jovetic
Gost
Zeljko Jovetic

Oni su toliko Srbi..koliko si ti Montenegrina

Bob Rock
Gost
Bob Rock

Vrijeme je da neko pocne misliti ondrzavi a ne o samo o svojim dzepovima. Tom krvometniku je trebalo zabraniti da laje jos davno!

brko mali
Gost
brko mali

I ove kriminalce iz hrama pocerat iz CG, da se zaokruzi prica I da Drzava pokaze snagu. Kome ovdje ne valja srecan mu put, ali se ne moze velicat okupator I ovdje zivjet, primat plata, penzija….

Budimo realni
Gost
Budimo realni

Istina se ne moze zabranit.

mimo
Gost
mimo

Istina se zna.

a, uuuuuf
Gost
a, uuuuuf

Budimo realni, tako je, ne može se zabranit istina da je taj peeeesnik, jedan od najvećih neprijatelja i izdajnika Crne Gore. Istina, on, takav, resavac, srednjoškolac -akademik ne znamo čega, ničega.

Nik
Gost
Nik

Ćeraćemo se još… ovo i nije baš pametno bosančerosi 🙂

Јанко
Gost
Јанко

Добро само да се Кељменди не натруни.

Danijela
Gost
Danijela

Odlicno. Bice duplo vise ljudi na proslavi iz inata

Bojan Ct
Gost
Bojan Ct

Oće ka na ovom obilježavanju godišnjice kad ste po arbatu ižjeli. Nije 100 ljudi bilo.

Igor
Gost
Igor

Baš me je ova vijest fino obradovala, jutros uz kaficu.

Zanja
Gost
Zanja

Hahaha, pjesnici ugrošavaju nacionalnu bezbjednost, hahaha. E o ovome će pokoljenja pisati kao o najvećoj bruci. Sloboda govora je garantovana međunarodnim pravom, svak ima pravo da misli i govori šta hoće. Verbalni delikt ne postoji. Bruka šta se radi, sve na neku sulu, te silom da se ustaje na himnu, te silom da se priča i misli Milovom glavom, te… Više »

Igor
Gost
Igor

Na silu je Crna Gora okupirana 1918, zahvaljući bistrinama ka što si ti.

Dzigi
Gost
Dzigi

E Crna Goro crna li si…

Milo
Gost
Milo

Dejan Mirovic je rodjen u Cg!

Jovan
Gost
Jovan

Moze biti rodjen na sred Cetinja, ako je uzeo Srbijansko drzavljanstvo on nije Crnogorac i ne moze dolaziti samo po potrebi da pali i zari.

?????
Gost
?????

Dobro im pade napamet da nesto urade na zastiti Crne gore posto nas pljuvaju godinama bez ikakvih posledica.

Gost
Gost
Gost

Ma da. Sad ce da poteku med i mleko…

Ema
Gost
Ema

Pljuvaju???? A opismeni se jadan malo, makar i po Čirgiću!

zastidja
Gost
zastidja

Emice, a dje ti pismena sa cetiri upitnika?

Dirigent
Gost
Dirigent

Ajde više, dobro ste se sjetili. Pozdravljam!

najgori djak DG
Gost
najgori djak DG

Da je srece nasli bi se a oce akobogda Tu Jos mnogi bakici koprivice delici dragici markovici lompari bozovici

PG_man
Gost
PG_man

Neka be-sjedi u Beogradu.

Marko
Gost
Marko

Misliš BLE-sjedi?

Tickets
Gost
Tickets

Dobitnik Njegoseve nagrade,zajedno sa Amfilohijem I dps razvijao nacionalizam srpski u CG,danas neprijatelji.

zastidja
Gost
zastidja

i tada i danas je isti, mrzitelj svega crnogorskog, kompleksas iz Sente od oca cetnika, srednjoskolac- “akademik” mrznje, sluga velikosrba… Kopirmaster Njegosa i crnogorske mudrosti koju je dobro unovcio kod onih kojima je prodao postojbinu…Zemlja se pod njim propala!

sasapg
Gost
sasapg

Neka besjedi putem satelitskih veza. Malo ce kasniti signal,ali…

Ivan
Gost
Ivan

Inače je on dobar za ostvarivanje “nebeskih” veza. Neka putuje etrom.

Ema
Gost
Ema

Glup potez, pravi policijski, ovim priznajete da su oni upravu, gdje vam je mudrost da se uzdignete iznad njih, pa oni nijesu krijumčari droge, zar je to evropska demokratija? Ne no ste ih trebali kao saudijskog novinara, ne smeta vam pamet

Serdar
Gost
Serdar

Ajde ti mudruj doma posrbice…vodi ih kući da tebi mudruju…zadrži ti tu tvoju pamet za sebe…krijumčari droge su male mace za ove i ovakve…

Djuro VIVAX1918
Gost
Djuro VIVAX1918

Zato i gajite krijumcare droge u Montenegru.

Dejo
Gost
Dejo

Ako, ako, oni samo poznaju policijske metode.

Djuro VIVAX1918
Gost
Djuro VIVAX1918

Drago mi je da crnogorska vlast svakim svojim potezom opravdava i ispunjava one opuzbe koje je izrekao patrijarh Irinej.

Kokot iz, Djura
Gost
Kokot iz, Djura

Ti onog sto lici na number 1 iz Alana Forda zoves patrijarhom.?

Djuro VIVAX1918
Gost
Djuro VIVAX1918

Bravo vehabijo, ajde polako u ISIL.

Janko
Gost
Janko

“Branite” zemlju od akademika i i knjizevnika,
sramota i za ovakvu drzavu! Ili smeta da se cuje istina?!

Omladinka
Gost
Omladinka

Muči, paljevino.

Pero
Gost
Pero

Idi u Beograd , ako ti se sluša “istina”. Mi je čusmo 1918 pa ne želimo više da je slušamo.

Bob Rock
Gost
Bob Rock

Ovi “akademici i knjizevnoci” su zapoceli rat koji je odnio stotine hiljada zivota! Zasto “akademici i knjizevnici” nisu klekli i zamolili za oprost za zlocine koje su oni inspirisali, za Srebrenicu, vukovar, Sarajevo, Visegrad, Prijedor…???

Ema
Gost
Ema

Ne mlati

Oli
Gost
Oli

Bravo pogodio si sustinu Bobe.Osjecaju li imalo odgovornosti za izreceno 90-tih godina,a zna se koliko je zrtava bilo poslije njihovih jednostranih besjeda?

Nikad više 1918
Gost
Nikad više 1918

Da nijesi ti Janko Vukotić ?

jovan
Gost
jovan

Pogrešno je ove insane nazivati intelektualcima, to su nevaspitani primitivci, sijači mržnje i jada. Nevaspitane ne treba puštati da uđu u kuću.Gost treba da bude vaspitan i uvažava red u kući domaćina. Ovi to nijesu radili i zato je oprvdano zabraniti im ulazak u CG.

Akademik
Gost
Akademik

Bas je akademik, ne znam cega! Mozda politickih nauka?

21 MAJ
Gost
21 MAJ

Branimo zemlju od neprijatelja i zlikovaca..

SVETA RIJEC NE
Gost
SVETA RIJEC NE

Svaki dan evo narodu da se zabavlja…
Dobar je ovaj portal
Zabavi nas o drugima nebi li zaboravili na plate …penzije i tek sto nas jos ceka..

Gost
Gost
Gost

Tacno. Kost im bace u vidu himni, srpsko-crnogorskih tema i vladaju mirno dok se narod globi. Bijedan zlurad a gladan narod li smo.

Krsto
Gost
Krsto

Ovo opoticija potencira pricu o srpstvu , jeziku, cerilici i jos kakvim glupostima, jer je opozicionim politicarima super, primaju dobre plate a narod zamajavaju. Pricajte o ekonomiji, dajte resenja, udjite u teren a ne kefcanje sa tribina.

Struhar
Gost
Struhar

Dalje nećeš moći hahahahah

Kokot iz, Djura
Gost
Kokot iz, Djura

Deco,oooo,deco,oooo

Gost
Gost
Gost

Bolje kokot no shtakor…

Kokot iz, Djura
Gost
Kokot iz, Djura

Sro cekas?Mijenjaj nick u Stakor iz Gosta

Send this to a friend