Politika

Milačić krenuo na put izvinjenja u Knin

Lidetr Prave Crne Gore Marko Milačić krenuo je u Knin sa svojim predstavnicima da se, kako kaže, izvini srpskom življu zbog učestvovanja crnogorskog pukovnika Ivana Mašulovića na obilježavanju proslave akcije Oluja.

Kako je najavio, Milačić će sa generalnim sekretarom Prave Crne Gore Vladislavom Dajkovićem boraviti u dvodnevnoj posjeti Kninu, gdje će se sastati sa predstavnicima srpskog naroda, ali i više srpskih porodica

“Svjedoci smo kakvu je regionalnu buru izazvalo prisustvo Mašulovića, na proslavi godišnjice Oluje. Prisustvo proslavi, osim što je narušilo odnose sa zvaničnom Srbijom, predstavlja neprijateljski akt i prst u oko svim srpskim žrtvama te vojne akcije, ili, bolje rečeno – pogroma. Treba istaći činjenicu da je ne mali broj žrtava – izbjeglica, utočište tada našao upravo u Crnoj Gori, što proizvodi zaključak da je crnogorska vlast, po ko zna koji put, ponizila i sopstvene građane”, navodi Milačić.

Kako je istakao, siguran je da će njihovo simbolično izvinjenje biti glas većinske Crne Gore.

“Prava Crna Gora poštuje državu Hrvatsku, njen Ustav i zakone, te se ni u kom smislu neće miješati u njihovu unutrašnju politiku, već ovim putovanjem ispunjavamo isključivo moralnu obavezu prema tamošnjem srpskom življu, ali i svim Srbima koje je ovaj skandalozni čin zvanične Crne Gore uvrijedio”, zaključio je Mialčić.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Mileva
Gost
Mileva

Dako ga napune noga.

Cvrc
Gost
Cvrc

Kolumbo

Mislav
Gost
Mislav

Ne ddolazi…….. ..
? . ……?
…………
..?…………
……………

………….

Mislav
Gost
Mislav

Ostani bre u svom pasaluku, tu ti nije mesto
Ne smetaj,, ,

Mislav
Gost
Mislav

Ostani bre u pasaluku

Mislav
Gost
Mislav

Odtani ti bre, tamo u pasaluku

KraljevicCmarko
Gost
KraljevicCmarko

Sto pare cine. Marko je pravi primjer posrbice koga su potkupili. Covjek je Crnogorca postao Srbin, od ateiste- ultra pravoslavac, a od indenpendentiste – srpski ujedinitelj. Kad dodas tome nenormalnu narcisoidnost dobijes ovog Aliena

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Bravo Marko, pokaži genocidnima koliko ih preziremo

Čavoglave
Gost
Čavoglave

Ljudi,jel ovi Marko Albanac,da ga ne diramo onda..
Ako je posrbica vaša koja je došla provocirat,da ga onda..znate već.
Pozdrav od Marka za Marka

žan
Gost
žan

ma može, samo neka dođe…ali usput neka prođe kroz Konavle, Cavtat, Dubrovnik, Mokošicu, Slano…itd…pa neka se i tamo pokloni i izvine..to bi onda bilo poštivanje Hrvatske države i ustava..pa eto, malo čojstva nebi bilo na odmet…jel tako sokole?

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Kroz konavle do dubrovnika samo na tenku.

Ubli
Gost
Ubli

Đe je krenuo ovi kokot?

Kodar
Gost
Kodar

Baljin kokot.

Mare marić
Gost
Mare marić

Ako postoji Prava Crna Gora, onda valjda postoji i neka druga, nije valjda Kriva Crna Gora? Mene zanima hoće li Hrvatska preko granice stvarno pustiti eve emisionare u ovakvoj misiji.? Dosta je nama Hrvatima ovih igrokaza uvijek od istih, koji rade destrukciju u Hrvatskoj, a još ovako posjećivati je neprihvatljivo. Za ičekivati bi bilo, da se ove sa granice vrati… Više »

z d
Gost
z d

Dako ga neko tamo išklepeta. E ruka mu se pozlatila ako to uradi.

Slavonac
Gost
Slavonac

Svaki dan nesto u ime Crne Gore i Hrvatske. Srbi ce sve da pokusaju da nas posvadaju. Politika mrznje i zavisti.

Ivica
Gost
Ivica

Treba on na koljenima do Dubrovnika prvo.

Send this to a friend