Politika

Milošević: Krivokapić nije tražio moju ostavku

Rade Milošević

Nakon izjave državnog sekretara Ministarstva unutrašnjih poslova Rada Miloševića i kritike na račun postupka vozača Vladinog službenog automobila u Bogetićima u kojem je bila ćerka premijera Zdravka Krivokapića, u javnosti su se pojavile spekulacije da je premijer pozvao Miloševića i čak tražio njegovu ostavku.

Milošević, međutim, u izjavi za Vikend novine, kaže da se ništa od toga nije desilo i da sa predsjednikom Vlade uopšte nije razgovarao na tu temu.

Državni sekretar MUP-a i funkcioner Građanskog pokreta URA prekjuče je, podsjetimo, dao drugačiju izjavu od ministra unutrašnjih poslova Sergeja Sekulovića i Demokratske Crne Gore kada je riječ o incidentu u Bogetićima gdje je Vladino auto uletjelo u masu, poručujući da “nije opravdanje da pojedinci službenim vozilima idu kroz masu”, te da je neko mogao da pogine.

U incidentu koji se dogodio u Bogetićima, dva lica su zadobila lakše tjelesne povrede.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Crnogorka
Gost
Crnogorka

Najmanje sto Premijer treba da uradi je da se izvini povrijedjenima i gradjanima za horor scene. Raduje me sto u URI ima i postenih. Svaka vama cast, ali ne mozete poraviti obraz predsjedniku, jer je svakom izjavom sve crnji. Zivjeli!

Rajko K.
Gost
Rajko K.

Zovite Sergeja!🇲🇪🇲🇪🇲🇪

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Kakva je to vlada u kojoj je Rade Milošević glas razuma 😀

Bozidar
Gost
Bozidar

A trebao je.

MrGooD
Gost
MrGooD

Hapsi Rade !!!

Strijelac
Gost
Strijelac

Tako rade časni ljudi.Svaka čast Miloševiču!!!

sreten
Gost
sreten

ovo je prva normalna izjava od kad su popovi dosli na vlast! ….. prva!!!!!!!! ako neko zna jos neku neka javi da pocnemo beljezit sve dok Blecic najvece zlo ne ode!

Grone
Gost
Grone

I ne treba i ne smije,inače mora tražit i svoju ostavku hahah

Jelena
Gost
Jelena

Jel.postar trazio pare za prase?

Mrgud
Gost
Mrgud

Ovaj momak mi nešto nije bio simpatičan ali je njegova izjava na mjestu nijesam je očekivao od njega i treba ako ima ovlašćenja da procesuiran vozača jer je zaista moglo doći do nesagledivih posledica.Imam utisak da su vozač i saputnica ovo samovoljno uradili bez znanja službi

mudrac1
Gost
mudrac1

Ne mora biti simpatican, ali treba priznati korektan i profesionalan odnos ovom problemu, jer razuman covjek mora razmisliti i o, ne daj boze, da je neko nastradao,a lako se moglo desiti. Gdje bi bio kraj svemu? U pamet se građani Crne Gore!

Zeljko
Gost
Zeljko

Budi fer i ne boj se .

Marko
Gost
Marko

Ali ti trebas njegovu! I da Dritan bude mandatar. Oslobodite se klerofasista, uvedite nekoliko Crnogoraca i predstavnika manjina i bice to prava Vlada.

Mrgud
Gost
Mrgud

Slažem se ako je premijer od ovog momka tražio zbog ovako korektne izjave ostavku onda ovaj momak treba od premijera da traži ostavku jer premijer stalno potencira da svako može da ima svoje mišljenje ali izgleda da može da ima samo ako je isto kao premijerovo

Ivan
Gost
Ivan

Uveli bi oni rado manjine da oce sa njima.
Ovi bivsi se osilili i napunili para,vrh policije i tuzilastva povezani sa svim i svakvim,opet ovi novi ne znaju ko im glavu nosi i sto oce….u svakom slucaju sve zajedno nema srece….

Shade 11
Gost
Shade 11

Polako, ne sjekiraj se, dobices ti jedan lijepi papir za koji dan.
Nece ti oni oprostiti onakvu izjavu.

Tutinac
Gost
Tutinac

Nije mi ih zao sto skaču na haubu od kola

Nidzo
Gost
Nidzo

Uskoro vam je svima razlaz !!!

Send this to a friend