Politika

Milović: I neki iz PES možda učestvovali u montiranju afere Do Kvon, UCG smo uveli u parlament, a oni ne poštuju dogovor

Andrej Milović/ Foto: Screenprint A plus

Funkcioner Evrope sad (PES) Andrej Milović poručio je kako očekuje da u tom pokretu svi treba da poštuju odluku koju je donio stranački Glavni odbor.

On, povodom situacije u PES, ističe kako je suština u tome da, kada većina donese odluku, pojedinci treba da je poštuju.

“Ako ne možeš da je pratiš, i etika i moral nalažu da si dužan da odstupiš”, kazao je Milović gostujući na “A plus”, prenosi Gradski portal.

Za Jelenu Nedović kazao je “ona nije ispred Alternative, nego na kvoti Evrope sad”.

“Alternativa je dobila mandat sa kvote Evrope sad. Njihova poslanica poštuje većinu i listu i mandatara kojeg je podržala… Možemo reći da se neki tako ne ponašaju, kao što je Ujedinjena, njih smo mi uveli u parlament, sa naše liste, oni pokazuju da ne žele da poštuju dogovor koji smo imali i na neki način ne žele da stanu iza mandatara Spajića”, dodao je.

Potom je, očito, govorio o lideru Ujedinjene Goranu Daniloviću.

“Malo se tu možemo i zapitati kako su pojedinci bili ministri u (Milo) Đukanovićevoj prelaznoj Vladi, to im je bilo prihvatljivo, ali im nije prihvatljivo da budu u Spajićevoj Vladi. To je negdje ta nekonzistentnost i drugačiji obrazac ponašanja”, istakao je Milović.

Nakon toga je govorio i o aferi Do Kvon.

“Da li su određeni novinari učestvovali u aferi Do Kvon – jesu. Da li su određeni političari bili dio toga sistema oko afere Do Kvon, možda čak i u našim redovima, mislim da jesu. Da li su sarađivali sa Abazovićem i Adžićem i da li je to jedan cijeli tim jeste”, naglašava Milović.

Najavio je da će se uskoro, prema njegovim saznanjima, pojaviti dokazi i fotografije kao nastavak pomenute afere.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Posmatrač
Gost
Posmatrač

Ovaj Milović se opasno zaigrao, nekad i višak samopouzdanja bude poguban.

Srecko
Gost
Srecko

Opasni Jakov,Dritan i Koljenica…da ti napakuju sto hoces!?

Chong le
Gost
Chong le

Uvijek je borba kome su blize pare ,sad se gura Spajic on je miljenik nvo i raznih gradzanista i preletaca raznih partija ,i samo se utrkuju u odbranu lika i djela njezina.

Krleе
Gost
Krleе

E cus mozda.

Krleе
Gost
Krleе

A mozda to nije afera. To ce utvrditi Novovic. Mozda si i ti omastio brke. Mozda!

Roro
Gost
Roro

Pes ili što je ostalo od njega nema ni 41 a komoli da pravi Vladu😄😄😄

Gernsheim
Gost
Gernsheim

No ko je drugi Milatović, Abazovic i Mandić to i ptice na grani znaju….

Roki
Gost
Roki

Spajiv i Milovic namudriji,najstabilniji i najslosobniji politicari trenutno u cg

Dedoni
Gost
Dedoni

Nikoga niste trebali uzimat u koaliciju ..isti bi broj mandata osvojili.

Darko
Gost
Darko

To vam je tako kad šurujete sa Vučićevim pionima. Znate dobro kako je kralj Nikola prošo, zabili su mu nož u leđa, a do tada ga uvjeravali da treba samo malo još da srbuje pa će postat kralj Jugoslavije… Svi tako prođu ko god radi protiv svoje države, kako su Dritana liferovali čim je prestao da ih sluša… Upamet se,… Više »

Arhitekta
Gost
Arhitekta

Danilovic , Mandić , Pipun , Vucurovic , Bulatovic , Radunović , dr Pavićević , dr Kosovar – Dobricanin , to ti je moj druže Milovicu “davno proslo vrijeme”.
Ne troši se više na njih. Pa pa kme kme.

Srbo
Gost
Srbo

Ne reče ništa o broju poslanika koji podržavaju Spajića. Srozalo se ispod 40

Send this to a friend