Politika

Milović podnio SDT-u krivičnu prijavu protiv Abazovića i Adžića

Funkcioner Pokreta Evropa sad Andrej Milović podnio je Specijalnom državnom tužilaštvu krivičnu prijavu protiv premijera Dritana Abazovića i ministra unutrašnjih poslova Filipa Adžića i povezanih lica zbog osnovane sumnje da su zloupotrijebili službeni položaj i stvorili organizovanu kriminalnu grupu koja je imala za cilj da utiče na izborni proces i kompromituje Milojka Spajića i Pokret Evropa sad.

“Očekujem ažurnu reakciju SDT kome ću dostaviti konkretna imena i dokaze koji upućuju na to da su ova lica učestvovala u, između ostalog, kontaminiranju dokaza kojima nisu smjeli pristupiti, a o čijem navodnom sadržaju su na pres konferenciji upoznali javnost i time i sami potvrdili navode iz ove prijave. Pozivu SDT odazvaće se i lica koja su otpočetka bila uključena u slučaj Do Kvona, te dostaviti materijalne dokaze, kao i adrese kripto novčanika sa kojih je uplaćivan novac. Dokazi su iskopirani na više adresa radi sigurnosti”, naveo je Milović na Tviteru.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Ajme
Gost
Ajme

A nije se mogao Milojko diskreditovati od strane rih vanuemanja, on je sebe diskreditovao pa ga javnost slijepa, gluva i nepromisljenja i dalje glasa… Kakvi smo, strva nam se neznala…

milA
Gost
milA

Kakav je Kremenko Andrija, stvarno bi bili srecna drzava bez Spajica,Dritana i ovog Manulaca Andrije, Kripto i Iznogud su stvarno zasluzili Spuz, a Kremenko samo da ga ne gledamo po TVu bas ne gledljiv i ne slusljiv.

Nikola
Gost
Nikola

Koalicija, braća po partiji, mrzitelji svega crnogorskog

Miko
Gost
Miko

Pusti to, mene zanima tuzba za Temeljni!

🇲🇪Stubica🇲🇪
Gost
🇲🇪Stubica🇲🇪

Miloviću, dobro te Dritan časti izjavom! Gledajte da što brže uđete u koaliciju!!

Petar
Gost
Petar

Sama URA nema cenzus. To svi znaju.

Vazo
Gost
Vazo

Ocekuje se Dritanov odgovor…borba Titana se nastavlja ..hahahahahaha. E Crna Goro sto si docekala

Ivan
Gost
Ivan

Eto sad nek se pridruze svom drugu Radu Milosevicu xD

Slavica
Gost
Slavica

Nisam vas glasac ali imate punu podrsku za tuzbu

Herceg novi
Gost
Herceg novi

Podrska milovicu dosta je bilo da nam sudbinu kroji adzic i abazovic ako ima pravde i boga u spuz odma

aleks
Gost
aleks

Neka si Milovicu samo da ne gledam vise ove neznalice,da bogda u spuz da ih gledamo.

DraganHN🇲🇪
Gost
DraganHN🇲🇪

Sve vas treba pohapsit

Arsenije
Gost
Arsenije

Mutni poslovi su evidetni za postojeću vlast i dio nove opozicije.Sta su sve uradili nezakonito u funkciji predstojećim izbora.Ugledali su se na predsjednika Srbije g.Vucica.Odgovarajuci državni organi ne vrše svoje funkcije.Sve je zakukuljeno i zamuceno.

Send this to a friend