Politika

Ministarka zdravlja: Ne vidim sebe u politici nakon mandata

Jelena Borovinić Bojović

Ministarka zdravlja Jelena Borovinić Bojović kazala je da nije neko ko želi da se bavi politikom i ne vidi sebe kao nekog ko se bavi politikom nakon mandata. Smatra da ljekari ne treba da se bave time.

“Profesija koju smo izabrali treba da ima poseban pristup svakom čovjeku. Inače nisam neko ko ljude gleda kroz partijska i politička opredjeljenja”, kazala je ona.

Ističe da je njen cilj bio da se izbori sa tom lošom praksom iz prethodnog perioda.

“Ne govorim personalno, već o ideologiji koja je bila u Crnoj Gori, urušavanja sistema vrijednosti, krupcije, nepostizma, protiv čega sam uvijek bila. Meni je izgledalo da je obesmišljen svaki primjer čojstva u Crnoj Gori. Uvijek ću biti na strani onih koji se bave antikorupcijom, ukidanja monopola u zdravstvenom sistemu”, kazala je ona gostujući u emisiji na TVCG.

Ministartka je kazala da je isključivo kao ekspert ušla u Vladu.

“Osnovni cilj da se povećaju plate zdravstvenim radnicima sam ispunila. Ima još dosta što je bila moja namjera da popravim”, istakla je Borovinić Bojović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Vucko Sosić
Gost
Vucko Sosić

Gospodjo Borovinic Bojovic znam sigurno da nijeste podlozni korupciji na cemu vam cestitam a istivremeno zahvalim zaq strucnu i ljudsu pom c u momentu kada je bila potrebna S poštovanjem!

Mila
Gost
Mila

Ti ces prvo odgovarati za veliki broj umrlih od covida od kada si postala gospođa ministarka

Zorka
Gost
Zorka

Mi te vidimo u zatvoru

Babin unuk
Gost
Babin unuk

Naravno da ne vidiš. Ja te vidim u zatvor.

Mila
Gost
Mila

Kamo srece da nismo ni mi vdjeli tebe ni u ovoj propaloj vladi.

DejoDejo
Gost
DejoDejo

Ka tebe vidim u Spuz

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

E ta ti je pametna.

Ima Boga
Gost
Ima Boga

Kako je pametno nekada ne reci nista!

Ljudi
Gost
Ljudi

Zašto bi kada si sebi digla platu 2.500-3000 €?

Milica
Gost
Milica

Neka si se ti nama desila. Sledeci poput tebe nece bit ministar ni 24 h. Nikad uruseniji sistem. Ne da niste napredovali no ste nazadovali a taj Bog kojem se molis neka ti vrati na dobro ako ti dobro moze biti.

Penzionerka
Gost
Penzionerka

zaposlila si ove sa sumnjivim diplomama ,kozmeticarke rade u domovima zdravlja,sve nekulturne i bahate neznalice,medd.sestre lose imitacije “grandovki i zadrugarki”,nafrakane sa noktima ko kandze,Bruka .Putuj…

Kk vas sisa
Gost
Kk vas sisa

Idemo u rikverc na gripu
I kako rece Hipokrat
Zdravlje je u hrani
Ko se to zdravo hrani od ovih cjena
Samo politicari
Pa pa

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Preko pola godine dijete mi kasni da primi hepatitis,kad smo god zvali vi je ništa imali,rasulo !!

Andaleeeee
Gost
Andaleeeee

Ako si im je trazio ovako kao sto pises – vjerovatno te nisu razumijeli. 🙂
Dobro djetetu ne dadose hepatitis. 😉

Izvjestaj
Gost
Izvjestaj

Bitno je tebe bilo da imas za tretmane i kozmetiku a to sto je u ministarstvu zdravlja primano bez medicinske skole i sto takvi nagrdise narod po domova zdravlja to tebe ne interesuje.

onako samo
Gost
onako samo

A koji crni ekspert, ko je ikad čuo za tebe. Zna cijela javnost 🇲🇪 kako si došla na to mjesto. Razorila si zdravstveni sistem! Stavila zdravlje i živote građana u funkciju politike i ekonomije. Tužilaštvo se bavi sa tobom. Nikad goreg ministra zdravlja 🇲🇪nije imala. Stidi li se ova žena ičega???

M...
Gost
M...

Ti da popravis, rasulo je u zdravstvu, sve ljekove sam kupila prije par dana a pola sam trebala na recept da dobijem.. Dje su ti sredstva za dezinfekciju po domovima zdravlja, sestre cekas po pola sata na salter dok su nadrkane i smiluju se da ti se obrate. Takodje telefone iskljucite skroz i obrisite sa sajta, ne brukajte se, jer… Više »

Pavle CG🇲🇪
Gost
Pavle CG🇲🇪

Vidi šli sebe na klupu u tuzilastvo?

Send this to a friend