Politika Reizabran na funkciju

Mitrović ponovo na čelu DPS-a u Nikšiću

Na sjednici koja je večeras održana u prostorijama Opštinskog odbora DPS-a Nikšić, jednoglasnom odlukom, za predsjednika Opštinskog odbora reizabran je Ivan Mitrović.

Mitrović je do imenovanja za predsjednika OO DPS-a Nikšić 2017. godine, obavljao funkciju direktora i vd direktora JU Centar za socijalni rad za opštine Nikšić, Plužine i Šavnik.  Bivši je reprezentativac Crne Gore u malom fudbalu i aktivista je Crvenog krsta.

„Čast je i privilegija biti predsjednik Opštinskog odbora najjače političke stranke u Crnoj Gori, ali i velika obaveza, Svaki pojedinac mora dati svoj puni doprinos kako bismo zajedno ostvarili nove izborne pobjede“, naglasio je Mitrović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Mne
Gost
Mne

Prevarant i lažov

software
Gost
software

sad ce botovi da kažu da mu je diplomski plagiran

evo se krstim
Gost
evo se krstim

ovaj je glavni involvator menadžera u obrazovni sistem..direktori škola su poseban profil ljudi

Lolo
Gost
Lolo

Reprezentativac nije bio nikada.. propali igrač u mladim kategorijama Čelika. A aktivista Crvenog krsta Starog Sela jeste

Sahat kula
Gost
Sahat kula

Dobro je , dobro je kad nema ko drugi.
Zivjela narodna kuhinja,nišićani

Niksic
Gost
Niksic

Ko je sad ovaj?

DULA
Gost
DULA

SRECNO

lela
Gost
lela

Srecno,ali iz iskustva mogu reci da sam mu se obracala za neku za njh sitncu za mene veliku stvar nije mi izasao u susret iako sam clan partije.Tako da neka oni uzivaju ,a mi cemo i dalje moliti.Ovo se odnos na sve parje bile opozicija ili pozicja svi su isti.

Send this to a friend