Politika

NOVA prozvala Perović da se ponaša kao član Demokrata

Perović, foto: BokaNews

Potpredsjednik OO NSD Kotor Niko Klopan i Željko Knežević, reagovali su izjavu predsjednice Demokratske srpske stranke Dragice Perović, inače smijenjene predsjednice Skupštine opštine Kotor, ističući da se ona ponaša kao član Demokrata.

<<<Perović: Znala sam da su ljudi kvarljiva roba<<<

Reagovanje prenosimo cjelosti

Gospođo Perović, Kotor je malo mjesto tako da je izlišno polemisati o bilo čijem poštenju i moralu. Svako je čuvar sopstvenog poštenja i morala. Tekst koji ste napisali ne kvalifikuje Vas za visoko moralnu poziciju. Iznoseći pregršt neistina i uvreda najviše ste rekli o sebi.

Pored toga pokazali ste da nemate ni elementarno političko znanje uprkos višedecenijskom iskustvu.

Kažite glasačima DF-a da li ste ikad pitali bilo koga iz rukovodstva naše koalicije o svojim političkim potezima. Kako vas ne čudi to što su Demokrate za smotru kravata (Kongres) zvali samo Vas i nikog drugog iz DF-a?! Kako vam kao Srpkinji nije smetalo to što su jedino Demokrate bile protiv ćiriličnih tabli u Kotoru?!

Zato, gospođo Perović, jer se ponašate kao član Demokrata. Postali ste dio izborne kravataške kampanje jer se ovakvi napadi ne mogu ničim drugo objasniti.

Zato Vam predlažemo da ugasite svoju stranku sa svih 24 birača, da ne vršite distinkciju među glasačima Nove srpske demokratije – jer mi dobro znamo ko smo, a Vi stavite crvenu kravatu i formalizujte svoju političku simbiozu sa Demokratskom Crnom Gorom.

3

avatar
1000
3
0
0
 
2
BokeljZoran
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Bokelj
Gost
Bokelj

Vidjela je stara politicarka da joj je propao daljnji aranzman sa DF kao gubitnikom na sledece izbore pa se na vrijeme prestroila pri demokratama.

Bokelj
Gost
Bokelj

Slaze se cijeli Kotor da je bivsa predsjednica neformalni clan demokrata i ako je u godine ne ide joj da je u drustvu sa mladima u kravatama.

Zoran
Gost
Zoran

Počeo je obračun u velikosrpskom savezu to je dobro po crnu goru.

Send this to a friend