Politika

Novi predsjednik SO Kotor Dejan Vukšić

Dejan Vukšić

Novi saziv Skupštine opštine Kotor je danas u nastavku konstitutivne sjednice lokalnog parlamenta sa 17 glasova za, jednim protiv i 11 uzdržanih izabrao Dejana Vukšića, advokata iz Kotora, za predsjednika Skupštine opštine.

Vukšić je kako piše u obrazloženju nestranačka ličnost koji je bio nosilac izborne liste koalicije “Za budućnost Kotora”.

U ime Liberalne partije Andrija Pura Popović je predložio da se prekine rad konstitutivne sjednice i da se njeno održavanje nastavi u nekom odgovarajućem prostoru zbog epidemiološke situacije u Kotoru koji je jedan od žarišta infekcije COVID-a.

“Posebno brine podatak da je juče, 27. oktobra u Kotoru zabilježeno 14 novih slučajeva inficiranih COVID- om 19”, podsjetio je Popović.

Mali je i skučen prostor od 50 kvadrata za 50 ljudi u palati Bizanti usred epidemije, kazao je Popović, i dodao da se time iz Kotora šelje ružna poruka kada je u pitanju ukupna  epidemiološka slika u Crnoj Gori.

Ovaj prijedlog nije dobio potrebnu većinu odbornika i sjednica je nastavljena u skupštinskoj sali palate Bizanti.

Podsjećamo, u novom skupštinskom sazivu DPS ima 12 mandata, Demokrate 9, DF sedam a URA, Socijalisti, Liberalna partija, Socijaldemokrate i Socijaldemokratska partija po jedan mandat.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Petak
Gost
Petak

Šteta što je ovaj čovjek u Demokratskom frontu.
Ali njegov izbor.

Zlo
Gost
Zlo

Tuga duboka, dekadencija slavnoga Kotora

Zorica
Gost
Zorica

Jedino liberali opozicija prosrpskim partijama,što je dočekao nesrećni Kotor.

Dragan
Gost
Dragan

Šta docekasmo ovo Kotorani. Da nam strani plaćenici upravljaju gradom.

Tužno
Gost
Tužno

E sto je otmjeni Kotor učinio da ga Grbalj i śever vode.
Kakva tuga.

Helga
Gost
Helga

Tuga i čemer da ovaj Lik vodi Kotor

Send this to a friend