Politika

NSD: Tači je režimski miljenik koji slobodno šeta Crnom Gorom

Radunović i Mandić

Počasni građanin Ulcinja, Hašim Tači, posjetio je danas predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića. Premda imaju stalnu telefonsku komunikaciju, ipak su morali da se nađu i u četiri oka analiziraju koliku su štetu napravili predsjedniku Srbije sa svojom udruženom akcijom postavljanja barikada na putevima ka srpskim selima na Kosovu i Metohiji, poručuju iz Nove srpske demokratije.

<<<Đukanović i Tači: Podrška dijalogu Beograda i Prištine<<<

U NSD tvrde da, kako ih nazivaju, ova dva osvjedočena srpska neprijatelja, još od 1999. zajedno koordiniraju mnogim antisrpskim akcijama u regionu koje za cilj imaju destabilizaciju srpskog naroda i država u kojima on živi.

“Oni su ključni pokretači procesa separacije Crne Gore i Kosova i Metohije, a vidimo da i dalje jednako predano rade da oslabe pozicije Srbije i u tom cilju pokušavaju da pod svojom kontrolom imaju predsjednika Srbije.  Zbog toga su barikade bili brzi odgovor na aktuelno ponašanje Aleksandra Vučića, koji je po njihovom planu trebao uskoro da prizna lažnu državu Kosovo, kako bi pokušali da produkuju nove sukobe i destabilizaciju Srbije i regiona. Vidimo da ni Tačiju, ni Đukanoviću, ne odgovara ni najmanji manifest patriotske politike srpskog predsjednika i da su spremni na sve kako bi spriječili da ideja političkog objedinjavanja Srba u regionu zaživi. Ova dešavanja su konstanta antisrpskog djelovanja režima u koju spada i proslava zločinačke “Oluje” od strane oficira Vojske Crne Gore”, smatraju u ovoj partiji.

Prema njihovim riječima,  Tači, počasni građanin Ulcinja i režimski miljenik, slobodno šeta Crnom Gorom, dok kao dokazani terorista OVK ne smije u Preševo jer bi odmah bio uhapšen.

“Zanimljivo je da ova vlast hapsi kao poslednje kriminalce ljude iz Srbije koji u Crnu Goru dolaze poklonički da posjete manastir Ostrog, a presuđeni teroristi sa teritorije Srbije poput Tačija se dočekuju sa najvećim počastima”, smatraju u NSD-u.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Send this to a friend