Politika

NSD: Tači je režimski miljenik koji slobodno šeta Crnom Gorom

Radunović i Mandić

Počasni građanin Ulcinja, Hašim Tači, posjetio je danas predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića. Premda imaju stalnu telefonsku komunikaciju, ipak su morali da se nađu i u četiri oka analiziraju koliku su štetu napravili predsjedniku Srbije sa svojom udruženom akcijom postavljanja barikada na putevima ka srpskim selima na Kosovu i Metohiji, poručuju iz Nove srpske demokratije.

<<<Đukanović i Tači: Podrška dijalogu Beograda i Prištine<<<

U NSD tvrde da, kako ih nazivaju, ova dva osvjedočena srpska neprijatelja, još od 1999. zajedno koordiniraju mnogim antisrpskim akcijama u regionu koje za cilj imaju destabilizaciju srpskog naroda i država u kojima on živi.

“Oni su ključni pokretači procesa separacije Crne Gore i Kosova i Metohije, a vidimo da i dalje jednako predano rade da oslabe pozicije Srbije i u tom cilju pokušavaju da pod svojom kontrolom imaju predsjednika Srbije.  Zbog toga su barikade bili brzi odgovor na aktuelno ponašanje Aleksandra Vučića, koji je po njihovom planu trebao uskoro da prizna lažnu državu Kosovo, kako bi pokušali da produkuju nove sukobe i destabilizaciju Srbije i regiona. Vidimo da ni Tačiju, ni Đukanoviću, ne odgovara ni najmanji manifest patriotske politike srpskog predsjednika i da su spremni na sve kako bi spriječili da ideja političkog objedinjavanja Srba u regionu zaživi. Ova dešavanja su konstanta antisrpskog djelovanja režima u koju spada i proslava zločinačke “Oluje” od strane oficira Vojske Crne Gore”, smatraju u ovoj partiji.

Prema njihovim riječima,  Tači, počasni građanin Ulcinja i režimski miljenik, slobodno šeta Crnom Gorom, dok kao dokazani terorista OVK ne smije u Preševo jer bi odmah bio uhapšen.

“Zanimljivo je da ova vlast hapsi kao poslednje kriminalce ljude iz Srbije koji u Crnu Goru dolaze poklonički da posjete manastir Ostrog, a presuđeni teroristi sa teritorije Srbije poput Tačija se dočekuju sa najvećim počastima”, smatraju u NSD-u.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Boli ....ac
Gost
Boli ....ac

Kad možete vi četnici šetat što ne bi on mogao.On je bar pravi komšija a ne ko vi ,niko vas ne voli na Balkanu ( pa i malo dalje)

Rade Hn
Gost
Rade Hn

@Velimir Izgleda da ti malo znas o cetnicima. Četnik Djordje Muslin (1914-1987),americki ratni heroj koji je visoko priznanje (‘Legija za zasluge’) dobio zbog ratovanja u bivsoj Jugoslaviji. On je bio obavjestajni oficir koji je poslat u stab Draze Mihajilovica,gdje je vodio operaciju ‘HALIJARD’, spasavanje americkih pilota koji su oboreni nad Srbijom. Zajedno sa cetnickim jedinicama , Muslin je sakrivao pilote,koji… Više »

tomahawk
Gost
tomahawk

Pa su vas onda malo izbombardovali, jer vas mnogo vole.

Velimir
Gost
Velimir

STO JE CETNICINE,BOLI JE LI,
TAKO CE VAM BITI UVIJEK KAD SAMI TRAZITE DJAVOLA!
TREBA DA SE STIDITE KAD JE TACI VECI PRIJATELJ CRNOJ GORI OD VAS,SRAM VAS BILO!

Milena
Gost
Milena

Junaka , kad bi neko drugi ili necija djeca isla da brane Kosovo, prosto je smijesno da ova prica df jos kod nekih prolazii,
politika za davno proslo vrijeme …

NBA
Gost
NBA

Milena,MILENA GENERACIJO MOJA ….DA SMO SE RANIJE SRELI….?SALIM SE,BRAVO ZA KOMENTAR!

Kralj Nikola I
Gost
Kralj Nikola I

Sto nebi šeta, nista nam nazao nikad nije uradio.. a drugo, eno se snjim sastaje i rukuje 3x nedeljno onaj tvoj miljenik iz srbije… a produzili su mu rok do marta da prizna kosovo ili ce se prosirit na presevo i bujanovac…

Strijelac
Gost
Strijelac

Moj, Vučiću, od jeftina mesa čorba po dolini.Ne kažu tek onako, Englezi -nijesmo toliko bogati da kupujemo jeftine stvari.
Ako si procijenio da je roba oštećena, onda si, moguće u pravu, pa je i tih četiri miliona mnogo.

Pjena od mora
Gost
Pjena od mora

Nije se moga odbranit vise,pa da ih…a gura milacica, hahahaha prodaju se rade za covjeka koji ih je provalio. Ma rade ti za sve. Za pare, pecenje

goodbye
Gost
goodbye

Neka što su ih uhapsili, no će zaglaviti po jedno deset godina zatvora, dok ćete vi iz DF, ostariti tamo.Ali, ne brinite ništa, pošto ste svi veliki vjernici, pop Risto, će vas posjećivati dok bude živ.

Окле
Gost
Окле

“Počasni građanin Ulcinja, Hašim Tači”
Ужас, ратни злочинац, почасни грађанин.

MNE
Gost
MNE

Počasni građanin Berana Tomislav Nikolić. Užasss. Počasni građanin Budve Novak Đoković, bruka i zastiđe!!!

Zoran
Gost
Zoran

Za nikolica se slazem, al sto ti Djokovic smeta? A sto cemo s mesicem I tacijem. Djokovic koji je ljubav prema Crnoj Gori dokazao ,a I svojim vjencanjem u Budvi posla poruku odakle je…ne valja mrznja nijedne strane. Taj ko moze Djokovica osporit, a zlikovca tacija I mesica velicat..svaka ti cast

Anonimus
Gost
Anonimus

Ispod slike da piše: Dva prejedena stomaka u sakoima slobodno šetaju Crnom Gorom poslije ogromne porcije koljenica u Kristalu….

Mr. Perfect
Gost
Mr. Perfect

Šta obično pjevaju Srbi poslije rata? “Traktor, traktor, traktorče, vozi Mile motorče”!!!

Zecijasapica
Gost
Zecijasapica

Трактор Томе, понављаш се са коментарима, а твоји стигли на трактору…

winston
Gost
winston

A tvoji na devama.

Zoran
Gost
Zoran

Cemu mrznja? Ako si vjernik bilo koje vjere ,ne Siri mrznju. Ako je neko I Siri budi veci od njega ,pa mu posalji poruku da se lijeci. Osim ako nacionalno ne mrzis Srbe.

Zvizdan
Gost
Zvizdan

Zanimljivo je i to da zivite u crnu goru,rodjeni ste ovdje preci su vam odavde,a voljeli bi da nestane i da je stopite u srbiju e to je tuga i jad od ljudi

Mornar
Gost
Mornar

Takvi kojima smeta cg neka idu dje oce da odmorimo od tih bolesnika

Zecijasapica
Gost
Zecijasapica

Прошири видике, едукуј се мало.. Срби Црногорци и Срби Србијанци.. једна нација… А Муслимана, Рома, Хрвата,… Имаш и тамо и овамо.. јадни су они који мисле да се треба више вољети побратим од брата..

Zoran
Gost
Zoran

Ne svi, od 30% Srba u Crnoj Gori. 10-12% glasa dps, 7-9% demokrate I milacica, e ostatak front I snp. Ne generalizujte brate ,cemu to? Ovo su provjerene brojke I analize, znaci samo ostrasceni neki nePravoslavac moze bacat kosku medju nama dok su sve manjine ka 1. Evo ja sam ponavljam Srbin, I vazda cu isticat da mi je I… Više »

bobrock
Gost
bobrock

Združena akcija a? Pa i vi šetate slobodno a zreli ste za Dobrotu.

Zagoric
Gost
Zagoric

Ja sam sad sa jednim serbinom bio na pivo. Veli da vecih ch_marova od vas nema i da ste vi i vasa politika krivi za gubljenje kosova. Ako je tako, nemojte se javljati nikako nego se pokrijte sa necim ili bolje usima.

Samo kažem...
Gost
Samo kažem...

E kad vas dvojica slobodno šetate Crnom Gorom onda može i sami đavo iz pakla…

Bob Rock
Gost
Bob Rock

Pa kad vi, pogani izrodi, mozete slobodno da setate, moze ko god hoce.

Peruta
Gost
Peruta

Ovaj portal zovu: zeleni portal,jer se na njega najviše kače muslimani. Nevjerovatno koliko su zadojeni mržnjom prema svemu srpskom!

Edin
Gost
Edin

Peruta,ja sam Musliman,i to veliki.Navijam za Djokovića,Zvijezdu,Srbiju-samo protiv C.Gore,ne.Školovao sam se i liječio u Beogradu,najljepše trenutke sam tamo proveo,ne mogu da mrzim Srbiju,tamo su mi stričevi,drugari,stare ljubavi.Mržnju prema domaćim Srbima,izazivaju zadrigli,prebogati političari,koji bi i Kosovo branili,do poslednje kapi,tvoje i moje krvi,a vjeruj mi da je crvena i tvoja i moja…

Peruta
Gost
Peruta

Nema razloga da ti ne vjerujem,ali te pitam da li neko od tvojih sunarodnika misli kao ti? Na prste se mogu izbrojiti.

Anonimus
Gost
Anonimus

A na Novostima, Informeru, a naročito in4s cvjetaju ruže…

Primorac
Gost
Primorac

Ja znam da i Srba iz naše države ima malo koji misle protiv ove države, glasaju zato što polupismenost i poluistine koriste partije koje manipulišu sa narodom,i baš ih briga za ikoga ponajmanje za srbe, ali manipulacijama ostaju u politici, žalosno jer pare poreznika trošimo na pogrešne ljude.

Srbenda
Gost
Srbenda

Edine ti si časni i Musliman i Crnogorac! A odje većina nije takva i jednih i drugih ili jednih.

Primorac
Gost
Primorac

Bravo Edin, potpisujem,kazao si srbofasistima da su bolesnici,i da nas obične ljude koji imaju i vole ovu državu ostave na miru.

Nikola
Gost
Nikola

Komsija mi je Srbin i ne zivi nista gore no ja,
Mozda cak i bolje i neka zivi dobar je coek
A sto misli on o vama bolje da vi ne pricam

Send this to a friend