Politika

Perućica: U opštini Nikšić sve spremno da popis počne sjutra

Nikšić/FOTO: CdM

U opštini Nikšić sve je spremno da popis stanovništva, domaćinstava i stanova počne sjutra, kazao je za RTNK Marko Perućica, šef kabineta predsjednika Opštine.

Napominje da imaju dovoljan broj popisivača, te da su popisne komisije dopunjene sa predstavnicima Demokratske partije socijalista.

“Popisna komisija Opštine Nikšić preduzela je sve neophodne radnje da popis stanovništva počne na vrijeme, 30. novembra”, kaže Perućica.

Podsjeća da je po javnom oglasu koji je raspisan za opštinu Nikšić, bilo predviđeno 396 popisivača i dvadeset rezervnih kao i 44 plus četiri rezervna instruktora.

Perućica napominje i da je popisna komisija proširena u skladu sa Sporazumom koji su potpisali predstavnici vlasti i opozicije sa dva člana Demokratske partije socijalista. Objašnjava i proces odvijanja popisa.

“Ukoliko popisivač ne nađe nikog na adresi ostavlja obavještenje u kom su navedeni vrijeme i datum ponovne posjete”, ističe Perućica.

Napominje da će popisivači ukoliko i drugi put ne nađu nikog u domaćinstvu ostaviti broj telefona kako bi se dogovorili sa građanima o dodatnom dolasku.

6

avatar
1000
5
1
0
 
6
draganMNE083NanaNiKšićaninvrijeme gmazova
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
MNE083
Gost
MNE083

Ja nijesam kuci. Dodjite dogodine kad vucic pane!

Nana
Gost
Nana

Nikakva organizacija….popisivači odustaju…

NiKšićanin
Gost
NiKšićanin

Čisto da se zna. Ja ću učestvovati u popisu.
Čisto da se zna, popisivači će morati da mi daju svoje lične podatke da znam koga da tužim ako mi popisni list krivotvore!

dragan
Gost
dragan

Bravo! Respekt.

vrijeme gmazova
Gost
vrijeme gmazova

Nikšićani, neka vam je na pameti OSMIJEH LJUBA ČUPIĆA!!! Ne dajte se ovaj put! Loše je vrijeme, magla nad Nikšićem, ali – SVANUĆE!

Greote😂
Gost
Greote😂

Da treba da neku korist napravite ne bi bili tako azurni.Jedino vidljivo od vlasti u Niksicu su crveno plava i bijela osvjetljenja na sve strane i fotografija sa imenom Niksica napisana cirilicom pored Ljuba Cupica.A on se samo osmjehuje.

Send this to a friend