Politika BOŠNJACI NA METI SRPSKE PROPAGANDE PRED PARLAMENTARNE IZBORE

Pobjeda litijaša otvorila bi bosanski scenario u Crnoj Gori

Muhamed Borogovac

Piše,

Muhamed Borogovac

Uskoro, 30. avgusta 2020. će se održati parlametarni izbori u Crnoj Gori. To su istorijski izbori za Crnu Goru, ali su veoma bitni i za Bosnu i Hercegovinu, jer bi pobjeda litijaša bila prava tragedija za sigurnost Bosne i Hercegovine, i pogotovo Bošnjaka u Crnoj Gori. Naime, dovoljno je pogledati kartu Balkana, pa shvatiti da Bosni treba suverena i neposlušna Crna Gora, kada je velikosrpski projekat u pitanju.

Za Crnu Goru su to istorijski izbori, jer se radi o očuvanju crnogorskog suvereniteta. Ako pobijede crnogorski patrioti, predvođeni Demokratskom partijom socijalista Mila Đukanovića, Crna Gora ce ostati na kursu nezavisnosti od Srbije. Ako bi pobijedile prosrpske stranke, nazovimo ih Litijaši, u Crnoj Gori bi se vjerovatno dogodio bosanski scenario rasturanja države. Dogodilo bi se ono što Srpska pravoslavna crkva “naivno” traži, a to je “samo dijalog vlasti sa Srpskom pravoslavnom crkvom”, tj. sa Litijašima.

Sjetimo se, Alija Izetbegović je svojevremeno pristao na takav “dijalog sa Srbima”. Time je otvorio za promjene Ustav cjelovite građanske države, Republike BiH, da bi smo kroz taj “dijalog” dobili Republiku Srpsku, koja je sada vječna omča oko vrata Bosne i Hercegovine i Bošnjaka. Republika Srpska blokira rad države Bosne i Hercegovine gdje god stigne, da bi je tako dovela do totalnog raspada i prisajedinjenja Republike Srpske Srbiji. Samo zato Bosna sada zaostaje u odnosu na susjedne države Hrvatsku i Crnu Goru, koje su uspješno izbjegle taj “dijalog sa Srbima” i sada marširaju naprijed giganstkim koracima ka svom prosperitetu u okviru Evropske unije.

SPC POLITIČKI MOBILISALA SRBE U CRNOJ GORI

Srbija, Republika Srpska, i Srpska pravoslavna crkva veoma mnogo očekuju od ovih izbora. Naime, oni su masovnim litijama politički mobilisali crnogorske Srbe, i oni će masovno izaći na izbore. Slušajući srpsku porpagandu, imamo osjećaj već viđenog 1992. u Bosni. Sjetimo se, tada su srpski mitingaši širili mit o “ugroženosti srpstva od Ustaša i Turaka”. Sličnost je tolika da sada čak i Đukanovića proglašavaju svojim mitskim neprijateljem “ustašom”.

Oni zbog kojih najviše pišem ovaj članak su crnogorski Bošnjaci. U jugoslovenskom školskom sistemu, Bošnjacima nije bila priznata etnička posebnost, te su bili predmet srpske asimilacije, tj. gubljenja identiteta. Zato su postali lagan plijen srpske propagande, i sada su ponovo cilj te propagande u vezi sa ovim izborima. A da bih dočarao suštinu te propagande, citiram npr. “analizu” slovenačkog IFIMES-a, jednog od mnogih medija sa područja bivše Jugoslavije koji je pod uticajem srbijanske politike.

HAJKA NA ĐUKANOVIĆA

“Čak su Bošnjaci, kao žrtve Đukanovićevog režima, pod strahom od prijetnji prisiljeni da glasaju za svoga zločinca. Tu se misli na počinjene ratne zločine i zločin genocida u Srebrenici sa kojim se povezuje Milo Đukanović, u ulozi tadašnjeg predsjednika Vlade Crne Gore, koji je sudjelovao u radu Vrhovnog savjeta odbrane (VSO) Savezne Republike Jugoslavije o čemu postoje brojni pismeni dokazi. Opravdanim se postavlja pitanje, da li su Bošnjaci zaboravili ili prešućuju činjenicu, da je Milo Đukanović bio najbliži saradnik Slobodana Miloševića (SPS) i da je ostao kao jedini visoki zvaničnik iz ratnog perioda, koji još nije sudski procesuiran, iako ratni zločini ne zastarijevaju.”

Ja, kao Bošnjak, ovako ću odgovoriti na ovu propagandu:

Zašto sada imamo ovu hajku na Đukanovića? Pa upravo zato što je on otkazao poslušnost Srbiji u njenoj nečasnoj politici agresije na susjedne države. Samo zato je sada i Crna Gora postala žrtva te politike. Glasanje za predstavnike Srba u Crnoj Gori, a protiv Đukanovićevog DPS-a, bi značilo kolaboraciju sa velikosrpskim projektom i podršku budućem vraćanju Crne Gore u vazalski odnos prema Srbiji, tj. povratak u stanje “dva oka u glavi” iz devedesetih. Zato je gornja propaganda protiv Đukanovića za pametne u stvari najbolji razlog da glasaju za DPS, ako iz nekog razloga ne žele da glasaju za “Bošnjačku stranku”.

Znajući koliko je Srebrenica bolna za Bošnjake, gornji propagator nastoji nekako povezati Đukanovića čak i sa Srebrenicom. Međutim, zna se ko se smatra odgovornim za Srebrenicu Presuda Intrenacionalnog suda Pravde jasno kaže: Genocid u Srebrenici su počinili Vojska Republike Srpske i Policija Republike Srpske.” Zatim kaže se da je i Srbija odgovorna, jer nije spriječila taj genocid.

Osim toga, srpski propagandist kaže da “postoje mnogoborojni dokazi o umiješanosti u genocid Vrhovnog savjeta odbrane (VSO) Savezne Republike Jugoslavije u kojem je bio i Đukanović, koji jedini još nije sudski procesuiran”. Pa za pametne ovo je najbolja odbrana Đukanovića, jer postoje pismeni dokazi o umiješanosti VSO-a, a ipak svjetski sudovi u kojima sjede vrhunski pravnici, profesionalci, nisu našli za potrebno da procesuiraju Đukanovića. Jedino objašnjenje je da on nije ništa kriv, jer su neki drugi, “važniji drugovi” iz Srbije, donosili odluke.

Na kraju, najbolji argument zašto Bošnjaci treba da glasaju za Đukanovićev DPS, tj. za politiku koja neće prihvatiti dijalog sa SPC i tako će sačuvati cjelovitu građansku Crnu Goru je ponašanje Republike Srpske u BiH prema Bošnjacima koji žive u granicama RS. To su porobljeni ljudi, izloženi su svakom maltretiranju, ne samo od njihovih komšija Srba, nego je to državna politika Republike Srpske sa ciljem da ih istjeraju, da bi prisajedinili Republiku Srpsku Srbiji. Bošnjaci u Republici Srpskoj su stalno izloženi maltretiranju ne samo od pojedinaca, nego i državnim propisima Republike Srpske, i na šalterima Republike Srpske.

Zašto sada imamo ovu hajku na Đukanovića? Pa upravo zato što je on otkazao poslušnost Srbiji u njenoj nečasnoj politici agresije na susjedne države. Samo zato je sada i Crna Gora postala žrtva te politike.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Окле
Gost
Окле

Како сте касно укапирали снагу вјере овог народа, са којом нико не смије да се игра. Највећи освајачи је нијесу промјенили, а сада и режим схвата зашто. Виђећете резултате 30-тог.

Pljevaljka
Gost
Pljevaljka

U tom “savezu” zvanom “Dva oka u glavi” uvijek se znalo ko kosi, a ko vodu nosi, tj. ko je gospodar, a ko je vazal.

Окле
Gost
Окле

Донекле бих се сложио, вазда су Црногорци били привилеговани у Београду, Н. Саду…, да не причам о директорским функцијама, комбинацијама…, знаш о чему причам. Вазда је био понос у Србији рећи да си Црногорац, све док није почела ова срамна политика режима.

🎇🌎🌞💋
Gost
🎇🌎🌞💋

Ja sam tamo rodjena, zivela i nije istina to sto pises. Oduvek je bio kompleks Srba prema Crnogorcima. Nece se desiti to sto prizeljkujete samo zbog ljudi koji vide da to sto radite, donosi zlo.

Ivan
Gost
Ivan

Ziva istina OKLE.A i sada u Srbiji vole Crnu goru , i uvek ce je voleti . Pa vidis li ove slike iz PRAVE CRNE GORE .

Pljevaljka
Gost
Pljevaljka

Da smo mi Crnogorci tu bili glavni, onda bi vi bjezali iz toga braka.

Mesija 'No.1'
Gost
Mesija 'No.1'

Sta kaze jeste ucestvovao naredivao i odlucivao ali nije kriv ahahahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Hogar
Gost
Hogar

A cija pobjeda bi dovela Luxemburg scenario da toga glasamo?

Richi
Gost
Richi

Idi ti u tursku pa tamo drzi predavanja

Mijaujork
Gost
Mijaujork

Svaki glas protiv dpsa je u sustini glas za aleksandra vucica

kontraš
Gost
kontraš

Uvijek ce njima nezavisnost crne gore biti trn u oku

Anti DPS
Gost
Anti DPS

Pravoslavlje je religija mira i duhovnosti i nema veze nikakve sa ovim sto risto propagira

Kaktus
Gost
Kaktus

Dokle god se u CG zmuri na problem cetnika odje srece nece biti,moramo ih ovaj put poraziti za sva vremena

Komita
Gost
Komita

Spc je mobilisala sve srbe u CG da glasaju za profesora popoljuba ali uzaludna im je ta rabota ovaj put

Lida
Gost
Lida

Crna gora je Crnogorska ,gospodo sta nije jasno ,necemo glasati izdajnike Crne gore ,nece nas popovi uciti ko smo.Nije nam djed Risto anfilhije imamo mi nase djedove koji nijesu kleli ,manipulisali i lagali nego bili posteni i casni Crnogorci.

CRNOGORAC
Gost
CRNOGORAC

75 %pravoslavaca je za MCP SPC i oni ne mrze nikoga. Ova prica vise ne prolazi.

Dragan
Gost
Dragan

U Crnoj Gori popovi kolo vode, i dio naroda zavode. Kolovođe mantijaši pod izgovorom protiv Zakona o slobodi vjeroispovijesi poriču pravo državi da uređuje odnose u društvu, ruže pravni poredak i ruše nezavisnu Crnu Goru.

Nemanjic
Gost
Nemanjic

spletke su mahom iz priručnika za “bezbjednjake” i “kosovce” u nekadašnjoj JNA, začinjene duhom “plemenskih skupština” i slavnih Koštuničinih spiskova srbiziranih Crnogoraca.

Dandolino
Gost
Dandolino

Unionistički četnički blok, taktički pred parlamentarne izbore u Crnoj Gori razvrstan u tri falange, koristi se svim mogućim sredstvima da bi zbunio i prevario crnogorskog birača. Laži, spletke i pare su tri osnovna sredstva kojima se služi.

Gibanica
Gost
Gibanica

Dovoljno je pogledati dokumentarac ” Logor Silos ” i sve će vam biti jasno ….

Babaici
Gost
Babaici

Crna Gora jes malena, al’ je casna i postena!🇲🇪🇲🇪

Edi
Gost
Edi

Bosna ni danas ne moze da se oporavi od srpske agresije, ne pitaju se u sopstvenoj drzavi, a to Crnoj Gori svakako nije potrebno!

Zaton
Gost
Zaton

Crna Gora je jaca od svega!🇲🇪

Pobjeda!
Gost
Pobjeda!

Ovo je najbolji tekst koji pročitah u zadnjih 20 godina!
Bravo za Mila i njegov uporni i vrijedni rad za uspjeh Crne Gore!
❤ ❤ ❤ ❤

Amel
Gost
Amel

Ni ja davno nista realnije nisam procitao bar sto se tice nase politicke scene

Stanimir
Gost
Stanimir

Slušajući srpsku porpagandu, imamo osjećaj već viđenog 1992. u Bosni. Sjetimo se, tada su srpski mitingaši širili mit o “ugroženosti srpstva od Ustaša i Turaka”.

Slavkoo
Gost
Slavkoo

Ovi izbori su istorijski na ovim izborima branimo Crnu Goru i njenu nezavisnost od ovih mrzitelja koji mjesecima masu tudjim zastavama i pjevaju trecim drzavama. Ovo je Crna Gora!

Marinel
Gost
Marinel

Necemo dozvlo li ti da se to desi

Stanko
Gost
Stanko

Pobjeda litijasa je nemoguca misija opozicija nikada nije bila u slabijem sastavu, a i nikadagoru politiku nijesu vodili, politiku koja je direktno usmjerena protiv drzave Crne Gore i njenih gradjana.

Stefan
Gost
Stefan

Pobjeda litijasa bi Crnu Goru vratila u srednji vijek iz kojeg se vise ne bi mogla tako lako iscupati, a gradjanski rat bi bio neizbjezan

Jovan
Gost
Jovan

Pripreme za taj scenario su iste one kao i devedesetih godina kada je kolona vozila, autobusa i kamiona krenula na Bosnu, prije par dana su krenuli litijasi na Crnu Goru direktno iz Beograda

Marko
Gost
Marko

Pobjeda litijasa bi znaci ujedno i poraz slobodne Crne Gore, pa odje ne bi ni za jednog Crnogorca vise bilo mjesta, napravili bi nam Sumadiju od drzave…

Marija12
Gost
Marija12

Crna Gora je odlucila

Evaa
Gost
Evaa

Mnogo sto sta bi oni ali ne mogu

Plavusa
Gost
Plavusa

Bruka i sramota za crkvu

Mops
Gost
Mops

Nazalost, moram reci da cemo zajednickom voljom Albanaca, Bosanaca i Crnogoraca odbraniti Crnu Goru. Tuzno ali neophodno jer su Srbi sami stvorili ovakvu atmosferu,kojoj u Crnoj Gori nema mjesta.

Zvoncica
Gost
Zvoncica

Crkva ce vremenom bit najjaca politicka partija

Niki_lutka
Gost
Niki_lutka

Crkva ce bit gora propaganda od politike

Voda_voda
Gost
Voda_voda

Bosnjaci usu u Crnoj Gori oduvijek bili cijenjeni i postovani od strane vlasti. I uvijek su podrskom znali uzvratiti zahvalnost.

Sole
Gost
Sole

Bruka i sramota na sta nam je crkva dosla

Valdanos
Gost
Valdanos

Opozicija se nije makla sa mjesta godinama. Ovaj put su, uprkos svih napora Vucica i Amfija, potvrdili da od njih nikad nista biti nece. Mada je njima dovoljno da budu samo marionete Srbije.

Krimirad
Gost
Krimirad

Cak je iAnfilohije poceo da poziva javno narod da glasa

Zorica
Gost
Zorica

Ovom hajkom na Crnu Goru pokazali su koliko su spremni daleko da idu (da im moze biti scenario bi bio istorijski) zarad nemira i podijela, bez ikakvog cilja. Od start znaju da sa Crnom Gorom ne mogu u borbu.

MajaOP
Gost
MajaOP

Jasno je sta im je za cilj

Diplomata
Gost
Diplomata

Crna Gora ce prije svega zbof sopstvenih interesa odbraniti Crnu Goru. A samim tim doprinijece i susjednim drzavama mir i stabilnost.

Zvijezda
Gost
Zvijezda

Umjesto sto siri nacionalizam i predstavlja opasnost za dve zemlje okruzenja. Srbija bi mogla nesto nauciti od nas i ubrzati svoj napredak ka EU.

DarkoL
Gost
DarkoL

Jasno je da samo zele da sruse vlast a ne da idu u korist vjeri

Cerkan38
Gost
Cerkan38

Ovo nema vise nikakve veze sa vjerom osim sa politikom

Zena_od_sultana
Gost
Zena_od_sultana

Crkva vam postavlja dobar paravan da bi se bavili politikom

Ministarka
Gost
Ministarka

30og avgusta Crna Gora dokazace da je znatno odlucnija u borbi protiv sroskog nacionalizma, nego sto je to bila 2006te godine.

Tijana
Gost
Tijana

Crna Gora je 2006te godine pokazala odlucnost u obnovi svoje drzave, kreiranju sopstvene politike i ciljeva u odsustvu mijesanja bilo koje druge drzave. Za one kojima je to ostalo nejasno, potvrdu ce dati jos jednom 30og avgusta.

Šrćeko
Gost
Šrćeko

Odbranice se Crna Gora od udara Srbije i Crkve i na ovim izborima i nema tih para koje ce im pomoci da dodju na vlast.

Viktor
Gost
Viktor

Ja mislim da nidje u svijetu nema to da kampanju opoziciji crkva vodi. Kad vidim medijske nastupe Krivokapica, to je sve iz crkvi, manastira i takvim stavom njihovim gubi se sekularnost drzave tj. odbojenost crkve od drzave.

Janko7
Gost
Janko7

Politicku kampanju DF na ovim izborima vodi ni manje ni vise nego SPC tj. Amfilohije zajedno sa ekipom iz Beograda, i zato sad pojacaju sa pritiscima da bi ih glasali.

Perica
Gost
Perica

Dzaba ljudi iz Srbije zovu u pomoc pojedince iz CG da zovu svoje rodjake, prijatelje, kumove za pomoc da ih glasaju sad na izbore. Opozicija nema sta da trazi na ovim izborima i toga su svjesni.

banjani
Gost
banjani

Upoređujete,neuporedivo.U Crnoj Gori DPS ima SD,Liberale-SD,Albance,Bošnjake,Hrvate,i SDP se vraća Crnogorskom,to je dobitna konbinacija,a Bosna ima entitete,što u CG Crnogorci neće dozvoliti-đe popovima ljube ruku,tu trava ne niče

Teona
Gost
Teona

Nikad nije bila veca i snaznija hajka na Crnu Goru nego danas

Marko76
Gost
Marko76

Pobjeda litijasa bi unistala Crnu Goru

Gasolina
Gost
Gasolina

Jasne su namjere spc- cetnicko, srpska Crna Gora, ali necete!!!

Medenjak
Gost
Medenjak

Ne daju nam nasu crkvu, jer bi onda tu bila stavljena tacka na Srbiju definitivno.

Nata
Gost
Nata

Samo sanjaj …

Kosili
Gost
Kosili

Ugroženost srba i laži Rista i SPC su samo priča za malu đecu!

Guess?
Gost
Guess?

Jasno je da je ovo samo rusenje nase drzave, nema veze sa vjerom…

Rajko64
Gost
Rajko64

crkva van crkve je pocela da bude gola politika i ocigledno necija profesija!

Pablo
Gost
Pablo

Necemo da budemo ovce, i da dozvolimo da nam se neko sprda sa glavom, jasne su namjere SPC koji su cisti placenici Srbije.

Pakito
Gost
Pakito

Placena predizborna kampanja na celu sa Amfilohijem, pozivaju ko koga da glasa!

Kleopatra
Gost
Kleopatra

Stvorili su samo grupe nacionalista koji nas psihicki maltretiraju vec mjesecima..

Zverka
Gost
Zverka

Poistovjecivanje crkve i nacije je odgovorno za stvaranje ovih svetosavskih sekti!

Horizont
Gost
Horizont

Pare iz Srbije i Rusije samo litijasima stizu, a oni samo odvezali jezik i samo rade to za sta su placeni!

Gagi
Gost
Gagi

Narod koji vjeruje slijepo Amfilohiju sve sto kaze je slobodno mogu da kazem glup i primitivan!

Dorijan
Gost
Dorijan

Prosrpske stranke iliti litijasi!

Akvila
Gost
Akvila

Vidimo na primjeru Bosne da zaostaje u poredjenju na Hrvatsku i CG, jer su pristali na dijalog sa Srbima!

Bond007
Gost
Bond007

Istorija se ponavlja, 1992 su srbi sirili lazi o ugrozenosti srpstva od ustasa i turaka, sad im je samo Milo glavni “krivac”

Pepeljuga7
Gost
Pepeljuga7

Ova utakmica je zavrsena.. Pobjednik je dobro poznat svimaaa, svim srcem za DPS partiju!

Pcelica
Gost
Pcelica

Necemo da budemo plijen srpske propagande!

Sara77
Gost
Sara77

Izmedju ova dva rivala, poznato je ko ce dobiti.. Ne mogu cak ni da se takmice, Milo je toliko ispred njiiiiih, miljama daleko…

LadyM
Gost
LadyM

Poznat je svima scenario koji ce biti.. Ishod je svima poznat!! Apsolutna pobjeda DPS-a je pred nama!

Bizamala
Gost
Bizamala

Izdajnike Crne Gore necemo ni da pominjemo, tkzv litijase.. Stidicete se jednog dana zbog svega ovoga sto radite, sto dozvoljavate da neko manipulise vama..

Crna_Dama
Gost
Crna_Dama

Ne znam kad je to sekta mogla da pobijedi normalan razuman narod?

Zvoncica
Gost
Zvoncica

Litijasi nemaju sanse u ovom mecu,DPS ubjedljiv kao nikad do sad 💪🇲🇪

Patrick
Gost
Patrick

Dzabe im sve,nece litijasi nikog zaplasiti i pobjediti… Vjeciti su to luzeri..

Čigra
Gost
Čigra

30-og avgusta ćemo vam pokazati koliko smo jaki!

Sveznalica
Gost
Sveznalica

Spc politička sekta.

Crnooka
Gost
Crnooka

Ima Crnogoraca više nešto što mislite.koji će braniti svoju državu.

Kameleon
Gost
Kameleon

Oce.preko litija da dodju do glasova za opoziciju.

Zena_od_sultana
Gost
Zena_od_sultana

Spc je izdala Crnu Goru.

Strelac
Gost
Strelac

Svi litijaši su Crnogorske izdajice

Blog
Gost
Blog

Ne možete da se pomirite sa Crnogorskim svakodnevnim uspjesima.

Zver
Gost
Zver

Neće se od Crne Gore praviti Srbija!

Lepotica
Gost
Lepotica

Nećeš Vučiću vladati Crnom Gorom siguran budi!

Aragorn
Gost
Aragorn

Bravo!

Ljeposava
Gost
Ljeposava

Zato odlučno sva podrška DPS-u! Da je vječna 🇲🇪🇲🇪🇲🇪 8

Lenka
Gost
Lenka

Pobjeda litijasa je samo misaona imenica..

Gago
Gost
Gago

Zatvorice se vrata litijasima,nece moci vise da se bahate !

Flavio
Gost
Flavio

Nece se to nikad desiti,nece popovi voditi drzavu!

Hemuli
Gost
Hemuli

Ne moramo strahovati za tim,jer pobjediti nece..

Radojica
Gost
Radojica

Nemaju litijasi sanse na izborima 30og avgusta!

Makarena21
Gost
Makarena21

Nek nam je vjecna! 🇲🇪🇲🇪

Cehotina
Gost
Cehotina

Odlucno za Crnu Goru!

Agata
Gost
Agata

Naravno da bi jer dje popovi umijesaju prste tu nastaje takav scenario.

Boljka
Gost
Boljka

Srpski nacionalisti i četnici ne mogu pobijediti odje.

Zoranko
Gost
Zoranko

Dzaba im mobilizacija i sve pare!

Qwerty123
Gost
Qwerty123

Kako li svi politicari kupuju glasove pricom protiv litijasa, kao da nema drugih problema u drzavi, bez njih.. ajde maksee..

Biljka
Gost
Biljka

Nijesmo se predali ni pred vecim protivnicima. Da je vjecna!! 🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪

Suncica
Gost
Suncica

Zato je sve jaca podrska Dps-u. Za Crnu Goru!!

Marija28
Gost
Marija28

Nikad drzavu Srbima necemo dati

Sarica
Gost
Sarica

I ovaj put cemo odbraniti drzavu CG

Bogetici
Gost
Bogetici

SPC treba da se stidi svojih manipulacija

Ivi99
Gost
Ivi99

Pobjeda litijasa bi dovela najgori scenario u CG

Trubjela
Gost
Trubjela

Necemo dozvoliti da nas vrate u proslost

Vilusi
Gost
Vilusi

Nikad veca hajka na CG. DPS do pobjede

Kuside
Gost
Kuside

Nikad vise 1918

Marko
Gost
Marko

Nasa svetinja je Crna Gora, branicemo je od ovih neprijatelja, zivjela nam i bice najubjedljivija pobjeda do sad 💪🇲🇪🇲🇪

Nema zaborava
Gost
Nema zaborava

Upravo je to njima cilj. Ova svetosavska sekta smatra da samo Srbin moźe biti pravoslaac. Zbog nje su izbili ratovi devedesetih, ogadila je čitavi Balkan i hoće još da Crnu Goru stavi pod svoje. Sve je jasno, maske su pale.

Mirko
Gost
Mirko

30og cemo pokazat ko smo i sta smo, necemo dozvolit da se neko drugi pita nasom drzavom, odlucno za Crnu Goru svi !! 🇲🇪🇲🇪

marius
Gost
marius

Ne moze manje od 30 % gradjana odlucivat o sudbini jedne drzave. Iako sa svim razlicitostima ovih 70% drugih ipak veze nesto zajednicko, a to je multietnicki sklad, i mrznja prema nacionalizmu ,koji 90-tih godina proslog vijeka na ovim prostorima pravio haos, zbog kog je vodjen gradjanski rat, koji je odnio toliko ljudskih zivota. I zato ce pobijedit Crna Gora,… Više »

Drazen26
Gost
Drazen26

Dzabe mobilisu Srbe u Crnoj Gori,nikad oni nece pobjediti i ponistiti nezavisnost Crne Gore!!

Lukovo
Gost
Lukovo

Branimo i mi nasu svetinju,vecu no i jednu njihovu!! Branimo Crnu Goru!!! 🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪

Rastovac
Gost
Rastovac

Nece se to nikad desiti!! Crna Gora je odlucno stala u odbranu drzavnosti!!!

Sipacno
Gost
Sipacno

I ovi izbori su istorijski,a kao sto smo i naucili pobjedicemo i na ovim istorijskim izborima!! Odlucno!

Piazza
Gost
Piazza

Drzava se branit mora,zato 30og hemijske u ruke i odlucno za Crnu Goru!!

Macaka
Gost
Macaka

Ne sjekiraju i ne plase nikog ovi litijasi,jer pobjediti nece a to je sigurno…

Bate
Gost
Bate

Očigledno je da Litijaši to i žele ali svi znamo da neće uspjeti u tome, uzalud pokušavaju na sve načine da okrive Đukanovića. Mi smo kazali glasno: Odlučno za Crnu Goru!🇲🇪

Ibar
Gost
Ibar

Nikad veća hajka na Crnu Goru, na njenu nezavisnost i suverenost, ali ne damo naš dom!

Novljanka
Gost
Novljanka

30og cemo pokazati da smo ujedinjeni.
Odlucno za 🇲🇪

Bokelj
Gost
Bokelj

Kako je u Mojkovac?

Ribolovac
Gost
Ribolovac

Na ovim izborima branimo svetinju koja je veća od njihove, a to je naša Crna Gora!

Miloje
Gost
Miloje

Vrijeme od referenduma na ovamo ide pozitivnom putanjom , narod razmišlja drugačije tj misli na svoje najmilije i na njihovu budućnost , voli svoju zastavu i himnu sve više . Pojedinci ce se sramit vjerovatno kad saznaju i shvate istinu ali država prima k sebi i grešnike tako sve u svemu CG IDE PRAVIM PUTEM I NIJE LIJEPO DA NEKI… Više »

Silvio
Gost
Silvio

Ne znam kako bilo ko moze da pomisli da bi litijasi mogli da dobiju ove izbore osim njihovih pristalica koji su naravno u manjini. No way! Odlucno za Crnu Goru! Da je vjecna.

Panda
Gost
Panda

Sa pobjedom DPS-a, SPC ce uvidjeti koliko crnogorci vole svoju domovinu i kako jako je brane. Otici ce podvijenog repa. Srbiji bi malo bilo da osvoji cijeli Balkan!

Zeta
Gost
Zeta

E moj druze
Kukala mi.majka kad ga ti branis od sopstvenog naroda

Boričje
Gost
Boričje

Srecom pa je vise nas koji volimo svoju drzavu i necemo dati da je domaci izdajnici i spoljasnji fasisti uniste!

Duško
Gost
Duško

Crna Gora je odlučila, Dps pobjeđuje!🇲🇪

Orlov_krs
Gost
Orlov_krs

Zato ćemo 30. avgusta pokazati da je CG ujedinjena i da takvoj politici nema mjesta.

Његош
Gost
Његош

Доста било да мањина (црногорски муслимани,Албанци и Хрвати) владају над већинским православним Црногорцима…ништа вама неће бити ни послије Ђујановића,то знате сами…једино што ћете изгубити власт и нећете моћи да дијелите и на крају разбијете Црну Гору

Sanja
Gost
Sanja

ne predstavljaj se lažno. U CG nikaka ali baš nikada neće pobijediti četničke snage

PODGORIČANIN21
Gost
PODGORIČANIN21

Njegoše lažni, ideš u prošlost veoma brzo ! 😉

Njegoš
Gost
Njegoš

Jasno je ko ide u prošlost. Sto prije prihvatite,biće vam lakše😂😂😂

HrabriSokoli
Gost
HrabriSokoli

Mislim da si nesto pomijesao majstore. Crnu Goru su izglasali Crnogorci, Bosnjaci, Muslimani, Albanci, Hrvati…Srbi su uvijek bili i ocigledno ce uvijek biti protiv Crne Gore, tj nezavisne Crne Gore . Drugo, ne dijele manjinski narodi ovu drzavu i ne stvaraju oni hajku i ne “pale vatru”. Pa su ostali dostojanstveni i bez reakcija i dok se na nekim vasim… Više »

Atos
Gost
Atos

Nisu Petrovići bili protiv Crne Gore, da ja znam

pomorac
Gost
pomorac

Svaka čast za komentar Hrabri Sokole, moje poštovanje…

Send this to a friend