Politika

Pokret Odupri se postaje NVO

Džemal Perović

Lider pokreta Odupri se Džemal Perović kazao je za Dan da je u proteklom periodu došlo do zastoja u radu tog pokreta zbog organizacionih problema i drugih nedostataka i slabosti, ali da su na dobrom putu da to sve prevaziđu. On je saopštio da će uskoro organizovati osnivačku skupštinu pokreta. Kako je kazao, postoji velika vjerovatnoća da će pokret Odupri se postati NVO.

“Pokret Odupri se će biti snažna organizacija sa efikasnim ustrojstvom, ali i širokom otvorenošću, na principima antikoverte. A imaćemo etički odbor. Bićemo dugoročna i snažna brana korupciji, pljački i svim negativnostima koje je u proteklih 30 godina uspostavila ova odnarođena vlast. Uskoro će biti organizovana i osnivačka skupština”, rekaoje Perović.

On je naglasio da u današnjoj Crnoj Gori građanski protesti nemaju alternativu i da neće biti prekida protesta.

“Bilo je različitih viđenja budućih ustrojstava i rada. Međutim, na dobrom smo putu da to sve prevaziđemo ovih dana i da ubrzo nastavimo sa aktivnostima i protestima. Bilo je kritike i samokritike, oprosta i pomirenja… i to je rezultiralo većinskim mišljenjem da odlučno nastavimo. Protesti u Crnoj Gori nemaju alternativu. Zato za nas nema ljeta niti ljetnjih odmora”, kazao je Perović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Petar
Gost
Petar

Vratiti se na ulice! Nije ova drzava vlasnistvo drpsa ima mnogo casnih radnih skolovanih crnogoraca koji nisu za ovaj jednopartijski sistem

Zorka
Gost
Zorka

Jos uvijek tinja vatra slobodarstva! ODUPRI SE!

Caco
Gost
Caco

Evo u komentarima možete da pročitate koji je stav pripadnika DPS partije. Njima smeta što se iskrene namjere skrnavljuju, nego to ustvari podržavaju samo da kovertaška familija ostane na vlasti.

Jelena
Gost
Jelena

ovo treba da je najbitnija vijest, u ovom momentu kad se crna gora bori najvise sa siromastvom i korupcijom..

Ranko
Gost
Ranko

Sto radi CDM. hahahah ko voli Crnu Goru ODUPRI SEE!!!

Elma
Gost
Elma

Podržimo svi zajedno, Odupri se 97000, svaku NVO, radnike,intelektualce, svakog pojedinca jer samo zajedno i bez podjela možemo nešto promijeniti. Ostavite po strani sujetu i prepucavanja preko novina ,samo zajedno i hrabro do krajnjeg cilja!

Miloš
Gost
Miloš

Samo da se voda malo razbistri sa ovim Milovim smutnjama. Bice ponovo izbori. Vi botovi se spremite jer sporazum ce opstati u nacelu! Pa cemo tada da vidimo ko je bio uz narod, odupri se ili opozicija ili oboje.

Luka
Gost
Luka

DrPS majka korupcija

Zigman
Gost
Zigman

Ne daje im Duako Knezevic vise pare pa hoce drzavi da se stave na vrat

Edi89
Gost
Edi89

Sta je , Di Kej presusio izvore pa sad od drzave pare da se uzimaju je li?

Love Me now
Gost
Love Me now

“It’s all about Benjamins…”
Paraaaaa,dajte nam paraaaaa,
Ima li posteno celjade u ovo nasoj domovini ?

mina
Gost
mina

Govorim srpskim jezikom,fakulet sam zavrsila u beogradu,moja crkva je srpska ,a glasala bih ,uvijek,za Dzemala Perovica i njegovu organizaciju,prije svega ,zato sto je pametan i posten covjek,i ima moralni integritet.

Crni panter
Gost
Crni panter

Dok ste bili gtadjanski bunt imali ste uspjeha, ali cim ste se udruzili sa razjedinjenom i dokazano losom opozicijom izgubili ste podrsku gradjana..

kakav divan dan
Gost
kakav divan dan

pokret se nije udruzio vec ujedinio opoziciju sa jednim ciljem. a to su slobodni i posteni izbori.

Walter
Gost
Walter

Uspjeh je kada sa NVO prerasteš u pokret a obrnuto je stvarno propast.
No ne biraju se sredstva kako se neće,, uljebiti”….

Cipsy
Gost
Cipsy

Najjaci su mi ovi koji sad oce da budu neka nvo i to su pobrojali tobos sve cime ce da se oni bave sad da bi opravdali to njihovo neslaganje unutar njih samih koje je bilo.

Send this to a friend