Politika

Politički rat Demokrata i DF-a i na društvenim mrežama

Stisak ruke kada je Carević funkciju preuzeo od Krapovića

Politički rat koalicionih partnera u Budvi, Demokrata i Demokratskog fronta se nastavlja. Demokrate ne prestaju da optužuju DF da sarađuje i pravi koaliciju sa DPS-om.

Posebno u partiji Alekse Bečiča Front kritikuju preko društvenih mreža.

Na zvaničnoj Fejsbuk stranici lidera Demokrata Alekse Bečića, objavljena je poruka: “Građanima Budve čestitamo formiranje nove koalciije”, aludirajući na DF i DPS.

Nakon toga je uslijedila nova poruka na istoj stranici.

NAPOMENA:
“PzP i SNP isključili su svoje odbornike zbog saradnje sa DPS-om. DF sa državnog nivoa podstiče i pohvaljuje svoje odbornike u SO Budva zbog saradnje sa DPS”, navodi se na stranici lidera Demokrata, ispod koje je objavljena i fotografija.

Na sve ovo regovao je OO PzP Budva. Naglašavaju da su iznenađeni činjenicom da su njihove koalicione kolege plasirale grubu neistinu kada su na FB profilu svog partijskog lidera targetirali bivše i sadašnje članove ove stranke kao ljude koji su isključeni zbog navodne saradnje sa DPS.

“Zbog javnosti, ali i činjenice da se radi o ljudima koji ničim nisu zaslužili takvu vrstu javnog targetiranja moramo odlučno da demantujemo navedeno. Naime, gospodin Stevan Džaković nije isključen iz rada Pokreta za promjene zbog saradnje sa DPS već isključivo zato što je mimo odluke stranačkih organa, a ne sumnjamo iz njegove najbolje namjere tada podržao kandidata Demokrata za mjesto predsjednika Opštine Budva Dragana Krapovića. Ovo naglašavamo, jer je i u periodu prije izbora 2016. godine – odbornik Džaković bio prepoznat kao beskompromisan borac za bolju i pravedniju Budvu”, navode u lokalnom PzP-u.

Tvrde da je Valentina Tadić  i dalje je odbornica koalicije DF čiji je konstituent i Pokret za promjene.

“Iako nije, po sopstvenoj želji i iz ličnih razloga involvirana u stranačku hijerarhiju – to ne znači da je isključena, niti se ikada vodila priča oko njenog isključenja – te ne razumijemo zašto se poseže za ovako niskim udarcima i neistinama? Mi razumijemo da se ponekad neke činjenice ne interpretiraju najbolje, te ovoga puta zaista ne želimo da ulazimo u javnu polemiku sa opozicionim kolegama, ali smatramo da se istinom ne smije manipulisati niti se građani i crnogorska javnost smiju dovoditi u zabludu, te se iskreno nadamo da se ovakvi propusti neće ponavljati”, poručili su iz lokalnog PzP-a.

Treba napomenuti da se politička situacija u Budvi više nego burna jer su Demokrate  revoltirane nakon što je odluka koju su inicirali o utvrđivanju javnog interesa, a kojom su, kako navode, od gradnje trebalo da budu zaštićene dvije zelene površine u gradu, park u turističkom naselju Slovenska plaža i parcela ispred TQ plaze, skinute sa dnevnog reda glasovima DF, Demokratske partije socijalista i nezavisnih odbornika Stevana Džakovića i Gorana Pejovića.

Demokrate tvrde da se u Budvi sprema nova koalicija, dok u DF-u kažu da Demokrate izmišljaju i spinuju, te da to čine jer ne mogu da se pomire sa činjenicom da njihov čovjek, Dragan Krapović, više ne rukovodi gradom.

Na Fejsbuku se vodi polemika zbog dešavanja u Budvi. Dok jedni podržavaju Demokrate i tvrde da je DF “izdajnički savez koji je uvijek sarađivao sa DPS-om”, drugi smatraju da su isti i jedni i drugi, te da se “od …… ne pravi pita, a ni vlast od opozicije”.

Demokrate su neke komentare sa FB izbrisali jer im ne idu na ruku, a čini se i ne trpe kritiku.

M.Dušević

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Cinik🇮🇱
Gost
Cinik🇮🇱

Dešavaju li se ove stvari npr u Majamiju u sred sezone?

Srbi su Turci
Gost
Srbi su Turci

Iste te demokrate i df brane Kosovo preko društvenih mreža jer ga tamo ne smiju poći a odma je pored srbije.

Fileopg
Gost
Fileopg

Demokrate su, u Crnoj Gori, iznijeli u javnosti uvrede i kvalifikative kao oblik obraćanja, svojstvene populistima i malograđanštini. Taj užas, ta pošast od obraćanja kao da je direktno sa ulice ušla u politiku. Neko vrijeme su bili prijemčivi mlađoj populaciji sklonoj buntu i preziranju stereotipa, ali se izvrnula u svoju suprotnost koja postala je ogavna i dosadna, zato i nagla… Više »

O Tempora...
Gost
O Tempora...

Magistar se osjeća kao Močvarski Car močvare u kojoj se nalazi opozicija i, u mjesto “divida e impera”, viče: podjele, a ne pobjede!

kućni praznik
Gost
kućni praznik

nemoj te da mi dirate df..oni badnjke nose čak u bijograd

red ties
Gost
red ties

ne daj se bečko, svi su protiv vas

rote krawatten
Gost
rote krawatten

nvo grupa za promjene se transformisla u pzp i tada su na izborima imali oko 12% a sad 0,002..i sve isti ljudi u rukovodstvu i skupštini

Dejo ferrara
Gost
Dejo ferrara

Ja u skadar za mladu nevjestu plavušu. Od 25 do 28 godina i pravac italija.

Teo
Gost
Teo

Iole da imaju politicke mudroati DF i Demokrate bi svoje razmirice resavali van medija a javno istupali slozno i protiv DPS.

ND
Gost
ND

Duel oko kolača partija koje su iste,samo što se Bečić ukriva!

Ljubo
Gost
Ljubo

Steta je sto ce i demokrate zavrsiti u kanal jer ne vide dalje od svog interesa…sve je problem dje krapo i druzina nemaju korist….gradska arhitektica njegov kadar odbija projekte pa ih onda ponovno radi krapova majka uz ozbiljne nadoknade i onda ti isti dobijaju dozvole bez problema….sve je isto kao kad je dps bio samo je razlika u cijeni

Tihi okean
Gost
Tihi okean

Demokrate su proslost,sve su srusili,a nista ogradili nijesu…

Podgoricanin
Gost
Podgoricanin

Njjaci na slici mi je ovaj Boreta (okle je sLJeglo ovo ) koji drzi prst na ruci kao neki filozof sto bi rekao Migo Velicanstveni :))))

Sahat kula
Gost
Sahat kula

Ne razumajte se Demokratama.Oni su stvoreni da sve zamute. Niko nikad nidje nije radio ,a sve znaju o svemu. Mnogo vala,pa da su sve Tesle i Njutnovi, a ne zaludnjaci uobrazeni

Brat
Gost
Brat

Sk, perfektno si opisao ove “demokrate”.

FreeMontenegro
Gost
FreeMontenegro

demokrate – facebook partija…..df- kafanska partija; osim meda nariljanoga koji je kafanski tviter kvazipolitikolog…i ovima jadovima da damo da vladaju……piiiiiih…..

Stop
Gost
Stop

Treba formirat sve opstine i vladu na facebook, i dati demokratama da upravljaju, to je facebook partija i nista drugo.

Nikola
Gost
Nikola

Potpuno razocarenje demokrate, zao mi je kad vidim kome sam dao glas.. pa ako ste vec protiv udjite u skupstinu i kazite nek ostane trag iza vas a ne precutno ste ih podrzali samim izlaskom.. drugo kao nezrela djeca niko vam ne valja osim vas, a sami znate koliko je bilo stranackog zaposljavanja, revansizma,otpremnina a najvise NEZNANJA!

Teo
Gost
Teo

A vazi da si ih ti glasao botu

Nikola
Gost
Nikola

Eto ,cist primjer ovog sto pricam, odma sam bot.. eto glasao sam ih i nikada vise necu.. ne treba se za nikog vezivati al moras biti otvoren pa rec jel istina sto kazem il nije , nije moguce da niko bas ne valja a da samo ini su u pravu!? Pritom dobro znamo sto se desava i sto se desavalo… Više »

važi
Gost
važi

Nikola, kada pročitam što ti odgovaraju članovi “crvenokravataške sekte”, moram da priznam, ispao sam budala što sam ih glasao. To je najobičnija kopija DPS-a i Vučićeve stranke, samo laju, ništa ne rade, ni jedan rezultat nemaju, zapošljavaju samo svoje članove koji dana radnog staža nemaju. Vrhunac svega, zbog svojih bijednih političkih poena ruše opozicionu vlast u Budvi, i ono što… Više »

Teo
Gost
Teo

A vazi botovi, svi ste kao glasali Demokrate pa zavrsite sa time da su najgori i da je najbolje glasati kovertase. Bas bas providno. Ja vam ne bih dao taj sendvic

Ljubo Mijović
Gost
Ljubo Mijović

Iz Aviona se vidi da lažeš ..Botu DPSa..

Klaponja
Gost
Klaponja

Piše se razočAranje, razočaravajući bote.

Musa
Gost
Musa

Đeca se malo igraju, no bolje i oni da se igraju nego onaj što pokra i uteče za Bg..

Nino
Gost
Nino

Kao i uvjek na objavama demokrata vidjecete od 100 komentara mozete provitati svega 10,15 jer naravno kako bi neko mogao drugacije da razmislja… vodeci se njihovom idejom shvatih da sam jos jednom prevaren tacnije da sve sto su pricali prekrisise , da dobismo opet stranacko zaposljavanje,revansizam,i kombinacije koje ne rade vise jedni nego drugi ,pored toga veliko ne znanje pa… Više »

Ljubo Mijović
Gost
Ljubo Mijović

Jesili ti Nino ili Nikola?..Ili oboica?..A sigurno jos petorica..

Nino
Gost
Nino

Pa zbog tahvih kao sto si ti bice nas na 100 000 jer mene ne zanima ni dps ni demokrate prije sam glasao za sdp al jedno je jasno da ne trpite kritiku, al neznanje vam je ocigledno , i to vas boli, morate malo imati radnog iskustva da bi presli na drugi nivo, ni kafana se ne moze vodit… Više »

važi
Gost
važi

Nino, ne trudi se, pričaš sa crvenokravataškom sektom koja je prije izbora obećavala kako će da se bori protiv korupcije, nepotizma i partijskog zapošljavanja, a u Kotor i Budvu su zaposlili na stotine bolida bez jednog dana radnog staža! To ti je formula DPS-a, zaposliš jednog a glasaće te cijela familija. Demokrate su ti KOPIJA DPS-a i Vučićeve stranke, samo… Više »

Samo pošteno
Gost
Samo pošteno

Najpoštenije bi bilo da izađu po njih 10 s obje strane sa toljagama na livadu, pa udri, udri, dokle zadnji ne padne. Koji zadnji padne, sve njegovo u Budvu!

123
Gost
123

Čudna stranka su Demokrate. Nemaju stav o većini tema koje su na dnevnom redu. Nikakve strategije, nikakve taktike, bez političkog programa, neće u Skupštinu, neće na izbore (pa ipak izađu kad mogu nešto da profitiraju), ostala je samo opstrukcija. Opstrukcija opozicije najviše, opstrukcija vlasti ponekad, i konačno opstrukcija samih sebe. Neiskustvo i neznanje koje će ih na narednim izborima prepoloviti.

Bunjevac
Gost
Bunjevac

Podrska za saradnju DF i DPS. Budvi trebaju soliteri a ne parkovi

Flojd
Gost
Flojd

Prije bi rekao da je iscenirani sukob u organizaciji dps-a kako bi uzdrmao vlast pa da prorade pajseri kao u kotoru.. mada necete gledati taj film.

PgM
Gost
PgM

Jao divno. Prozivaju df po drustvenim mrezama a i dalje sjede u foteljama koje im je donijela ta koalicija

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Bravo PzP

Dps
Gost
Dps

Aaa ja sam za DPS i nista mi milije nebi bilo nego da napravimo koaliviju sa DF-om kako bi becic plakao kao malo dijete !
To bi mu bila karta za izlazenje iz politike 😂

Draško
Gost
Draško

Obraz vas ne smeta,ni jedne ni druge,prema tome samo naprijed.Aleksa i Boris su posebna priča,nezreli egoisti.

Ljubo Mijović
Gost
Ljubo Mijović

Vi bi iz DPSa sa crnim djavolom u koaliciju ..Samo da nešto ukradete.

Dps
Gost
Dps

Hahahahah kako tebe boli kad cujes rijec DPS 😂

Nino
Gost
Nino

Demokrate kao i nezrela razmazena djeca ili cemo ovako ili necemo uopste. Poznati su sto na svom profilu i svuda sklanjaju komentare koji im ne idu na ruku pa cete tako vidjeti da od 100komentara mozete procitati svega 10,15… i ja kao jedan od onih koji uslisi njihove simpatije sam vec dugo razocaran misleci da je nova energija tu a… Više »

Teo
Gost
Teo

Vazi botu, svaki post vam je na isti kalup danas:ja sam glasao Demokrate ali-pa roman kako su nikakvi

Send this to a friend