Politika

Šabović: Singapurski zavodnik politički impotentan

Mirza Šabović

Bivši ministar finansija i socijalnog staranja Milojko Spajić više nikada neće biti u prilici da obavlja visoku državnu funkciju, tako da posve razumijem zbog čega ne želi da vrati diplomatski pasoš Crne Gore, kazao je član Glavnog odbora SDP-a Mirza Šabović.

<<<Spajić: Nelegalni penzioner Krivokapić se sveti, beskorisni diplomatski pasoš nikad ne koristim<<<

Kako je naveo, diplomatski pasoš je vrijedna uspomena ministrovanja milojkovog, a i izgleda i jedino sa čime se sada može ‘isprsiti’ pred svim tim Francuskinjama, Japankama i mulatkinjama, jer funkcije više nema a od stare slave se ne živi.

“Međutim, ono što zabrinjava je nazivanje diplomatskog pasoša Crne Gore ‘beskorisnim’ što je najbolja potvrda, ne samo, odnosa bivšeg ministra prema državi, već i njegovog nedostatka elementarne, gradjanske i političke kulture”, kazao je Šabović.

On je ocijenio da ne postoji primjer u bilo kojoj zemlji, da jedan bivši ministar za dilpomatski pasoš svoje države kaže da je ‘beskoristan’, tako nešto jednostavno ne postoji, osim kod Spajića, koji vjerovatno ne zna da pasoš nije samo putna isprava već i simbol pripadnosti suverenoj državi.

“Siguran sam da Milojko takav termin ne bi upotrijebio za diplomatski pasoš jedne njemu draže susjedne države kada bi bio u posjedu istog”, naveo je Šabović.

Član Glavnog odbora SDP-a ocjenjuje da se vjerovatno razlog za revolt bivšeg ministra i upotrebu nezrele terminologije krije i u činjenici da mu je bivši premijer Zdravko Krivokapić uskratio podršku pokretu ”Evropa sad” ili što bi se reklo, Zdravko Milojku dao korpu.

“Mickey se kao ‘iskusan’ zavodnik ne nosi baš najbolje sa odbijanjem i povrijedjenom sujetom jer je svjestan da je potentnost njegovog političkog projekta u padu.
Pala je maska ‘eksperta’ sve što je iza nje ostalo je političko foliranje, ali i potencijalna krivična odgovornost zbog netransparentnog i za državu štetnog zaduženja”, zaključio je Šabović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Tay
Gost
Tay

Super, ali s kim ste u koaliciji po opštinama?

Miloooooo
Gost
Miloooooo

Poništite pasoš jednim klikom pa neka se slika ( za srbijanski).

Darija
Gost
Darija

Odličan tekst . Bravo !

MneMicky
Gost
MneMicky

Dobar tekst!

Send this to a friend