Politika

Šaranović izbore ocijenio kao “paradu mraka”

Poslanik Demokrata Danilo Šaranović, ocijenio je da su prošli lokalni izbori, kako kaže, nikad gora parada mraka na dnevnoj svjetlosti. Kaže da su tu “paradu” režirale vladajuće partije, u izvođenju kriminalnog miljea sa njom povezanog.

“Tokom lokalnih izbora, 26-og novembra, bili smo suočeni sa pritajenim zlom koje je odlučno izašlo iz svojih jazbina u cilju nezakonitog sticanja i odbrane izbornog rezultata”, poručuje Šaranović.

Tvrdi da je uoči izbora napadnut, zajedno sa kandidatima za odbornike u SP Cetinje Markom, Balšom i Novakom, .

“Udarali su nas, lomili automobil, repetirali pištolje u čelo i prijetili da će nas sve ubiti. Kukavička sila koja je izvedena na ulice, bila je odlučna u svom naumu”, tvrdi Šaranović.

Naglašava da su na izborni dan predmet napada bile i žene, te da je time nastavljena praksa prebijanja i hapšenja onih koji otkrivaju kriminalce. Šaranović kaže da je i Prijestonica bila preplavljena automobilima zatamnjenih stakala, iz kojih su izlazila lica sa fantomkama.

“Ta lica su bila tu da uz pomoć suzavaca daju doprinos “slobodnom izražavanju volje“ građana na izborima. Nakon završetka glasanja, preselili su se u zgradu Prijestonice, čemu svjedoče i video snimci”, tvrdi Šaranović.

Smatrda da je bilo tužno gledati nespremnost države da štiti svoje građane, te da je vlast tokom izbornog dana pokušala uhapsiti slobodu.

Šaranović poručuje da su protekli izbori pokazali horizonte demokratije našeg društva, ali i to da je ovo najmanje politička borba. Ističe da sve ovo navodi na zaključak da državom vladaju, kako kaže, političke kukavice.

“I kažu – sila  Boga ne moli. Međutim, ta sila će popustiti pred crnogorskom mladošću, jer sa ovim mladim ljudima, svanuće Crnoj Gori majska zora. Crnu Goru ne damo”, poručuje Šaranović.
Ža.B.
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Vule
Gost
Vule

ko je bio na CT tih dana zna da ste upravo vi odgovorni za mračnu situaciju, tenzije i provokacije…uostalom građani su vas zbog toga i kaznili

Molina
Gost
Molina

Vi ste mrak sami po sebi.

Fjodor
Gost
Fjodor

Mislim da je jasno da Demagozi jos uvijek nijesu u stanju da DPSu oproste pobjedu!

Don
Gost
Don

Demagozi koji su izgubili i sad i uvijek ce pao mrak na oci pa jedino to i vide…logicno

Teslina šćer
Gost
Teslina šćer

Kapiram da je vama aktuelna parada ponosa, ali imajte malo postovanja prema necemu tako bitnom kakvi su izbori!

Donja Morača
Gost
Donja Morača

“Crnu Goru ne damo”, poručuje Šaranović. Čitam, ne vjerujem. On i četnička družina brane Crnu Goru. Nema Šaranoviću više tih Crnogoraca koje možete vašom pričom prevarit. Vi koji ste protiv Crnogorske crkve, jezika, himne, zastve, branite Crnu Goru. Više smo vam vjerovali dok ste kokarde nosili.

daga
Gost
daga

Saranovicu,dobro ste pretekli,a ko si ciji si bolje se usima pokrij i potavi se.

Jana
Gost
Jana

A vi ste parada crvenih kravata. Ajde cutite vise i prihvatite poraz.

omegle
Gost
omegle

zasto lazes Saranovicu?? nisu te takli, sve si iscenirao i nemoj da pricas molim te, kad ti niko vise ne vjeruje !

Send this to a friend