Politika

Šćekić: Država nikada više ne smije dozvoliti da kriminalne strukture sastavljaju vladu

Dragoslav Šćekić/Foto: MZ

Država nikada više ne smije dozvoliti da kriminalne strukture sastavljaju vlade kako su to činili do 30. avgusta, poručio je odlazeći ministar zdravlja Dragoslav Šćekić.

Ministar navodi da Socijalistička narodna partija je subjekat koji se 25 godina bori protiv organizovanog kriminala i korupcije, čega su, kako kaže, “”reprezenti upravo vođe DPS režima i njima bliskih struktura koji su zajedno ostvarivali veliku materijalnu korist na račun građana”.

“Upravo smo kao dio 43. Vlade pokazali odlučnost i preduzeli konkretne korake i uvijek ćemo biti partner i podrška, kako smo to i do sada bili, svima onima koji žele nedvosmislenu borbu protiv kriminala i korupcije”, dodao je Šćekić.

Država nikada više, po njegovim riječima, ne smije dozvoliti da 2kriminalne strukture sastavljaju vlade kako su to činili do 30. avgusta”.

“SNP kao učesnik ove i budućih vlada sigurno će biti garant nastavka takvog djelovanja i borbe ili nećemo biti dio takvog ambijenta koji ne želi da se suprotstavi organizovanom kriminalu i korupciji. Zahvaljujući našim stradanjima tokom 25 godina vlasti DPSa u toku su odlučni procesi i konkretna otkrivanja i procesuiranja počinilaca i nalogodavaca najtežih krivičnih djela protiv države Crne Gore, njene imovine, a samim tim i građana”, dodao je Šćekić.

Pokušaj Lazovića, kaže ministar, da “spinuje” javnost probajući da se predstavi kako on “sastavlja Vladu i time dodatno rušeći politički ambijent i povjerenje između političkih subjekata od 30. avgusta kod SNP-a neće proći”!

“Napominjem da je građanima Crne Gore i nama kao nosiocima izvršne vlasti, neprijatelj isti i da nam je zajednički cilj da vratimo društvo na odgovoran kolosjek, vratimo snagu institucijama sistema i zatvorimo poglavlja 23 i 24.
Onima kojima to nije cilj, ma kako se oni zvali i za čije interese djelovali kroz određene kriminalne političke strukture nikada više neće upravljati Crnom Gorom”, zaključio je Šćekić.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Posmatrac
Gost
Posmatrac

Genijalni Ministre..ZAKUNI SE NA SRPSKU VJERU DA U JEDNOM ODDLJENJU ..JEDNE BOLNICE..U GRNOJ GORI..OKO 22H NIJESU SVEŠTENICI SPC..VRŠILI VJERSKI OBRED..MOLITVU..NAD BOLESNIKOM…22 09 2021 god.

Iznogud
Gost
Iznogud

A jeste, evo vas posle 30. avgusta više po zatvora nego prethodne vlade. Ne mlati nego batali priču i gubite se više!

Darija
Gost
Darija

Ne valjaš ništa Dado !

NATO
Gost
NATO

Misliš na crkvu jel?

mojsije
Gost
mojsije

Scekicu,kakva je uloga vaše SNP u razvoju i stabilnosti Crne Gore.Politika vaše stranke je u suštini nastavak politike Milosevica.Pricate neprimjernu ulogu vaše stranke.

Borko
Gost
Borko

Tacno, ali i vi vladate jer su vas podrzali

DraganHN🇲🇪
Gost
DraganHN🇲🇪

Vi svi politicari ste najveci neprijatelji i mrzitelji Crne Gore

Hajduk
Gost
Hajduk

Neka Scekicu, koliko stanova imas

ciko
Gost
ciko

pablo scekic od CG, nisu samo stanovi, livade i pasnjaci, auta, lokali………..

Send this to a friend