Politika

Šćepanović: Ništa novo, Demokrate opet plagiraju

Šćepanović

Demokratska Crna Gora je prekinula bojkot Skupštine, ali nije raskrstila sa neznanjem i nedobronamjernim pristupom dijalogu i unapređenju izbornog sistema, saopštila je danas poslanica Demokratske partije socijalista, Marta Šćepanović.

“Odbor, čiji su rad bojkotovali, do trenutka do kad ih nije primorala međunarodna zajednica da se dogovore sa DPS-om, već je predvidio održavanje svih lokalnih izbora u jednom danu. Naknadna pamet Demokrata i kićenje tuđim perjem ili drugačije rečeno – plagiranje je njihov manir po kojem su prepoznati u Crnoj Gori”, navela je Šćepanović.

Ipak, kako je istakla, pokušaj omalovažavanja civilnog sektora, akademske zajednice i političkih partija u vlasti je kratkog daha.

“Sve izmjene, prema preporukama međunarodne zajednice, smo već predvidjeli, uključujući održavanje izbora u jednom danu, a kada ih usvojimo u Skupštini, ostaće samo da se izmjerimo na izborima. Tada se pres konferencije i groteskni nastupi funkcionera Demokrata ruše pred političkom snagom vladajuće koalicije, koja pobjeđuje prema posljednjim istraživanjima i posrnule Demokrate, ali i ostatak opozicije”, zaključila je Šćepanović.

25

avatar
1000
25
0
0
 
25
Crnogorac45RafaelloIskra95Svetlana_TVMarelica
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Crnogorac45
Gost
Crnogorac45

Nesposobna opozicija trazi formiranje tehnicke vlade jer i sami znaju da im je los izborni rezultat zagarantovan. Niko ne zeli da podrzava politicare koji tri godine nista ne rade, a regularno primaju plate.

Rafaello
Gost
Rafaello

Sve gradjani vide, ko se koliko trudi i zalaze za ovu drzavu, a ko kuci sjedi i prima platu od skoro 2000. Pa da posle ne bude kukanja kako su izbori namjesteni, jer svaki nerad gradjani ce osuditi na izborima.

Iskra95
Gost
Iskra95

Demokrate su svojim neznanjem i neiskustvom doveli Kotor do politicke krize. Oni su politicari koji ne zasluzuju povjerenje gradjana, jer nista korisno za nas i nijesu uradili.

Svetlana_TV
Gost
Svetlana_TV

Kakav predsjednik partije takva i partija. Plagiranje im je preslo u naviku.

Marelica
Gost
Marelica

Demokrate briga za gradjane i za njihove interese, oni samo prave planove koji su u njihou korist.

Tommy_h
Gost
Tommy_h

Becic je veliki egoista, koji ni svoj magistarski rad nije bio u stanju da napise, tako da me nista ne cudi sto su Demokrate izgubile vlast u Kotoru. Tamo se vidjelo da njihova politika ne vodi napretku i prosperitetu, vec stagnaciji i nazadovanju.

Bokelj
Gost
Bokelj

E kukala ti nekom nešto da kažeš….

Vavid
Gost
Vavid

E kuku li se kuci đe se Marta udomo, ako već nije..Ja mislim da će da ih postoji ka’ u vojsku..

Prepelica
Gost
Prepelica

Bas ce neko da dopusti da se Demokrate nesto pitaju. Ma vazi

Srna
Gost
Srna

Ništa novo od Demokrata,kakav Becic takvi i svi ostali

Dakica
Gost
Dakica

Njihova nesposobnost i neznanje je odavno očigledno

CiciMici
Gost
CiciMici

Bolje da su promijenili naziv partije u plagijatori

Azra01
Gost
Azra01

Sta mogu naučiti od Becica bez da plagiraju. Sve je jasno ko im je na celu partije

ines23
Gost
ines23

Demokrate nijesu raskrstile sa neznanjem i nedobronamjernim pristupom dijalogu i unapređenju izbornog sistema, nego džabe pokušavaju da sad sebe predstave u drugom svijetlu pred međunarodnu zajednicu.

Vitinka
Gost
Vitinka

Mislim da su Demokrate sve rekle gazem svoje rijeci nikad sa DPS-om, pa onda trcke u Odbor dosli.

Send this to a friend