Politika

SD u Danilovgradu osvojio 82 odsto više glasova nego 2016.

Danilovgrad

Socijaldemokrate su poslije održanih lokalnih izbora u nedjelju potvrdile da su važan faktor na političkoj sceni u svim lokalnim sredinama, uključujući i Danilovgrad, tvrde u toj partiji.

“Porast od 82 odsto koji smo zabilježili u Danilovgradu, pokazatelj je ispravnosti naše politike, kao i činjenice da smo našim sugrađankama i sugrađanima ponudili konkretan i ostvarljiv izborni program i ljude čiji je lični i profesionalni integritet garant da ćemo sva svoja obećanja i ispuniti”, saopštio je Radovan Radulović, predsjednik OO SD Danilovgrad i nosilac liste Socijaldemokrate-Ivan Brajović-Dosljedno za Danilovgrad.

Prema njegovim riječima ovi izbori su pokazali da socijaldemokratija živi i jača u svim djelovima Crne Gore, te da su jedina partija koja uz konstantan rast podrške može da se pohvali i činjenicom da u svim sredinama ima predstavnike u lokalnom parlamentu.

“Ubjedljiva pobjeda snaga koje se zalažu za građansku, multietničku i evropsku Crnu Goru omogućava da se pomenuta većina fokusira na dinamičan razvoj svih sredina, čemu će Socijaldemokrate dati doprinos i u kadrovskom i programskom smislu. Ovom prilikom želim i da se zahvalim svim građankama i građanima Danilovgrada, koji su nam dali povjerenje, ali i svim članovima, aktivistima i simpatizerima naše partije koji su svojim zalaganjem dali nemjerljiv doprinos sjajnom rezultatu Socijaldemokrata”, zaključio je on.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
free
Gost
free

Dobro je poznato koliko su Danilovgradjani pismeni

Crni
Gost
Crni

Ranije ih je glasalo 12 ljudi a sada 10…bravo

Opozicija
Gost
Opozicija

E milije mi je što će DPS sam bez vas formirati vlast, no da je opozicija pobijedila.Nepopularni ste !

Banja
Gost
Banja

Ali ste u suštini doživjeli poraz,jer niste ostvarili glavni cilj-da ucjenjujete DPS.Ubili su vas sa 19 mandata , tako da te procente možete bačit u Zetu. Sada ćete imat problem sa obećanim zapošljenima.

Blazo
Gost
Blazo

Ovo je najgora sektaska organizacija koja se pojavila na politickoj sceni Crne Gore u njenoj istoriji.Najveci prevaranti,poltroni i lazovi.Igraju se ljudskim zivotima sa njihovim obecanjima.SD bljak.

Siki
Gost
Siki

Bolji od SDP i Ranje kako god obrnes

Limena petlja
Gost
Limena petlja

SD je otpad od SDP!

Joko
Gost
Joko

Koliko osvojose procenaya u DG

Svetozarević
Gost
Svetozarević

Nije važno, ako su imali 100 glasova a sada 182, to je porast od 82%. A oni pred izbore kao korov poslije kiše.

Ivo
Gost
Ivo

Ovi isti ka demokrate demagozi😂

Send this to a friend