Politika

SDP Bečiću: Kokoške nikad ne mogu polećeti ka prave ptice

SDP

Socijaldemokratska partija SDP priznaje da joj se obistinila ona narodna “Vrijeme orla može naćerati da zimuje među kokoškama”, ali nijesu, kaže, znali da je za politiku Alekse Bečića toliko istinit onaj drugi dio “ali kokoške nikad ne mogu polećeti ka prave ptice”.

<<<Demokrate o Krivokapiću: Pi, mislimo, pi!<<<

“Opade perje Vašoj prevarnoj politici ove jeseni Aleksa, od Brisela kojeg ste uspjeli obmanuti pa do Budve dje su Vas svi viđeli”, kazali su u SDP-u.

Oni su istakli da će Bečić završiti na pogrešnoj strani političke istorije.

“Kad, Aleksa Bečiću, i psovku morate da plagirate pa Vam je smisli neko drugi i kad su Vam veliki oni koji su borce za nezavisnu i građansku Crnu Goru zvali “bando izdajnička“, onda nažalost postaje jasno da ste rođeni, odrasli i da ćete završiti na pogrešnoj strani političke istorije. Nažalost, od Vaše partije pravite još jednu sezonsku pojavu tipa Darka Pajovića. Kad smo vidjeli da je Bečiću najvažnija fotografija sa Ustavom koji je pisao predsjednik SDP-a, nadali smo se da Aleksa može istinski  napustiti svoja uvjerenja portparola Srđe Milića. Ali, sad poslije Budve, nažalost, postaje očigledno da je Aleksina politika samo kamuflirana, strašljiva i vlastoljubiva verzija gubitničke velikosrpske politike koja je u crno zavila svu Jugoslaviju i srpski narod”, ističu u SDP-u.

Oni su poručili Bečiću da mu se omaklo da je nezavisna Crna Gora “nacionalistički koncept u koji se nijeste htjeli ućerati”.

“I znamo da je baš to razlog Vaših primitivnih uvreda i mržnje prema SDP – jer je za Vas, i tu ste u pravu Aleksa, SDP simbol crnogorske nezavisnosti. Koliko god vrijeđali ipak nam je najvažnije da Vi,  ako ste lider Aleksa, odgovorite zašto Vaš potpredsjednik Pejović i Vaš gradonačelnik Budve aplaudiraju iz prvog reda pomami mržnje i šovinizma. Zašto vrh Demokrata aplaudira porukama o “ujedinjenju srpskih zemalja i oslobađanju srpskog mora”,  to vi odgovorite. I sve to u državi u kojoj je g-din Aleksa  poslanik ali ne smiju ući u plenarnu salu da pokažu koliko mu basta”, pitali su u SDP-u.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Ljuta
Gost
Ljuta

A lignje su ljigave

News
Gost
News

Odbačeni Ranja udvara se DPS.Ovo je zahtjev za oprost grijeha i molba za koaliciju.

Faj
Gost
Faj

A nije to no se dogovrio sa Becicem. Kad je Becici vidio da je procitan i da ne moze uzet CG glasove, Ranja se sad po dogovru sa njim percina da bi ih on uzeo. Ali i Ranja je davno procitan da je Becicev privjesak i narod nece pasti na ove fore.

Ljuta
Gost
Ljuta

Zalud ranku sad sve….sad bi katnic opet morao da pogleda privatizaciju jugopetrola

Balsa
Gost
Balsa

Aaaa jeste Krivokapic je bas sam napisao Ustav…isto kao za nezavisnost ovaj dje god je prisustvovao preuzme sve zasluge kao da je sam sve odradio a svudje je bio zamjenljiv nidje kljucni faktor

NBA
Gost
NBA

SVE SE VRACA ,SVE SE PLACA RANJO! VIDIS KAKO BOLI IZDAJA!?

mecka
Gost
mecka

Ranjo se na vrijeme makao od lopova i unistitelja Crne Gore

Zoran
Gost
Zoran

Evo ponovo ranka samo kasno se setio da je
suverenista.

mecka
Gost
mecka

Ali “novinar napise KA umjesto kao… drugi osnovne

Strijelac
Gost
Strijelac

Na svako zašto, sami ste dali odgovor, i tu ste potpuno u pravu.Ono đe ste napravili kardinalnu grešku, zahvaljujući nerealnim ambicijama vašeg lidera, Krivokapića je to, što se sa njima takvima htjeli da gradite, neku” novu” Crnu Goru.Ljudski je griješiti, ali i priznati grešku, ili poraz-svejedno.

Vukan
Gost
Vukan

Nije Ranji bio baš lak izbor. Ono kao iz one priče o zmiji i magarcu…ako ko razumije

KraljevicCmarko
Gost
KraljevicCmarko

Ja ni jednima ni drugima ne vjerujem. Ovo je mlacenje prazne slame. Budite principjelni i raskinite koaliciju a do tada😴

Zoran
Gost
Zoran

Ne uporedjuj kokske sa kikirezima

Randolf
Gost
Randolf

Kako im ga rekoše, sve kulturno i bez vrijeđanja, ali da se zna. Otpada perje od Demokrata, na CG liberali, u Budvu za veliku srbiju, ne ide to pitomci.

Mico P
Gost
Mico P

Stvarno je BRUKA za Demokrate da se njihov predstavnik nađe na onom balu vampira u Budvi , lično nikada nijesam od njih očekivao da budu na skupu đe se negira Crna Gora i Crnogorski narod , i đe se srpski pop Krivokapić rekao da je Crna Gora okupirala srpku Boku ??? Da je bilo onoga Krapovića pa da ustane i… Više »

Građanin
Gost
Građanin

Nevjerovatno je da je iko u Crnoj Gori mogao pomisliti da su becic & co bilo što osim poČetnici. Čemu se čudite, ljudi ? Srce ih je pregrabilo te večeri u budvi pa ne izdržaše no polećeše. Sad bi voljeli da nijesu, nego da nastave infantilno foliranje ali… kasno.

Bokelj
Gost
Bokelj

Aleksa Šojić i Boris Panjković.

lako je
Gost
lako je

SDP ima i do 2% podrske na nivou drzave. Lako je biit pametan kad DPS krade za tebe. Bez DPS-a , SDP je vanparlamentarna stranka kao sto je i bilo 1996te

POJK
Gost
POJK

Ipak se vi i jedni i drugi kitite orlovim perjem, ali kokoške ostaju kokoške. Očigledno ste vi taman jedno za drugo. i mudrost lisice je preuveličana jer nije u obzir uzeta glupost kokošaka. Toliko o politici u Crnoj Gori.

Darlington
Gost
Darlington

Ranko je najveci gospodin bio i ostao. Ovi Bečićevci sto se ne pitaju zasto mogu samo da uzimaju glasove DF i SNP? Zato sto su slicni njima. A za to su dokaz Berane, Mojkovac itd

Daks
Gost
Daks

Bravo SDP samo izdali ste Crnu Goru to vam ne zaboravljamo!!!!

Libertas
Gost
Libertas

Ko je izdao Crnu Goru? Nije DPS Crna Gora niti će ikad biti, ima nas Crnogoraca i što pamtimo duže od godinu-dvije.

Gusar
Gost
Gusar

Kad je tako što ne izađete iz koalicije sa njima? Džabe vam sva priča jedni protiv drugih kad sete na lokalnom nivou u harmoniji.

Mileva-Zagoric
Gost
Mileva-Zagoric

Kakve veze imaju komunalni problemi i postavljanje stubića ispred ,,France,, sa državnom politikom.

Send this to a friend