Politika

Šehović o izjavi Krivokapića: Premijer nastavlja da uveseljava javnost

Damir Šehović

Premijer nastavlja da uveseljava javnost, kazao je poslanik Socijaldemokrata Damir Šehović reagujući na izjavu predsjednika Vlade Zdravka Krivokapića.

<<<Krivokapić: Istorija će pokazati da bolje Vlade nije bilo, tema oko Temeljnog ugovora dramatizovana bez potrebe<<<

Reakcija Šehovića uslijedila je nakon izjave premijera da će “istorija pokazati da bolje i kompetentnije Vlade nije bilo”.

“Premijer nastavlja da uveseljava javnost. Vladu koja je “osušila” sve za šta se dohvatila, i koja je umjesto najavljenog osvježenja donijela poniženje, može nazvati najboljom samo neko ko potcjenjuje zdrav razum naših građana”, napisao je Šehović na Twitter-u.

<<<SAD o godišnjici crnogorske vlade: Konkretni rezultati uglavnom izostali -jak ruski uticaj, društvo sve polarizovanije…<<<

Uostalom, jasan je poslanik SD-a, saopštenje ambasade SAD-a sve govori.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
majda
Gost
majda

Sve što je izgubljeno 30 avgusta počeće brzo da se vraća zato što je postojeća vlada nesposobna.

Vladica
Gost
Vladica

Nije bilo bolje i sposobnije Vlade da unisti sve sto je crnogorsko, da ponizava crnogorski narod na razne nacine pa se hvale uspjehom

Izvor
Gost
Izvor

Baš smo veseli,imamo i zašto!
Milina kako živimo.

NKL
Gost
NKL

Sehovicu, to je tačno, ali si ti “doveo” Krivokapica. Kako si mogao dobiti stan od 100 kvadrata za 20.000 evra? Tu si zajedno sa tebi sličnima zadao udarac nasoj zemlji. Mi ćemo odbraniti našu zemlju ali bez tebe.

Send this to a friend