Politika

Siniša Kusovac novi predsjednik opštine Tivat

Siniša Kusovac

Siniša Kusovac novi je predsjednik opštine Tivat, javlja Radio Tivat.

Rođen je 1967. godine. Diplomirao je na Ekonomskom fakultetu u Podgorici 1992. godine. Magistarsku tezu “Menadžment u javnim i neprofitnim organizacijama“ odbranio je 1998., a zvanje doktora stekao je na istom fakultetu 2008. godine, odbranivši doktorsku disertaciju na temu “Tendencije savremenog sportskog menadžmenta u procesu prestrukturiranja i sprovođenja tranzicionih promjena“. U zvanje docenta biran je 2010. godine na Fakultetu za mediteranske poslovne studije u Tivtu. U martu 2013. izabran je u zvanje vanrednog profesora za užu naučnu oblast “Menadžment“, na Univerzitetu Union u Beogradu.

Tokom svoje karijere doc.dr Siniša Kusovac bio je zaposlen u Direkciji Javnih Prihoda Crne Gore kao načelnik prinudne naplate u Filijali Budva (1992 -1998), a zatim i kao rukovodilac Ekspoziture Tivat (1998 – 2004).

Obavljao je dužnost direktora Direkcije za investicije i razvoj u Opštini Tivat (2004 – 2010), da bi se od 2010. našao na čelu Fakulteta za menadžment Herceg Novi, kao dekan ove institucije.

Oženjen je, otac je troje djece i sa suprugom i djecom živi i radi u Tivtu.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Vlatko
Gost
Vlatko

Kusovac spasi nasu osnovnu skolu,od dolaska direktorice na tu funkciju 2015god nasa skola je dospjela svakodnevno na stranice crne hronike. Dva ucenika na privatnoj zabavi direktorice posle skole u skoli zadobili 70% opekotina. Pas lutalica tesko povrijedio ucenicu u ucionici, redovne tuce direktoricinih miljenika sa mirnim ucenicima i t d. Direktorica se hvalili da iza nje stoji presjednica opstine, nadamo… Više »

Kusi
Gost
Kusi

Ima li ovaj druga kukavicu d sa nekim malo popriča i savetuje se kukavcic

SjerkoM
Gost
SjerkoM

Ovaj sto takne upropasti

Kusi
Gost
Kusi

Sve je uradio da smakne super snekicu. Sad je tu gdje jest ali dace bog ne za dugo da potpise propast. KvaziModo zvani

Middle Finger
Gost
Middle Finger

Sad mu ne smiju dici auto kad nepropisno parkira sledeci put 😞

Send this to a friend