Politika

Siniša Kusovac predsjednik tivatske opštine narednih mjesec dana

Kusovac (Foto: Radio Tivat)

Dosadašnji potpredsjednik Opštine Tivat Siniša Kusovac vršiće dužnost predsjednika u narednih 30 dana.

Kusovac je glasovima 21 odbornika, uz osam glasova protiv, ovlašćen da obavlja dužnost predsjednika do izbora novo predsjednika opštine, a najduže 30 dana.

Većinom glasova odbornika vladajuće koalicije konstatovan je prestanak mandata Snežani Matijević koja je dala ostavku na funkciju predsjednika opštine. Ostavka Matijević je konstatovana bez glasanja i rasprave.

Istovremeno je prestao mandat dvojici drugih potpredsjednika iz redova SD-a i HGI-a.

Podsjetimo, Matijević je podnijela ostavku 26. juna nakon što je prethodno OO DPS-a pokrenuo inicijativu za njeno razrješenje zbog, kako su naveli u obrazloženju, neispunjenja izbornog programa u dijelu investicija.

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Sjerko
Gost
Sjerko

Strasan pogled blago nama s nama. O boze savuvaj.

KusoMat
Gost
KusoMat

neko mi je ukrao sir pod itno da mi ga vrati da ne bi bilo sprdnje

Roditelji Tv
Gost
Roditelji Tv

Bravo Kusovac ! Molimo te kao roditelji da Nam pomognes u nasoj osnovnoj skoli posle svih desavanja strahujemo dalice Nam se deca Iz skole vratiti ziva I zdrava. Direktorica se uvek hvalila da ima zastitu od stare gradonacelnice. Vapaj roditelja za pomoc.

aneksija 1918
Gost
aneksija 1918

Oće li se ispeć na istu vatru kao gradonačelnica potpisati oprost od 5,6 meleona a onda ničim izazvan predati štafetu bivšemu ministru sada bossu Lastavice koji će biti sljedeći načelnik i ne treba onda odgovarati krivično ( oće neko kad tad) jer je tu rabotu odrađena neko prije njega. Pitaše ga o tome a on reče kao prvi put čuje… Više »

Mozga bez
Gost
Mozga bez

Ovaj ima facu kao da je iz nekog od klanova.

Send this to a friend