Politika

SNP: Aleksa da odgovori kako je uspio, lakše nego Sveto u najvećoj ljubavi, da sa Milom napravi dil kojim će udariti na temelje SPC

Arhiva

Što smo bliži 19. avgustu, sve veća je nervoza zbog onoga što već svi građani odlično znaju – nove koalicije  DPS-a i Demokratske Crne Gore, kazali su iz Socijalističke narodne partije.

“U moru neozbiljne politike, ostalo im je još samo nekoliko dana da se kunu u čast i moral. Za nevjerovati je da o časti govori čovjek, koji je, poput mongolske konjice poharao sopstvenu partiju, tadašnji SNP, ne ostavljajući u čuvenoj baraci ni hoklicu, koju smo specijalno za njegove nastupe nabavljali, od najčvršćeg materijala”, navodi SNP.

Zatim su poručili Demokratama.

“Ali prije nego svojom čašću, 19. avgusta, zajedno sa DPS-om, sruše vladu zbog potpisanog Temeljnog ugovora, valjalo bi još jednom, prije konačnog sunovrata, da Aleksa odgovori svom biračkom tijelu kako je uspio, lakše nego Sveto u najvećoj ljubavi, s Milom napraviti dil i dogovor na koji način još jednom udariti na temelje Srpske pravoslavne crkve. Valjalo bi, isključivo zbog časti u koju se kune, da nam na samom kraju prizna Aleksa šta mu je teže palo: gubitak mjesta predsjednika Skupštine ili potpisivanje Temeljnog ugovora, jer očigledno da su kuknjava i svakodnevna mržnja prema onima kojima su ga stvorili, u tim trenucima bili na svom maksimumu”, ističe SNP.

Namjerno, dodaju, danas neće pitati otkud stanovi, kojih ranije nije bilo, “Aleksa, a koje sad uredno prijavljujete, ti i tvoji novopečeni partijski drugovi”.

“Kompleks, koji pokušavate da liječite nesuvislim napadima na Vladimira Jokovića i SNP, ostaje vaša hrana za još ono malo biračkog tijela, koje obmanjujete i varate. I na samom kraju, valjda je i Aleksi jasno da se Socijalistička narodna partija ne povlači ni pred kim, a pogotovu ne pred onima kojima su uskopartijski interesi i fotelje bitnije od dobrobiti za sve građane i evropskog puta Crne Gore. Mirno, uzdignuta čela, s ponosom, kao i pune 23 godine, čekamo 19. avgust – test časti! Mi smo i ovog puta odbranili Crnu Goru”, poručuje SNP.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Pravedan
Gost
Pravedan

Nadam se da će Bečić napokon shvatiti da njegova strana nije ni DF ni SNP, a ni URA. . I pored mnogih zamjerki DPS-u za ljubav i napredak Crne Gore prema EU je samo jedan izlaz. Rušenje URE i novi izbori.

Rade
Gost
Rade

Ima li crna gora veceg neprijatelja od sopstvenih politicara kako vlasti tako i opozicije.sve unistise ko skakavci livadu a tobos rade za dobro gradana.samo nas pljackaju i bore se za licne interese.

Veseli
Gost
Veseli

Daj boze da su samo za licne, no je veci problem kad se bore za interese tudje drzave!

Grafac
Gost
Grafac

Свака ти част Раде!👍👏

Kiriku
Gost
Kiriku

Ne zna se ko ima gore mišljenje o biračima – SNP ili Demokrate. SNP je formirao novu većinu sa DPS-om a sad optužuje Demokrate da hoće da ruše vladu sa DPS-om, i to zbog TU. Sa druge strane Demokrate hoće da nas ubijede da imaju neke časne razloge za rušenje vlade, a svako iole normalan zna da ih samo fotelje… Više »

Danilo br 1
Gost
Danilo br 1

Odlican komentar !
Na zalost glas nepismenog i doktora nauka vrijede isto .

Send this to a friend