Politika

SNP: Osnažićemo partiju

Članovi podgoričkog odbora SNP očekuju da će potpisnice političkog sporazuma “Da svako ima” učiniti sve da se ovaj savez širi i postane ozbiljan činilac na crnogorskoj političkoj sceni, koji će, sigurni su, na sledećim izborima biti dio vlasti.

To je saopšteno sinoć na sjednici opštinskog odbora SNP-a Glavnog grada, kojom je predsjedavao Dragan Ivanović, predsjednik Odbora.

Razmatrana je trenutna politička situacija u kontekstu aktuelnih protesta i potpisivanja Sporazuma o zajedničkom djelovanju i saradnji sa političkim partijama Ujedinjenom Crnom Gorom, Radničkom partijom i nezavisnim poslanicima.

Opštinski odbor je jednoglasno dao podršku Glavnom odboru SNP, predsjedniku i rukovodstvu partije, u vezi sa potpisivanjem ovog političkog dogovora.

“Mi u SNP smo se konsolidovali i stoga ćemo se punom snagom zalagati za Crnu Goru svih građana. Hoćemo bolji i veći standard, hoćemo Crnu Goru vladavine prava koja će se prepoznavati po radu i poštenju, a ne po nepočinstvima aktuelne vlasti”, kazao je predsjednik Vladimir Joković.

Poručio je i da će rukovodstvo partije u narednom periodu obići cijelu Crnu Goru, svaki opštinski i mjesni odbor, kako bi se što spremnije dočekali događaji koji slijede i članstvo i građani podrobnije informisali o budućim aktivnostima.

Potpredsjednik Dragoslav Šćekić je pozvao na akciono jedinstvo i još ozbiljniji rad na terenu, kako bi se došlo do svakog čovjeka.

“Samo na taj način steći će se uslovi za smjenu aktuelnog režima koji je unazadio Crnu Goru. U narednom periodu SNP će se sve više baviti i ekonomsko-socijalnim temama”, rekao je Šćekić.

Članovi podgoričkog odbora SNP dali su jedinstvenu podršku pomenutim partijskim aktivnostima i izrazili očekivanje da će potpisnice ovog političkog sporazuma sve učiniti da se ovaj Savez širi i postane ozbiljan činilac na crnogorskoj političkoj sceni, koji će na sledećim izborima biti dio vlasti.

Članovi opštinskog odbora SNP Podgorica su se obavezali da će svojim političkim djelovanjem učiniti sve da osnaže ovaj savez i SNP.

Opštinski odbor je dao punu podršku Jokoviću da u razgovorima sa predsjednicima političkih partija i organizatorima protesta “Odupri se” insistira na nastavku protesta, ali sa boljom organizacijom i pripremama za svaki od skupova pojedinačno.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Nikola
Gost
Nikola

Pa trebalo bi nesto da se promijeni

Tako je
Gost
Tako je

SNP ce za godinu dana biti na vlasti

Ivo
Gost
Ivo

Crnoj Gori je potrebna SNP, jer je sposobna i jaka partija da riješi sve probleme koji su nas snašli. Snp za bolju i jaču Crnu Goru!

Dragutin
Gost
Dragutin

Pa, kao Brajović vazda možete bit dio vlasti.
Prodane duše.

Send this to a friend