Politika

SNP: Izjava Hana o slučaju Lakić treba da zabrine crnogorsko rukovodstvo

Rečenica koju je nedavno izgovorio evropski komesar za proširenje Johanes Han, da Crna Gora može izgubiti epitet najagilnijeg  kandidata za EU ukoliko ne napravi napredak u rešavanju slučaja Lakić, treba da zabrine crnogorsko rukovodstvo, kako Vladu, tako i predsjednika države, poručuju iz Socijalističke narodne partije.

<<<Đukanović: Napad na Lakić je nečasni akt, učinićemo sve da pronađemo naručioca i izvršioca<<<

“Han je prenio jasnu poruku EU da se očekuje adekvatna istraga sa jasnim rezultatima i konsekvencama. Pogotovo, ako on kaže, da će o ovome biti riječi i u najnovijem izvjestaju EK, ili, kako reče, pregovori  o članstvu u EU mogu biti i zamrznuti I dok premijer Marković nedavno u Draču izjavi da je prioritet institucija koje odgovaraju Vladi, ali i državnog  tužilaštva, rešavanje slučaja Lakić, te da su zbog toga izvršene i promjene u policiji, predsjednik Đukanović kaže da ovakvo stanje nerešavanja slučaja, nije poželjno, ali je normalno”, navode iz SNP-a.

Iz ove stranke poručuju da nema demokratskog društva bez slobode medija, niti ima slobode medija, bez sigurnosti novinara.

“Usaglasite stavove, pospješite institucije koje su vama, i parlamentu podređene, da počnu da se miješaju u posao. Ako, pak, to ne možete, povucite se sa pozicija i raspišite izbore pa neka posao EU integracija obavlja neko drugi. U protivnom smatraćemo da vama i nije cilj Evropska unija”, zaključuju iz ove partije.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Razocaran
Gost
Razocaran

Slucaj CE biti rijesen NIKADA,a mozda NI TADA.

Uros
Gost
Uros

I gle cuda Snp je ponovo u pravu!

Mario
Gost
Mario

Nije problem “pronaci”pocinioca ovog nesojskog nedijela,dakle ISCENIRANI napad na Oliveru Lakic,dje “nestadose”te caure oruzja iz kojeg je “ranjena”i kako se isti momenat tu stvorio SVASTOCINA Ivanovic Zeljko,zvani Govece.Pritisnie,pa na poligraf,pa Lakicku na poligraf i sve koji su “bili odmah prisutni na licu mjesta”nebi bilo iznenadjenje da su “bili”u kakvi grm,kao “pokojni” Mihailo Jovovic,bivsa desna ruka Ivanovica i Perovica.

Nikšićanin
Gost
Nikšićanin

Mario svaka čast,što se tiče Hana.Zamslite Milo nije stio da se sretne a tim gospodinom u Briselu,ko je čuo za tog Austriskog političara.Ali je na platnom spisku Ivanovića i Perovića a mora nešto da progovori.

Send this to a friend