Politika

SNP: Nadamo se da će Knežević dokazati svoj džentlmenski stav i javno se izviniti Kaluđerović

Slađana Kaluđerović

Socijalistička narodna partija Crne Gore smatra da će nakon javne prepiske sa predsjednicom Odbora SNP Golubovci Slađanom Kaluđerović, predsjednik DNP-a, Milan Knežević dokazati svoj džentlmenski stav i uputiti javno izvinjenje ne samo Slađani već i SNP-u.

“Jer nije viteški, nije drugarski, nije zetski ovakvo ponašanje našeg dojučerašnjeg partijskog druga prema partiji koja ga je stvorila. U političkom smislu”, saopšteno je iz SNP-a.

Iz te partije poručuju kako sve razumiju, sujetu, i zavist, i konačno suočavanje sa istinom da je partija kojoj je na čelu, napravila pogrešne korake.

“Ali zar na ženu udariti? I to tako nisko i drsko, kako ni naši zajednički politički neprijatelji godinama, nisu radili”, navode u saopštenju.

Ističu kako je razumljivo da istina boli, ali i da postoji način, drugačiji i primjereniji.

“Ne preko partijskih, ostrašćenih podržavalaca koji ne biraju riječi. A uz to, ne znaju ni sami o čemu se radi. Pominju izdaju, kriminalce, čist obraz. Ne kažemo, možda i znaju ili se samo sjećaju što znači čist obraz, jer dok su bili u SNP-u, tome smo ih učili. Sve vas, našu političku djecu učili smo kako sačuvati obraz, svoj i svoga naroda”,  kazali su iz SNP-a.

I u ovom slučaju, poručuju, SNP nije odustala od tog principa, to znaju Zećani koji su uz svoju Socijalističku narodnu partiju od početka.

“Dovoljan dokaz je potpisivanje Temeljnog ugovora sa našom iskonskom Srpskom pravoslavnom crkvom. Znamo da vam je neprijatno što vi nećete imati tu čast da budete dio onih koji će ostati upamćeni po tome da su doveli do toga da se potpiše jedan tako važan dokument za naš pravoslavni narod”, piše u saopštenju.

Poručuju kako im ne trebaju ni lovorike ni perjanice, ističući da su mudrom politikom koja znači dobro za sve, učinili da SNP bude dio tog velikog trenutka.

“Potrudite se da i vi budete upamćeni. Ali ne na ovakav način kako to čine vaši puleni. Ogradite od njih, recite im da to nije u redu, da od dobra svih , samo svima može biti dobro”, zaključuju iz SNP-a.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
SOS
Gost
SOS

Pročitao sam pismo Kneževića i nijesam bio zgrožen jer samo jedan član DF može biti ljucki i zecki onako nizak prema ženi ( koju neznam ni koje niti štoje ali sam pismo pažljivo pročitao i iskreno očekivao sam od jedne ljucke spodobe baš ovakav odgovor jer kad je gospođa pomenula pokojnog oca od njega i DF ne možeš ništa ni… Više »

Send this to a friend