Politika

SNP: Opozicija da se mane medijskih prepucavanja i međusobnih sukoba

Glavni odbor Socijalističke narodne partije, nakon današnje sjednice u Podgorici, pozvao je sve aktere opozicione političke scene da se manu medijskih prepucavanja i međusobnih sukoba, od kojih nikakve koristi nema opozicija, kao ni građani.

Kako su saopštili iz SNP, Glavni odbor je informisan o trenutnoj političkoj situaciji, sa posebnim isticanjem potrebe jedinstva opozicionih subjekata.

“Mora doći do dogovora unutar opozicije, jer su sadašnje političke relacije na nezadovoljavajućem nivou. Zbog toga je potrebno raditi na strategiji u susret eventualnim parlamentanim izvorima, ostavljajući nerealne ambicije po strani, jer je evidnetno da jedinu korist od sukoba ima aktuelna vlast”, kažu u toj partiji.

Stoga, dodaju, treba ozbiljno razmotriti poziv međunarodnih subjekata i domaće političke javnosti da se što skorije formira radna grupa za izborno zakonodavstvo, koja bi opravdala očekivanja građana.

GO SNP je na sjednici podržao formiranja Asocijacije mladih i Asocijacije žena SNP, uz napomenu da je rad na finalizaciji tih projekata u toku.

“Na kraju, GO je analizirao trenutnu finansijsku situaciju u partiji, sa posebnim osvrtom na već učinjene mjere koje su dovele do značajnog smanjenja duga i koje vode ka finansijskoj stabilizaciji”, zaključuju u SNP.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Mrma
Gost
Mrma

Ko je gospodin?

Koment
Gost
Koment

Demokrate i Ura se zalazu za neku novu politiku, ja ne vidim tu neku posebno novu politiku.To je mjesavina politika Pozitivne i Sdp i to nije nista posebno novo.

Kronis
Gost
Kronis

To je prepisana politika Pozitivne, samo.što su Bečić i Abazović veći opozicioni izdajnici. A Pajović je makar imao jasne stavove.

Savo
Gost
Savo

U neubjedljivoj i podijeljenoj opoziciji lezi razlog sto je Dps nikad jaci.

Nenad
Gost
Nenad

Lični interesi i sujeta su im glavni razlozi zašto ne mogu da se dogovore.

Ckl
Gost
Ckl

Svojim prepirkama i raspravama oni svakim danom sve više tonu u propast.

Durmitor
Gost
Durmitor

Kako da se mane kada su Alek i Cupko uzeli pare da to rade

Ranka
Gost
Ranka

ne vjerujem da trebate vi da molite nikoga gradjani nisu mala djeca znaju sta misle i to dobro..

Goran
Gost
Goran

Ovoj drzavi je dosta svadja, mrznje, ogovaranja, neka pobijedi dobar program

Send this to a friend