Politika

SNP osuđuje upad u kuću beranskih funkcionera

Opštinski odbor Socijalističke narodne partije (SNP) najoštrije je osudio upad u kuću njihovih funkcionera, bivšeg republičkog poslanika i člana Glavnog odbora SNP-a Danke Marković.

“Pozivamo sve državne institucije i organe da svoj posao rade isključivo po zakonu i Ustavu ove države, a ne u skladu sa potrebama DPS-a”, poručili su iz ovog OO.

Iz odbora su se takođe zahvalili članovima, simpatizerimam i partijskim kolegama koji su pomogli u pobjedničkoj kampanji koalicije Zdravo Berane.

“Građani Berana su prepoznali naš dosadašnji rad, pozitivnu kampanju i sve što smo do sada uradili i planiramo da uradimo. Berane ide sigurno naprijed, proces promjena u Crnoj Gori je neminovnost, a ova pobjeda nam daje dodatni podstrek za predstojeće predsjedničke izbore, kao i lokalne u većini gradova u državi”, poručuju iz OO SNP Berane.

S.B.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Gost
Gost
Gost

A vidi komentara haha da nije komicno bilo bi tuzno, toliko je ocigledno koliko su unistili grad i kako nezakonito rade i pune dzepove, ali izgleda kesa namirnica u Pescima vam je dovoljna da to pisete, to je sve sto cete da dobijete od ove vlasti za naredne 4 godine. Tako vam i treba.

Dukljanin
Gost
Dukljanin

Upad u kuce snp funcionera..kakvi su to funkcioneri..kakva je to partia…Kakvi su to glasaci koji jedu Crnogorski kruv a pljuju na njega..tudje zastave nose a Crnogorski Barjak vjesaju na kontinjere..Kakav je to narod i kako oni da su gradjani svoje zemlje…Najvece bogadstvo jedne Nacie je gradjanin koji postuje svoju zemlju..koji je uzor..Pa na desetine iljada Njemaca nije hrjelo ratovat za… Više »

Cestitke
Gost
Cestitke

Ocekivao sam pobjedu, doduše ne ovako ubjedljivu.

vera
Gost
vera

Narod cijeni i postuje djela, ostvarene rezultate.

Gost
Gost
Gost

A koja djela? De mi pozajmi te naocare kroz koje gledas, da nije LSD kad samo lijepo vidis? A grad nam se raspada.

Vladimir
Gost
Vladimir

Ocekivane pobjede. Građani su vec dva puta pokazali da vjeruju Scekicu.

Gost
Gost
Gost

Vjeruju parama koje donira Srbija i njegov brat koji je na Interpolovoj potjernici zbog droge. I da ne zaboravim namirnice u Pescima i trgovine obuce iz Una koje dobijaju od nadleznih za poslusnost.

Ceca
Gost
Ceca

Narod je vidio ko najvise radi u njihovom interesu.

Send this to a friend