Politika

SNP zove opoziciju na razgovor povodom afera

Glavni odbor Socijalističke narodne partije Crne Gore je na današnjoj sjednici jednoglasno usvojio zaključak kojim  se pozivaju sve opozicione partije na razgovor povodom aktuelne političke situacije, oličene u najnovijim aferama koje potresaju Crnu Goru, kako bi se dogovorili naredni potezi.

“Afera “Koverat” je najveći politički skandal u novijoj parlamentarnoj istoriji koji je u potpunosti ogolio karakter ove vlasti. Vrijeme je za dogovor, bez sujeta i nadgornjavanja, kako bi se formulisao minimum zajedničkih  akcija jer je ova vlast  delegitimisala Crnu Goru kao pravnu i uređenu državu”, ističu u SNP-u.

Podsjećaja da su svih ovih godina govorila da su ucjene, kupovina glasova, zastrašivanja građana, doprinjele pobjedama DPS u minulom periodu.

“Stoga, ovakav sastanak nadilazi partijske interese i van je dnevne politike i na njemu se moraju dogovoriti budući pravci djelovanja. Ovo što radi aktuelna vlast, nažalost, nije u skladu sa evropskim vrijednostima i zato je potreban jedinstveni odgovor, kako bi se uradili odlučni koraci na vraćanju ugleda Crne Gore i uspostavljanju svih elemenata  pravne države”, navode u SNP-u.

Takođe, Glavni odbor  je donio odluku o otvaranju unutarpartijskog postupka  SNP u Tuzima, povodom predstojećih lokalnih izbora koji će se održati u martu.

S.Đ.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Mojsije
Gost
Mojsije

J0kovicu, koliko su pojedine opozicione partije dobile novca,što javno što tajno.Vama iz SNP kuplenarna je štampa riječ i za ostalo znate.Donacije treba limitirati i učiniti javnim.Vaša partija ima najmanje prava da nekoga proziva ili čak okuplja.

šajo
Gost
šajo

Ovo im je šansa da se ujedine a ne da ih razjedinjuju kojekakve Jonice sa novim partijama, a sve po naredbi Diktatora.

Svoja muka
Gost
Svoja muka

Odmah bih dao SNP-u da vodi državu, ako im pođe za rukom da se ne dijele minimum 5 godina ; )

Jadranka Jonska
Gost
Jadranka Jonska

A vas treba sve do jednoga poslati sto dalje od naroda.Dvije tisuce…Za sto primate.Da lazete vec 30 god.ovaj narod.Kuci.Zasluzili ste itekako debele koverte sa penzijom.Kuci da vas ne gledamo vise.Sve face otupjele..od cega…od pameti..Sprdnja.

Cirilo
Gost
Cirilo

VI STE JADNA I KUKAVA OPOZIC

Jokovicu
Gost
Jokovicu

poslusaj me,mani se zvanja opozicije nego medju narod.Od njih nikakve koristi nema…Vise ces glasova da osvojis sam nego s njima.Zato-u se i u svoje kljuse

Cocorayco
Gost
Cocorayco

E blago nama sa vama. Imate li vi da ponudite nesto sto bi se trebalo uraditi a ne samo da zamijenite ove iz DPS. Da umjesto njih dodju druge njuske koje cekaju da se korumpiraju. Imate li vi kakav program uopste ili cekate da vam ga serviraju iz Beograda.

SNP
Gost
SNP

Narod voli SNP zbog iskrenosti i poštenja

SNP
Gost
SNP

samo naprijed ne mogu vam ništa!

Nikola Pg
Gost
Nikola Pg

Samo naprijed Snp. Imate moju podrsku,samo hrabro do pobjede! Vi ste prava opozicija!

Mili
Gost
Mili

U pamet se opozicijo ,za sto svi..ili nas nema vise!

Milos_12
Gost
Milos_12

Takoste i nedavno zvali na jedinstvo opozicije, pa u Tuzima, ste odlučili da ste za samostalan nastup na izborima, jedno pričate, drugo radite treće mislite, KO ĆE DA VAS GLASA??

Ćita banana
Gost
Ćita banana

Milose kad si vec bot nauci da ,,takoste,, se pise odvojeno,ne znam kako primaju botove i daju im sendvice a ne znaju pravopis!

Milos_12
Gost
Milos_12

Hhahah kako si me provalio?? Druže, ja nijesam član nijedne stranke, za opoziciju ne znam za koga da glasam jer se ne zna ko je gori od koga, a realno ovaj tvoj SNP mi je u zadnje vrijeme najgori, izdijelili su se na nano djelove, svi kvalitetni kadrovi su ih napuštili, i sad mlate neka saopštenja. PS. DPS ne bi… Više »

Ne zovite
Gost
Ne zovite

Nistaod toga..Veliki kamen spoticanja su velike sujete pojedinih lidera i uvjerenje da bas oni treba da budu stozeri opozicije.

Savo
Gost
Savo

Borba za lidersku poziciju jedna je od prepreka za udruzivanje opozicije.

Dragutin
Gost
Dragutin

SNP i DF, Vi ste najjači botovi dps-a.
Vi ih držite na vlasti sve ove godine.
Sram vas bilo.

Jadno
Gost
Jadno

Sram tebe bilo . Bar se ne bave opozicijom, nego rezimom.

Dragutin
Gost
Dragutin

Jadno… odlično si ime sam sebe dao.
Ajde navedi mi časkom, sta su TAČNO dvije pomenute opozicione “gromade” naškodile dps-u sve ove godine?
Nikako da mi neko od vas “opozicionara” odgovori na ovo jednostavno pitanje.

Dragi
Gost
Dragi

Sam sebe. Dovoljno.

A vi
Gost
A vi

Dragutine@ duplikat vlasti

Jao
Gost
Jao

Dragutine @ ti mora da si demokrata koji samo razmisljaju o rejtingu i procentima i kako da naude kolegama iz opozicije

Milos_12
Gost
Milos_12

A podrazumjevate li tu i Jonicu? 🙂 Jeste li se odlučili jeste li srbi ili ne, priznajete li himnu, zastavu, jeste li u Podgorici pod crnogorskom zastavom, a u Berane pod srpskom, kada to riješite onda nam se javite da nam kazete….

Miki
Gost
Miki

Budi tu, ne gubi se.

Mili
Gost
Mili

A sto ne pokinjes albanske zastave u Ulcinj i Gusinje..nesreco

Milos_12
Gost
Milos_12

Dečko, promašio si temu, suština je, da SNP nema jasno definisan pravac, lutaju čas na jednu čas na drugu stranu, električar Joković jedno priča, drugo radite, a mislite ko zna šta???

Muljavi@
Gost
Muljavi@

Vječite dvojke,evo 30 godina,koristite sve benefite,visoke plate,visite na državnim odnosno narodnim parama a zauzvrat mlatite samo praznu slamu i tobože za ništa niste krivi.Ako išta ima gore od ove vlasti onda ste to vi kao jalova opozicija.Gori ste dvades puta no ovi navlast. Piiii !!

Lik br. 1
Gost
Lik br. 1

A što je dosadan ovaj SNP, ovo je strašno. Što god se desi oni su tu začin C… pomirite se sa tim da ste dio prošlosti, davno zaboravljeni. Prije bi Mila još milion godina nego vas na dva dana.

Mili
Gost
Mili

Zbog takvih smo dje jesmo

Lik br. 1
Gost
Lik br. 1

Ne, ođe smo jer opozicija nema nijednog kandidata koji se ne kune u majku Srbiju i koji je sposoban da vodi Crnu Goru kao individualnu državu i iskoristi njene potencijale u daljem razvoju. Milo, kakav god da je, uradio je dosta …a dosta i ukrao da se ogradim odma.

Send this to a friend