Politika

Socijalisti Crne Gore formirali Koordinacioni odbor u Kotoru

Foto: Skala radio

Socijalisti Crne Gore formirali su danas Koordinacioni odbor SCG u Kotoru, čime je, nakon odbora u Bijelom Polju i Pljevljima, nastavljena intenzivna aktivnost na podizanju partijske infrastrukture širom Crne Gore, saopšteno je iz te stranke.

Kako se ističe, kotorskim odborom rukovodiće tročlana Radna grupa na čelu sa oralnim hirurgom Brankom Baćom Ivanovićem, nekadašnjim predsjednikom Opštine Kotor.

“Pored njega, u Radnoj grupi biće Aleksandra Sindik-Milićević, profesorica srpskog jezika i književnosti i tridesetdvogodišnji advokat Ognjen Vukasović“, naglasili su u toj partiji.

Dodaju da su članovi Koordinacionog odbora Socijalista Crne Gore u Kotoru Branko Baćo Ivanović, Aleksandra Sindik-Milićević, Ognjen Vukasović, Božidar Vukšić, Danijela Vidović, Zoran Subotić, Ivo Lazarević, Vanja Uljarević, Blažo Ercegović, Vlado Vukadinović, Momo Bošković, Branko Čađenović, Peđa Rajević, Slobo Knežević, Vesna Lobov, Milan Vukasović, Nevenka Dedović, Milivoj Petović, Mićo Dobriša, Nebojša Vukasović, Branimir Maslovar i Milorad Vukšić.

Predsjednica Socijalista Crne Gore Snežana Jonica zadužila je Koordinacioni odbor u Kotoru da pripremi izbor Inicijativnog odbora i da konstituiše sve mjesne odbore do kraja juna.

“Izuzetno sam zadovoljna do sada sprovedenim aktivnostima u Kotoru, što i nije iznenađenje, jer predstavlja logičan slijed, odnosno reakciju građana i građanki Kotora na dokazano odgovoran odnos prema gradu i njegovim ključnim privrednim resursima, u kojima je pokazano kako se domaćinskim i odgovornim upravljanjem ostvaruju vrhunski rezultati”, istakla je Jonica.

Predsjedavajući kotorskog odbora naglasio je da organizacione i političke aktivnosti koje Socijalisti Kotora sprovode svakodnevno potvrđuju njegovo uvjerenje da su građani Kotora prepoznali kod njih doslednost, odgovornost, znanje i sposobnost i da im upravo zbog toga pružaju jaku podršku.

“Vrijeme je da u Kotoru život stavimo ispred politike. Vrijeme je da o životu odlučujemo prema onome što mislimo da je dobro za Kotor, a ne za pojedinačne ili kratkoročne političke ciljeve pojedinih stranaka. Ne sumnjam da su Kotorani imali priliku da dobro utvrde šta žele, a šta ne žele – prateći političku scenu i Kotora i Crne Gore posljednje četiri godine. Zato podrška Socijalistima raste iz dana u dan”, kazao je Ivanović.

5

avatar
1000
5
0
0
 
5
ZoranAmebeVladoDraganaStari Grad
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Zoran
Gost
Zoran

Dr Baćo i dobar čovjek i dobar ljekar i dobar predsjednik opštine i dobar direktor Doma zdravlja, gdje god je radio ostavio je samo dobar glas za sobom i dobre rezultate.

Amebe
Gost
Amebe

Snp 4 🤣

Vlado
Gost
Vlado

Naša najbolja nastavnica Aleskandra, jedva čekamo da se vrati. Čim nema nje nema ni nagrada ni takmičenja.

Dragana
Gost
Dragana

Je li ovo Brano Maslovar iz Bokeljske mornarice ? Respect za sastav.

Stari Grad
Gost
Stari Grad

Ozbiljna priča i ozbiljni ljudi. Čestitam Jonici. Vodi računa o svakom detalju.

Send this to a friend