Politika

Spajić sa Veberom o ubrzanju evropskog puta Crne Gore

Predsjednik Pokreta Evropa sad Milojko Spajić razgovarao je u Berlinu sa liderom EPP Manfredom Veberom. Sa njim se sastao na marginama Ekonomskog foruma CDU, Wirtschaftsrat, koji je održan u Berlinu od 21. do 24. maja.

“Sa predsjednikom i šefom poslaničkog kluba najveće grupacije u evropskom parlamentu EPP Manfredom Veberom razgovarao sam o uspjesima programa i Pokreta Evropa sad. Jedna od tema bilo je i eventualno članstvo Pokreta Evropa sad u EPP, čime bi se evropski put Crne Gore ubrzao. Iskustva partija članica EPP, od kojih su pojedine stare i preko 100 godina, biće od velikog značaja za mladu partiju kao sto je naša. Takođe, mnogo je lakše pristupati EU ukoliko znate da imate najjaču grupaciju kao podršku na terenu u Briselu”, poručio je Spajić nakon sastanka.

Podsjećamo, samit u organizaciji ekonomskog savjeta CDU – Wirtschaftsrat okuplja najeminentnije njemačke i evropske privredne i političke ličnosti i održava se jednom godišnje. Od političara van Njemačke, osim Spajića, učestvovao je samo premijer Belgije Aleksander De Kro.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Petar
Gost
Petar

Bravo Miki Majstore!

Samo jako 🇲🇪
Gost
Samo jako 🇲🇪

Godinu !!! dana si imao za obecavane investicije iz japana i nista !

Foo_Bar
Gost
Foo_Bar

Covjek pravi pocetnu poziciju ….nada se da imati 2 milijarde budzeta da se igra….riskantno i mozda bude dobro,ali je svakako nezakonito.

Dejan
Gost
Dejan

A ne mogu iščekati dan kad ga vidim kako ga sprovode s lisicama

Petar
Gost
Petar

A što bi ga sprovodili u lisicama? Prije ćemo ga slaviti i hvaliti.

Valentina
Gost
Valentina

Voli unapred da radi. Tako se zaduzio milijardu eura, a nije bio ministar finansija. To su priznali i on i Krivokapic. ” Tajno i organizovano”

Fen
Gost
Fen

Naredio mu tatko – Vučko

Ivka
Gost
Ivka

Isti su svi iz njegove partije.Bice rezultati rada za pola god kao u G,gradu tako ce Milatovic a kad pobjedi Spajke tek ce “krunisati” da smo potrcali.Sve ce nam se ona povecanja i one 150 e na kamatu naplatiti

Silva
Gost
Silva

Vrati Vilu…vrati stan

Jako
Gost
Jako

Opet Spajić nešto laže….

Nik
Gost
Nik

U čije ime putuje i ko snosi njegove troškove?????

Mrki PG
Gost
Mrki PG

Zdravo radio, Spajke.

Send this to a friend