Politika

Spasoje Ostojić predsjednik SD Žabljak

Žabljak

Na juče održanoj sjednici Opštinskog odbora SD Žabljak, za novog predsjednika je izabran član Glavnog odbora SD, Spasoje Ostojić.

Predsjednik SD Ivan Brajović, koji je prisustvovao sjednici OO, naglasio je da su Socijaldemokrate potpuno posvećene izazovima koje Crnu Goru očekuju u narednom periodu.

“Izbor novog predsjednika OO SD Žabljak je još jedan korak u cilju zaokruživanja partijske infrastrukture SD, koja je svim svojim kapacitetima usmjerena na dva, veoma važna izborna ciklusa koji nas očekuju. Najprije predsjedničkih izbora, na kojima očekujemo pobjedu kandidata naše koalicije u prvom krugu, što će biti snažan zamajac u susret predstojećim lokalnim izborima, na kojima će Socijaldemokrate ponovo pokazati da smo partija u čiju politiku povjerenje naših građana rapidno raste”, istakao je Brajović.

Dosadašnji predsjednik OO SD Žabljak, Milutin Mile Žugić, istakao je da Socijaldemokrate kao odgovorna partija osjećaju društveni momenat, koji zahtijeva veću angažovanost mladih, u prilog čemu svjedoči i izbor Ostojića za novog predsjednika OO SD Žabljak.

Novi predsjednik OO SD Žabljak, Spasoje Ostojić, naglasio je da će misija Socijaldemokrata Žabljak u narednom periodu biti buđenje aktivizma kod mladih Durmitoraca, te da ih ohrabre za preuzimanje veće inicijativnosti sa ciljem rješavanja problema ove populacije.

“Na osnovu informacija sa terena možemo sa ponosom reći da socijaldemokratska ideja na ovom području nikad nije bila jača, lokalne izbore dočekujemo potpuno spremni, kako u kadrovskom, tako i u infrastrukturnom smislu. Stoga, svima postaje jasno da se buduća vlast pod Durmitorom ne može zamisliti bez mladih, stabilnih i dosljednih ljudi kojih je svakim danom sve vise među Socijaldemokratama Žabljak”, istakao je Ostojić.

Sjednici su, pored Brajovića, prisustvovali i generalni sekretar SD CG, Danilo Mirotić i koordinator SD za Žabljak, Luka Mitrović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Durmitor
Gost
Durmitor

Spasoje povuci se ,ne brukaj se

Durmitor
Gost
Durmitor

Koja je ovo partita?zar jos ovo postoji?

Durmitor
Gost
Durmitor

Koga interesuje više ova partija?ne znam što pišete o njima?

Cenzus
Gost
Cenzus

Kadrovski i infrastrukturno,ha ha ha.Bravo Ostojiću.A i ovih mladih imaš po autobusa Stanišića.Makse da ne čitam. Ovo si prepisao od prošlih izbora,izjavu nekog SNP -ca.Ha ha.

Ve$a
Gost
Ve$a

Oće li Spale sad sa trobojkom i tri prsta? A? Pa on je cuveni veliki srbin? Što je u pitanju? SD ovo-ono! Haha – para vrti đe burgija neće 😁

Cicimici
Gost
Cicimici

A toliko su bitni i poznati da im ni slike nema 🙂

Nevenka V
Gost
Nevenka V

Mile Žugić se sramno prodao pred Kogres SDP-a, evo su ga sada drugovi poslali u političku penziju. Tako mu i treba.

Bob Rock
Gost
Bob Rock

DosljeDno!

xyz
Gost
xyz

Vrh, Bobe! Odavno nijesam naišao na tako jezgrovit izraz za njih.

Ve$a
Gost
Ve$a

Hahahah! Ko zna što će još promijenit do sljedećih izbora? Koliko su “dosljedni” hahaha! Možda čak i brajovića 😁

Send this to a friend