Politika

Stanić poručio Krivokapiću i Bečiću: Umjesto carstvu nebeskom konačno se posvetite i ovozemaljskim problemima

U proteklim sedmicama je bilo i previše razloga za kritiku postupaka nove parlamentarne većine, ali nije bilo potrebe da se bavimo time, rekao je šef medjskog tima SDP-a Mirko Stanić.

“Iz prostog razloga, što bi bilo koja naša kritika bila nedovoljno oštra kad se uporedi sa onim što konstituenti nove vlasti govore javno i preko svojih medijskih servisa jedni o drugima. Ta količina otvorene netrpeljivosti, podmetanja i otpuživanja je zaprepašćujuća za sve građane naše države, bez obzira za koga su glasali na izborima”, rekao je on.

Stanić kaže da je ono što je kap koja preliva čašu ponašanje novopostavljenih visokih državnih funkcionera kad je u pitanju sprječavanje širenja korona virusa, koji je već u crno zavio stotine crnogorskih porodica.

“Poziv građanima da se pridržavaju mjera i bore protiv virusa, uz istovremeno potpuno suprotno ponašenje nosilaca javnih funkcija je ruganje stotinama hiljada odgovornih građana koji se tim mjera pridržavaju od prvog dana epidemije.

Desetine hiljada radnika u zdravstvenom, obrazovnom i drugim javnim sektorima, kao i hiljade radnika u oblasti trgovine, ugostiteljstva, turizma, prevoza, komunalnih usluga i drugih grana svakodnevno rade svoj težak i odgovoran posao pod maskama, pridržavajući se svih mjera i čvrsto posvećeni borbi protiv opasnosti izazvane pandemijom”, istakao je Stanić.

S druge strane, kako kaže, predstavnici nove vlasti na djelu, svojim postupcima, pokazuju da im sav taj napor i odricanje ništa ne znače kad treba dobiti političke poene.

“Zbog toga iz pozivamo da sa riječi pređu na djela, da od mandatara do predsjednika Skupštine i ostalih krenu sa dosljednom primjenom svih mjera koje propisuju nadležni državni organi. Gospodo, umjesto “carstvu nebeskom” konačno se posvetite i ovozemaljskim i svakodnevnim problemima građana Crne Gore jer ih je dosta i izuskuju izuzetnu posvećenost, znanje i profesionalnost”, zaključuje Stanić.

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Milos
Gost
Milos

Krivi zabaca u jednu stranu a Bečko je primio platu i bole ga brige. Sad kad se experti koji nidje nijesu radili do sad rasplamsaju ma ima ovo da bude Svajcarska.hahaha

Nemanja
Gost
Nemanja

Kako si Ti nebitan lik brate..

Ivan
Gost
Ivan

Receli mu to bitan lik?

Maxo
Gost
Maxo

Stanicu potpuno si u pravu novoizabrana trojka vise vodi racuna o svome statusu nego o Crnoj Gori Becko se uzivio u fotelji Predsjednika skupstine I imam utisak da on ne sjedi na dvije nego na tri stolice Sa ovakvim ponasanjem Samo ubrzavanu process ulice Na svakom koraku Dritko blokira Krivokapica a najaca partija nema pravo glasa

ranko
Gost
ranko

Odavno gluplju izjavu nisam cuo

lusio
Gost
lusio

Odavno nijesam procitao bolji naslov..

Luzzer
Gost
Luzzer

Bolje da se vi posvetite necem drugom da ne padnete i ispod 3,14

Iton
Gost
Iton

To im je mjera, ni ispod ni iznad

Kralj Nikola
Gost
Kralj Nikola

Evo ovoga kojega su ispalili mnogo puta do sad, pa da malo liječi komolekse.

Izvjestaj
Gost
Izvjestaj

A njihove draginje nidje,mora da snima spot za sledecu predizbornu kampanju

Mary
Gost
Mary

Hiljade djece u skoli se guse pod maskama , dalje da ne idemo

Baneunukheroja
Gost
Baneunukheroja

Posvetice se gospodine Stanicu,a vi cete tek sad da se posvetite ovozemaljskim problemima a to su krediti,zimnica,skolovanje djece,zamjena guma,registracija kola,praticete akcije u Lakovicu i Voliju,vidjecete da zivot uopste nije lagan!

Zoran Lubarda
Gost
Zoran Lubarda

Ah ti obrazi :))))

Mila
Gost
Mila

Potpuno ste u pravu! Ovo je stvarno prešlo svaku mjeru. Crkva je toliko ušla u sve pore društva, pa se pitam da nismo to Iranu!

A eo
Gost
A eo

Hahha taman.

Fpop
Gost
Fpop

Hajajja top naslov a kako drugacije sa bolidima hahahha carrstvo nebesko..e lele dje dodje moderna cg…

Misko
Gost
Misko

Probudili ste se zimskog sna dok se čereči drzava.

Eno
Gost
Eno

Sve receno… sve pricalice

Crnogorski
Gost
Crnogorski

Svaka cast na komentaeu Mirko!

Janis
Gost
Janis

Tako je.. istina Stanicu..

Salamanca
Gost
Salamanca

Bravo. Ovoga cuda stvarno nidje nema

Max
Gost
Max

Kao sto ste se vi iz SDP-a posvetili,misliš tako ili ozbiljno da se posvete poslu?

Bojana
Gost
Bojana

Bravo Stanicu, bravo SDP.

🇲🇪Bernini🇲🇪
Gost
🇲🇪Bernini🇲🇪

Zbog epidemiološke bombe koju su nam plasirali, zajedno sa nadređenima iz Beograda, bojim se da će se još izvjesno vrijeme baviti nebeskim Carstvom, na žalost. Onie koji su svijesno išli u taj rizik mi nije žso, već onih nedužnih kojima će ovi prenijeti virus.

Rara
Gost
Rara

Kolko osvojiste mandata staniću na izbore pokrite se ušima odakle vam moralno pravo da komentarišete

Gost
Gost
Gost

Nije bitno koliko mandata vec je bitno cuti i glas razuma.

Marina
Gost
Marina

Svaka čast, konačno neko normalan da napiše nešto.

Kurjak
Gost
Kurjak

Ne znam kako ih nike sramota u bolnicu da se jave,da mjesto zauzimaju postenom i odgovornom narodu…zarazise svu Crnu Goru,sram ih bilo.Nego ovaj narod ne zasluzuje bolje nego Licemjere…svi cutimo i trpimo evo godinu dana,a oni osilili i oce jos da nas potruju,ne razmisljaju o svojim familijamana ne o narodu.Normalan čovjek mora da ćuti da sačuva mir neki i da… Više »

Kurjak
Gost
Kurjak

Bravo Stanicu,foliranta nije sramota da poziva narod da se postuju mjere a on ih ne postuje…LiCemjer jedan…sa kravatom crvenom…

Podsjetnik
Gost
Podsjetnik

NKT dan prije 6. 9.: …
NKT dan poslije 6. 9: Pozivamo građane da se susdrže od okupljanja.

goran1234
Gost
goran1234

Jesi li se ti okupljao i proslavljao pobjedu 1.9 i 2.9 . Koliko vas je bilo?

Krsto
Gost
Krsto

Zove danas Krivokapic apostole. Na prvi poziv je cuo: “Korisnik nebeske mreze nije trenutno dostupan”. Kakav lik ljudi. Da li je ovo moguce?

Cucka jeka
Gost
Cucka jeka

Krsto,
Vise neće biti Ministarstava nego Apostolati.
E kukala nam majka sa mandatarom

Nevena
Gost
Nevena

Evo hoće, je li ti krivo? Što se sjekiraš? Svaka čast profesore što ne date Medu u Vladu! Ja sam glasala za Vas a ne njega, i protiv Zakona zloglasnog. Za prosvjetu Vam je Bratić dobro rješenje, a i Danilović, jer ni on nije na listi. Mitropolitova doktorica i Vuk Kadić – jedno ministar, drugo direktor KCCG neka bude. Sve… Više »

Zabjelo
Gost
Zabjelo

Neka strucnjace

Trepca
Gost
Trepca

Nemojte Vi cio zivot ste posveceni samo svom dzepu…

Bokaa
Gost
Bokaa

Da mu se kupi novo odijelo da ne nosi ovo što je pozajmio od mladjeg brata.

Jastreb
Gost
Jastreb

To brate, zivio

Send this to a friend