Politika

Stanišić smatra da opozicija nije bila nikad gora

Poslanik DPS Obrad Mišo Stanišić kaže da je još jedna pobjeda Demokratske partije socijalista, ovog puta ubjedljivija nego ikad do sad, znak odgovorne, organizovane i pred građanima ozbiljne partije.

“Opozicija nikad nije bila gora i neozbiljnija, destruktivnija i frustrirana, i prije, a i na dan samih izbora. Svjesni svog debakla, služili su se svim i svačim da onemoguće građanima da izađu na birališta. Tužilaštvo i nadležni državni organi moraju vinovnike i organizatore ovakvog ponašanja privesti pravdi. Ti politički zgubidani izgubili su osjećaj za demokratiju i političku korektnost. Razumijem da su u problemu, jer su im građani Mojkovca, Cetinja, Tuzi i Petnjice okrenuli leđa, ne vjerujući u njihova podmetanja i laži. Ali, ne razumijem kako ne shvate da ih ovakvo ponašanje ne može kandidovati da dođu na vlast. Ko gubi, ima pravo da se ljuti, ali ne da negira ono što je čisto kao suza”, kazao je Stanišić za Dnevne novine.

Prema njegovim riječima, DPS je u Mojkovcu znala da je opozicija svjesna najvećeg poraza do sada. DPS je, kako kaže Stanišić, vodila ozbiljnu i korektnu kampanju.

“Na dan izbora smo ostali prisebni i nijesmo nasjeli na provokacije, a rezultat izbora, ne samo u Mojkovcu, nego i ostalim opštinama, govori da se građani ne mogu prevariti i da DPS ima najbolji program, a što je još bitnije, da taj program preko Vlade i lokalnih uprava u potpunosti realizuje”, kazao je poslanik DPS.

Ovi izbori su, kako je ocijenio Stanišić, dobar znak za naredne predsjedničke i lokalne izbore iduće godine, da će DPS sa svojim koalicionim partnerima odnijeti najubjedljiviju pobjedu i da Crnu Goru i njenu budućnost neće prepustiti onima koji bi sve njene vrijednosti i ugled stečen u međunarodnoj zajednici rado poništili, vrativši državu vijekovima unazad.

“Nije mi jasno da se jednom zauvijek ne opamete i manu se ćorava posla. DPS jeste politički protivnik opozicije, ali ti politički gubitnici za svoje poraze ne treba da krive nas, nego one građane koji nama vjeruju”, kazao je Stanišić.

On je naveo da će vlast u sve četiri opštine biti u najskorije vrijeme formirane.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Ljuta
Gost
Ljuta

tako se i sveto sprda..ali ti nemas njegov kalibar …

taske
Gost
taske

Stanisicu apsolutno se slazem ! njihova snaga nikad nije bila manja, ako je ikad i postojala… govore o nekim pobjedama, a podijeli su sto se podijeliti moglo, rasipaju se na svakom nivou, ne znaju gdje udaraju !

Rade
Gost
Rade

Gospoda ostaje gospoda, jer ako je ko imao razloga zasto da se buni to je bio DPS, jer nema sta opozicija nije radila, obilazila DPS stabove nasilono im upadali, i dje je tu demokratija??Nidje! I pored svega toga DPS je samo pustio da se sve od sebe zavrsi ali se nadam da ce biti procesuirani svi napadi jer mi gradjani… Više »

Hektor
Gost
Hektor

Jasne su razlike izmedju DPS i opozicije, jer DPS se ne bavi spinovanjem javnosti kao sto su opozicionari radili, ne rade namjerno prebijanje clanova svoje partije, jer dje je tu politika? Kome ce prebijanje da pomogne da bi sjutar drzavna politika bila napredna i da donese dobro gradjanima?? To je jednostavno neki njihov nacin da sebe istaknu i da pokusaju… Više »

Teodor
Gost
Teodor

Ja sam opozicioni glasac i shvatio sam da opozicija svakom porazom je sve vise razbijenija, sve dublje i dublje tone, rascjep je ogroma izmedju njih, i kao takvi nika nece moci nista osim da nizu poraze i zbog toga gube i nas birace !

Koh
Gost
Koh

Nemoj ti Stanisici molim te, samo ne ti,da solis pamet.Nego kada ce biti provjera fakultetskih diplom,pa da vidimo kako si i ti zavrsio fakultet.Mojkovcanin

Maca
Gost
Maca

Dok DPS samo pokazuje svoju superiornost i sve vise i vise uziva povjerenje gradjana, opozicija vodjenjem svoje anticrnogorske opozicije samo tone sve dublje i dublje.

Jana
Gost
Jana

Ova opozicija je vazda bila opozicija ovoj drzavi a ne vlasti, to je cinjenica. Ali stvarno mislim da su sad bas zakucali svoj poraz.

joko
Gost
joko

E kako će ovi ,,visoki funkcioneri DrPSa,, jedan dan i Milu počet da okreću leđa ka danas Svetu.

Drasko
Gost
Drasko

Izuzetno “prosvijećen” izgled i pogled, nema sta.Dobro je, kako smo zaslužili, kad nas ovaj mediokritet vodi,pih

Vujaklija
Gost
Vujaklija

Najveca bijeda aktuelnog crnogorskog politickog trenutka nedostajan i komentara ali ova izjava je iritantna

z d
Gost
z d

Jasno je da opozicija neme nikakav program za razvoj Crne Gore. Jedino imaju ogromnu mržnju prema DPS-u a to ovaj narod dobro vidi i redovno ih kažnjava na izborima. Da išta vrijede davno bi pobijedili.

Batan Lj.
Gost
Batan Lj.

Ako ne mogu tebe da pobijede i jesu najgori, ja ti jemac.

Send this to a friend