Politika

Šušter: Još jedan udar u temelje samosvjesne Crne Gore

Stefan Šušter

Nakon čuvenih sramnih bilborda koji su tek skinuti kad im je istekao zakup, u Budvi se dešava još jedan u nizu događaja kojim vladajuća koalicija svega i svačega udara u temelje savremene, samosvjene i nezavisne Crne Gore, rekao je portparol SD-a Stefan Šušter povodom festivala Ćirilicom, čiji je pokrovitelj Opština Budva, na kom će učestvovati Matija Bećković.

“Dolazak negatora svega crnogorskog Bećkovića o trošku građana Budve, je samo nastavak otvorene anticrnogorske ideologije DF-a i maskirane iste takve ideologije Demokrata, i to nije nikakvo iznenađenje. Ono što zaista predstavlja žestoko vrijedjanje zdravog razuma građanki i građana Budve i Crne Gore je da sve to nijemo posmatraju i samim tim podržavaju njihovi prirepci u vlasti, SDP, URA i
Crnogorska. Jeftini izgovori pojedinih od njih još više govore o njihovom ideološkom i političkom posrnuću”, istakao je Šuster.

Prema njegovim riječima očigledno je Budva morala da se desi da bi se do kraja ogolili ideološki profili svih partija sa jedne strane, izvještačeno i neiskreno papagajsko ponavljanje pobjeda, a ne podjela, sa druge strane i polako ali sigurno nestajanje sa političke scene partija koje su zarad mrvica u vlasti i neostavrenih nereanih ličnih ambicijama, spremne da trguju državnim interesima.

“Konstantan rast podrške Socijaldemokratama je potvrda da nezavisna, gađanska, antifašistička i emancipovana Crna Gora nema alternativu”, zaključio je on.

9 Komentara na "Šušter: Još jedan udar u temelje samosvjesne Crne Gore"

avatar
1000
:   NAJNOVIJI | NAJSTARIJI | POPULARNI

Send this to a friend