Politika

Šušter kaže da SNP juniori opet fabrikuju neistinite podatke

Portparol Socijaldemokrata Crne Gore Stefan Šušter kazao je, reagujući na izjavu Demokrata da Ivan Brajović obmanjuje javnost, da nisu ništa drugo očekivali kada su u pitanju SNP juniori, sem još jednog kancelarijskog saopštenja punog demagogije i neistina.

“Da su učestvovali u reformi izbornog zakonodavstava i bili odgovorni prema građanima od kojih redovno svakog mjeseca uzimaju pare za plate, iako ne dolaze na posao, onda ne bi mlatili praznu slamu”, istakao je Šušter.

On je ponovio da su, kao što je rekao i predsjednik Parlamenta i predsjednik SD Ivan Brajović, gotovo sve preporuke, tačnije 17 od predviđenih 18, obuhvaćene izbornim zakonima za koje je bila potrebna podrška natpolovične većine poslanika, dok jedan zakon nije usvojen zbog neučestvovanja opozicije u radu Skupštine.

“Moramo priznati da smo, umjesto ovog saopštenja, očekivali da još jednom uvesele crnogorsku javnost podacima o tome koliko su domaćinstava obišli u Ulcinju i Beranama i koliku procentualnu podršku imaju u tim gradovima. Očigledno da su poslije rezultata izbora u Petnjici, Mojkovcu, Tuzima i na Cetinju, koji su kristalno jasno ogolili stepen obmanjivanja naših građana svakodnevnim fabrikovanjem neistinih podataka o podršci toj partiji, sada teren obmana prenijeli na štancovanje ovakvih kancelarijskih saopštenja”, navodi Šušter.

Portparol SD je poručio “partiji SNP u ambicijama pregorjelih juniora i SNP veterana uništavanja crnogorske državnosti”, koja se izolovala od ostalih predstavnika građanske opozicije, da to što su izbjegli ozbiljan rad na unaprjeđenju izbornog zakonodavstva i implementaciji preporuka ODIHR-a, ne opravdava njihovo namjerno neznanje, čiji je cilj zamajavanje građana.

“Kao što kaže jedna mudra izreka: Nije sramota i nije šteta ne znati, ali je sramota i šteta pretvarati se da znaš ono što ne znaš”, zaključio je Šušter.

Ž.N.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Zoran beogra
Gost
Zoran beogra

Šta drugo očekivati od snp kad su je stvarali
momir bulatovic i pedja bulatovic i pokojni
zoran zizic.

Idriz Muratović
Gost
Idriz Muratović

Muči ,obućaru depeesovski

kolega
Gost
kolega

Ima još jedna mudra izreka: Šušteru, ne idi dalje od cipela!

Send this to a friend