Politika Đukanović se sastao sa premijerom Kanade

Trudo pohvalio napredak Crne Gore na modernizaciji društva

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović, na marginama Minhenske konferencije sastao se sa premijerom Kanade Džastinom Trudoom, na njegovu inicijativu.

Predsjednik je kazao da dvije zemlje imaju odlične odnose i da dijele ključne ciljeve u vanjskoj politici, kao i posvećenost multilateralizmu i transatlantskom zajedništvu. Potvrdio je i podršku Crne Gore kandidaturi Kanade za Savjet bezbjednosti za period 2021-2022.

Pozitivnim su ocijenili saradnju u okviru NATO-a, što potvrđuje između ostalog, angažovanje Crne Gore u Letoniji u borbenoj grupi pod komandom Kanade u okviru Unaprijeđenog prisustva na istoku.

Premijer Kanade Trudo pohvalio je napredak Crne Gore na modernizaciji društva i usvajanja evropskih i evroatlantskih standarda. Ukazao je na važnost saradnje u okviru NATO-a i saglasio se da zajedno radimo na unapređenju ekonomske saradnje.

6

avatar
1000
5
1
0
 
6
Bora BoraBrankoSihtifela FajtcrnogorkaBRBOT
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Bora Bora
Gost
Bora Bora

Joc veci gospidun od mnogih iz EU.Amerike.Kanade

Branko
Gost
Branko

Zna li Trudo kako živi 99% naroda CG hhahaha tragikomedija

crnogorka
Gost
crnogorka

dva najbolja, najhumanija precednika a i dvojac najzogodnijih, zivjeli obojica i od vas velji trag osta za ponos Kanade i Crne Gore

BRBOT
Gost
BRBOT

Tako MILO svi te uvažavaju a neka puknu dušmani MILO CAR

Sihtifela Fajt
Gost
Sihtifela Fajt

Vjerujem da živiš u kući konu su ti roditelji sagradili, a za džeparac tražiš od mamine penzije!

A imaš bar 35 letâ!

LAUDA
Gost
LAUDA

Da nije smiješno bilo bi žalosno.. napredak drustva, modernizacija.. da je Lomi pohvalio njega kakoxje stanje u Kanadi pani ajde. Ali obrnuto.? !

Send this to a friend