Politika

URA: Zašto DPS-u smetaju kolege iz Albanske alternative?

Milena Vuković

URA je građanska partija koja okuplja ljude svih nacija i vjera. Jako se radujemo saradnji sa kolegama iz Albanske alteranative jer pokazujemo i dokazujemno da zajedno možemo da mijenjamo naš grad. Gospodin Admir Biorac se nalazi na našoj listi i na to smo veoma ponosni, a radi objektivnog informisanja javnosti ima prebivalište na teritoriji Glavnog grada u suprotnom lista ne bi bila potvrđena od strane OIKa-a, kazala je kandidatkinja za odbornicu “Ovo je naš grad, Može Podgorica” Milena Vuković.

“Logika kojom se služi DPS podrazumijevala bi da Ivan Vuković ne može biti gradonačelnik Glavnog grada jer je porijeklom iz Pive. Lokal- fašizam za nas nije prihvatljiv i trudićemo se da uvijek širimo ideju zajedništa i saradnje sa svim dobronamjernim ljudima našeg grada i države”, istakla je ona.

Savjetujem DPS-u, dodala je, da prevaziđe podjele u svojim glavama, jer politika 90-tih je politika prošlosti koju više niko ne želi.

“Pustite naš grad da se razvija za sve građanske i građane bez obzira na razlike koje postoje”, zaključila je Vuković.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Lavica
Gost
Lavica

A iz kog si ti filma ?! Koja prica da je URA ovo, ono! Neka ti neko objasni, raspadate se po svim savovima.

blam živi
Gost
blam živi

Gluplje predstavljanje neke partije ne pročitah u ovo mojih godina. Idi doma, ne brukaj se, ovo što pričaš je prilično vulgarno i trivijalno! Navikli ste da švercujete još od izbora u Ulcinju koje ste zataškali…Ma, miči se…

Gernsheim
Gost
Gernsheim

Dobijali ste novac sad kad se to prekine nećeš tako pričat …

Darija
Gost
Darija

Ko je ovo ?

Naroz
Gost
Naroz

Ova URA kao da pravi neku predstavu za djecu u vrtiću. O čemu pričaš djevojko, predsjednik Albanske alternative u Ulcinju je na listi URE u Baru, pritom je na sve prethodne izbore glasao u Ulcinju. I kakve to ima veze sa Podgoricom?

Tivat
Gost
Tivat

Dosta je vise vaseg laganja !

Send this to a friend