Politika

Vučurović: Kriza je rezultat i toga što su neki bespogovorno slušali Eskobara i određene ambasadore, umjesto volju naroda

Jovan Vučurović

Obraćanje specijalnog izaslanika Stejt departmenta za Zapadni Balkan Gabrijela Eskobara nije bilo primjereno, tačnije bilo je, blago rečeno, neprimjereno intonirano. On kao da se obraćao nekoj koloniji, kazao je poslanik Demokratskog fronta Jovan Vučurović.

“Mi smo u ovu tešku krizu došli, između ostalog i zbog toga što je dio parlamentarne većine bespogovorno slušao određene ambasadore, zamjenike ambasadora i ostale koji su nebitni za političke tokove u Crnoj Gori. I zato nam se dešava da danas imamo ovakva naređenja od strane Eskobara, umjesto da mi ovdje u Crnoj Gori rješavamo naše probleme”, rekao je Vučurović u emisiji “Neki to vole vruće” na TV Adria.

On je kazao da je Crna Gora, takođe po naredbi sa strane, dobila i ekspertsku vladu, nezapamćenu u istoriji politike, formiranu suprotno od onoga što se desilo na izborima 30.avgusta.

“Nakon toga, opet po instrukcijama sa strane, smo dobili i manjinsku vladu. A zajedničko u svim tim situacijama je to što se kršila volja građana i što najjača politička organizacija, kakav je DF, nije mogla da bude dio vlasti, takođe po naredbi tzv. međunarodnih adresa, što je kolonizatorski, a ne demokratski odnos”, naglasio je Vučurović.

On je poručio da u Crnoj Gori treba da se poštuje volja građana, a ne naredbe sa strane.

“Uz poštovanje svih iz međunarodne zajednice, mi pozivamo da se o Crnoj Gori odlučuje u Crnoj Gori. Mislim da je to patriotizam a ne da se ljudi sa strane pozivaju da odlučuju o našoj sudbini”, kazao je Vučurović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Milutin
Gost
Milutin

Pa ko nam to otvara lokal u NK, u topolama pokraj Krupca…pored novog igralista??????????????????

Narod
Gost
Narod

Volju naroda? Volja naroda je da svi, od prvog do poslednjeg političara, idete u pm!

Zoran
Gost
Zoran

Klapane sjedi 1

gost9376
Gost
gost9376

Vucurovicu .volja naroda je da ti imas svega 27 poslanika. staih 54 poslanika je volja nekog drugog naroda

dr.ino
Gost
dr.ino

zasto mi ne pusate komentar??????

salim se, nisam nista pisao prije ovoga jer komentarisat ovoga medju botove svetosavske nema potrebe, neka izbiju tu dnevnicu pa sa 2€ neka napadnu kladionicu!

sve na svajcarsku nocas!!!!

Trile
Gost
Trile

Ambasadorke i popovi Srbije su vas i dovele na vlasta a i sada rade sa vama na uobličavanju srpskog sveta.Niste vi naivni ,jedno pričate drugo radite,kvislinzi!!!

Optimus_Prime1
Gost
Optimus_Prime1

kriza je zato sto je dozvoljeni tebi i takvim kao ti da iznosi misljenje i da nesto odlucuje,i ti slusas Vucica i Vulina a to je malo grdja rabota jer oni hoce da satru sve sto ima naziv crnogorsko u sebi

Ranko
Gost
Ranko

Kriza je i zati što neki bezpogovorni slušaju Vučića

Stanko
Gost
Stanko

Odlično rečeno.

Likikk
Gost
Likikk

Ima ovdje istine

Pol
Gost
Pol

Da se složimo konačno

marius
Gost
marius

A “neki” drugi bezpogovorno i dan danasnji slusaju Vucica i Putina.

Send this to a friend