Politika

Vukićević: Čestitam damama 8. mart, podsticaćemo žensko preduzetnišvo

Zoran Vukićević

Predsjednik OO DPS Nikšić Zoran Vukićević čestitao je u svoje i ime Evropskog tima za Nikšić svim pripadnicama ljepšeg pola 8. mart, Međunarodni dan žena.

“Imam tri sestre, sa suprugom odgajio tri kćerke, neko sam ko je u profesionalnom životu radio u ustanovama u kojima je zaposleno 90 odsto dama. Odlično znam na koji način i kako se treba odnositi prema ženama. Moramo ih poštovati i uvažavati svakog dana u godini”, rekao je Vukićević.

On je pozvao sve da 14. marta glasaju za Evropski tim za Nikšić odnosno zaokruže broj 1 na glasačkom listiću.

“Odnos Demokratske partije socijalista i koalicije Evropski tim za Nikšić negdje sam o sebi govori i time što je na prvom mjestu naše liste Sanja Damjanović, naša Nikšićanka. Ona je dobar čovjek, vrsna i priznata naučnica. Sigurno ćemo u narednom periodu veoma obratiti pažnju na participaciju žena i na njihovom učešću u vlasti u Nikšiću”, najavio je Vukićević.

On je dodao da će buduća opštinska uprava na čelu sa nama donijeti niz olakšica koje će favorizovati žensko preduzetništvo.

Vukićević je saopštio da je dobio informaciju da je Ministarstvo finansija i socijalnog staranja danas donijelo novi pravilnik u kojem će biti participacija za naše najstarije sugrađane u programu u kući biti duplo povećana.

“Mislim da to nije u redu da u ovim vremenima to ne smijemo nikako da radimo. Čuo sam da, što me je veoma zaboljelo da će pojedine žene koje pomažu najstarijim građanima ostati bez posla zato što imaju samo završenu osnovnu školu. Znajući neke od njih lično, mislim da su one završile pet fakulteta radeći posljednjih pet-šest godina sa našim najstarijim. Nikakva škola ne može nadomjestiti njihovo iskustvo i ljubav njihovu prema tim ljudima i tih ljudi prema njima”, zaključio je Vukićević.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Dula
Gost
Dula

👋🇲🇪👋🇲🇪👋

Cuca
Gost
Cuca

Skroman i covjek iz naroda. Svaka cast Zoki!

Nikšićanka
Gost
Nikšićanka

Veliki gospodin i dobri čovjek-Zoran Vukićević.👍

Jana
Gost
Jana

Vidi mu se po izrazu lica da je neki dobar covjek .

Zora
Gost
Zora

Dobar covjek postovan ovo nije bezano politicki.

marko
Gost
marko

Svaka cast !!!

Send this to a friend