Politika Socijaldemokrate nakon izbora novog rukovodstva

Za Kotor dolazi neko bolje vrijeme

Socijaldemokrate Kotor pozdravljaju razrješenje krize vlasti u tom gradu i izbor novog predsjednika Opštine i predsjednika SO Kotor, te ističu kako vjeruju da za ovaj grad dolazi neko bolje vrijeme.

“Svjesni činjenice da će mandat ovog saziva lokalnog parlamenta, a tako i novoformirane vlasti, trajati tek nešto više od godinu dana, spremni smo da preuzmemo odgovornost za taj vremenski period i da se uhvatimo u koštac sa svim problemima koji u Kotoru postoje. Socijaldemokrate Kotora će, kao konstituent nove odborničke većine i nove vlasti u našem gradu, sve svoje resurse staviti u službu Kotora i za dobrobit naših sugrađanki i sugrađana”, kažu u lokalnom SD-u.

Oni napominju da su nakon nepune tri godine totalno neorganizovanog, besciljnog djelovanja sada već opozicionih stranaka koje su do skoro vršile vlast u Kotoru, konačno  stekli uslovi da, u ovih godinu i nešto dana, ozbiljni ljudi i ozbiljni politički akteri ulože maksimalan napor da srede situaciju u gradu.

“Ovakav rasplet događaja nije se desio slučajno, već je on posljedica trogodišnje anarhije koja je vladala u Kotoru, nefunkcionalne koalicije političkih partija koje su, sukobljene oko funkcija, zaboravile na programsku ponudu koju su 2016. godine iznijele pred građane. Nažalost, njihova ponuda u praksi svela se isključivo na postizanje trulih kompromisa oko raspodjele funkcija i uhljebljivanje partijskih aktivista iz gotovo cijele Crne Gore. Sigurni smo da će građanke i građani Kotora ovakav odnos znati adekvatno da vrednuju i da će politički subjekti koje smo poslali u opoziciju tamo ostati i nakon lokalnih izbora 2020. godine”, poručujuiz SD-a.

M.D. 

2

avatar
1000
2
0
0
 
2
Botić1234Ja sam za
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Botić1234
Gost
Botić1234

Sjecam se dobro tog boljeg vremena sa dps skakavcima. Krasno vrijeme. Sramota sta pisete

Ja sam za
Gost
Ja sam za

Nekada cemenat….banane I TD I TD .
Danas torbice
Odzvonilo pomorcima Kotora
Zamislice se mnogi za buduce vrijeme koje nam ovi stavise BREME
SRECNO.

Send this to a friend