Politika

Zašto je smijenjena Marina Jočić

Marina Jočić

Funkcionerka Demokratskog fronta Marina Jočić, objavila je na svom Facebook profilu obrazloženje premijera Zdravka Krivokapića, da je smijenjena sa funkcije predsjednice Upravnog odbora Nacionalnih parkova jer nije slijedila politiku Vlade.

<<<Otkaz kadru DF-a: Krivokapić razriješio Marinu Jočić<<<

U obrazloženju Krivokapić se navodi da je Jočić smijenjena jer je iznijela stavove kojim vrijeđa Vladu Crne Gore, čime je pokazala neprofesionalizam i neetičnost, kojim ponašanjem je narušila ugled javvnog preduzeća na čijem je čelu i uvjerila Vladu da ne slijedi njenu politiku.

“Eurekaaaa! Premijer je konačno rekao istinu!!! U obrazloženju rješenja o mojoj smjeni (koje je naknadno napisano tek kad su ugledni pravnici upozorili na tu obavezu), piše da ne slijedim politiku Vlade. Konačno nešto tačno od lažljive izdajničke tranje! Da sam slijedila politiku vlade, Nacionalni parkovi ne bi mrdnuli s mjesta kao ni CG u vrijeme njegovog mandata, ugrađivala se u poslove, krala, putovala o državnom trošku. Ali ja slijedim politiku Demokratskog fronta, gdje se ne krade, gdje se radi, postuju slobode i ne ispasta zbog slobodnog mišljenja. Ponosna na Demokratski front i Novu, postiđena zbog sramne, izdajničke prevarantske vlade”, ponovo je vrijeđala na Facebooku.

Marina Jočić, koja je članica Nove srpske demokratije, često je na društvenim mrežama kritikovala odluke premijera Krivokapića.

NSD je konstituent DF-a, čije članove Krivokapić neće u svojoj Vladi, zbog čega je došlo i do parlamentarne krize.

S.Đ.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Marko
Gost
Marko

Jedna fina vaspitana gospođa bas steta

Novak Ramov
Gost
Novak Ramov

Rijedak primjer rekao bih na sirim prostorima nevaspitanja,nekulture,zaostalosti a nadasve mrznje koji su satkani u ovoj osobi.

Gradjanin
Gost
Gradjanin

Odluka Vlade potpuno na mjestu!

valpadana
Gost
valpadana

Jočic Marina je u vrijeme njene vladavine za kratko vrijeme je uspjela da zaposli sve njene partiske pristalice i to huligane koji imaju krivicna djela prema kojim se i sad vode krivicnipostupci koji su imali napade na Policiju i takve ljude ona dovodi za rendzere ? Sedmi batoljon , sramno !!! Gospoda iz tužilastva ako hoce da rade evo im… Više »

Expert
Gost
Expert

DF treba zabraniti

Realno
Gost
Realno

Zasluzeno je smijenjena!

Pečičanin
Gost
Pečičanin

Vokabular čovjeka-žene govori koliki je promašaj napravljen prilikom postavljanja dotične osobe na mjesto koje je pokrivala.

Send this to a friend