Fudbal

Adrović na četiri koraka do stotke

foto: Iva Mandić

Mladost i napadač Admir Adrović su profitirali poslije 29. kola Telekom 1. CFL! “Romantičari” su pobjedom nad Dečićem (4:1) stigli do trećeg mjesta koje vodi u Evropu, a najbolji strijelac naše lige u istoriji je het trikom stigao na prvo mjesto liste strijelaca u aktuelnoj sezoni.

Vješti centarfor čelnu poziciji za Trofej Radija Crne Gore dijeli sa Igorem Ivanovićem iz Sutjeske i 29-godišnji Beranac i 27-godišnji Danilovgrađanin su postigli po 11 pogodaka…

“Drago mi je zbog golova, ali se ne opterećujem. Najhitnije je da ekipa bilježi dobre rezultate. Golovi dolaze kao nagrada za dobru igru kompletnog tima”, rekao nam je Adrović, koji na vječnoj listi strijelaca stoji prvi sa 96 golova, a iza njega su Žarko Korać sa 90 i Ivan Vuković sa 77.

“Crveni” sa Starog aerodroma su jedina ekipa koja nema poraz tokom proljeća (četiri pobjede, šest remija), ali su proigrali dolaskom Aleksandra Miljenovića na klupu vezali su remi i dva trijumfa, što im je omogućilo treće mjesto i sada je izlazak u Evropu bliži nego ranije.

“Napravili smo dva dobra rezultata, došli do trećeg mjesta i sada smo svi zadovoljni. I mi igrači i uprava kluba. Treba da zaboravimo neke loše momente iz prethodnih utakmica i da gledamo naprijed”, jasan je napadač “romantičara”.

Mladost za drugoplasiranom ekipom Budućnosti zaostaje “samo” šest bodova, a podgorički rivali će u četiri dana odigrati dva meča u srijedu (18. april) će se susresti u prvoj utakmici polufinala Kupa, a u subotu (21. april) će igrati u okviru 30. kola Telekom 1. CFL. Revanš 1/2 finala masovnijeg takmičenja je 2. maja.

“Budućnost je ozbiljna ekipa, imaju odličnog trenera Vermezovića, ali im se neki rezultati nisu poklopili. Međutim, mi imamo razloga da budemo optimisti pred te utakmice. Vjerujem da će mečevi biti dobri”, poručio je Adrović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Mango
Gost
Mango

Uvijek je davao golove a nikad nije igrao u reprezentaciji CG a zašto to je pitanje ???? Par puta je bio najbolji strijelac naše lige a nikad nije imao šansu da podje u Evropu da igra od nekih jači klubova . Mislim da ga je menadžer zeznuo dobro i da mu je vise vjerovao nego sto je smio !!!!!

Send this to a friend