Fudbal

Ako budemo zdravi i bez finansijskih problema, možemo u Evropu

Do početka drugog dijela prvenstva ostala su svega tri dana, a prvo kolo pokazaće koliko je koja ekipa uradila u pripremnom periodu. Takav slučaj je i sa Zetom, koja je tokom zime doživjela i promjenu na klupi.

Usred priprema je smijenjen Dragoljub Đuretić, a na njegovo mjesto došao je Dejan Roganović. Tačnije, vratio se Roganović na klupu na koju je sjedio i dobar dio prošle sezone. Samim tim, za njega velikih nepoznanica nije bilo, ali je prema njegovim riječima bilo nekoliko fudbalera koji zbog povreda nisu trenirali.

“Bilo je u ekipi, kada sam došao, nekoliko povrijeđenih igrača, koji nisu prošli cijeli ciklus priprema. Sada je ta slika drugačija, gotovo svi konkurišu za prvi tim, a sve su to fudbaleri koje u principu poznajem. Relativno je malo vremena za neku dublju analizu, ali vjerujem da spremni čekamo nastavak prvenstvene trke za bodove”, kazao je Dejan Roganović, šef stručnog štaba Zete.

Znate li tim koji će početi prvu utakmicu u proljećnom dijelu prvenstva?

“Još uvijek ne, imam par dilema, ali vjerujem da ću otkloniti na dva posljednja treninga.”

A prvi meč Zećane očekuje u utorak u Pljevljima, protiv Rudara.

“Čeka nas težak meč, protiv Rudara, velikog kluba za naše prilike. U međuvremenu su dosta promijenili tim, doveli su nekoliko dobrih igrača i siguran sam da nam neće biti nimalo lako. Međutim, očekujem da moji izabranici budu maksimalno ozbiljni i motivisani i ukoliko tako bude, možemo se nadati povoljnom ishodu.”

Nakon prvog dijela sezone, Zeta je drugoplasirana sa četiri boda zaostatka za vodećom Sutjeskom. Samim tim, nisu igrači tima iz Golubovaca daleko od borbe za titulu, ali u drugi dio prvenstva izabranici Dejana Roganovića ulaze sa jasnim ciljem.

“Cilj je plasman u Evropu. Pred nama je sedamnaest kola, isto toliko teških utakmica i svaku moramo shvatiti maksimalno ozbiljno. S druge strane, bitno je da budemo kompletni, da finansijska situacija bude ispoštovana i ako tako bude onda možemo mnogo. U svakom slučaju, optimista sam pred početak drugog dijela sezone”, poručio je na kraju Dejan Roganović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Trajko
Gost
Trajko

Bice para,bice zena,nedaj boze da se nema!

Send this to a friend