Fudbal

Barsa razmišlja da proda Dembelea

Dembele

Barselona bi mogla već u januaru da proda Osmana Dembelea.

Kako prenosi radio RAC1 Katalonci razmatraju mogućnost da puste mladog fudbalera da ide jer u posljednje vrijeme sve manje dobija šansu, a počeo je da krši klupsku disciplinu.

Naime Dembele je kasnio na meč protiv Sevilje, a iako je trener Valverde pokušao da ga opravda kamere su snimile da je došao znatno kasnije od saigrača.

On je takvih ispada imao i u dresu Dortmunda, pa će Barsa pokušati da ga se oslobodi.

To bi moglo da se desi već u januaru, ako bude klubova zainteresovanih da plate sigurno veliki novac, koji bi Barsi vratio dobar dio uložen prošlog ljeta.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Titograđanin
Gost
Titograđanin

Lik je ovo radio i u Dortmundu, jer je vidio da prelazi u Barsu. Do tada sam mislio da je Barsa veliki klub, ali kada su kupili ovajvog neprofesionalca, vidio sam u stvari da su sitni mešetari. Isto su uradili i sa Kutinjom. Ne znam šta će im igrači koji ne poštuju ugovore kod drugih klubova kojima su vezani. Baš… Više »

Dukka
Gost
Dukka

E sad mi objasnite logiku silnih direktora u Barselonu koji su se bukvalno slomili da ga dovedu, i to odriješili kesu i platili 140 milki! Pa ako se već u Dortmundu ponašao tako, onda to ne treba da vas iznenađuje, direktori, vi ste birali.

citalac
Gost
citalac

Brnovicu, reaguj!

VanzemaljacPG
Gost
VanzemaljacPG

Ako je trebalo da zvuci kao fora, stvarno nije uspjelo

Send this to a friend